Avskaffa Backspeglar!

Ja just det, för dom används ju inte till det dom är till för! Jag har en sträcka på 1,5 mil ungefär där jag har 2-1 väg, och det hände 4 (!) gånger idag på väg hem att nån JÄVLA idiot svängde ut framför mej vilket resulterade i att jag naturligtvis fick tvärnita, och ni som känner mej vet att jag kanske inte alltid kör i laglig hastiget ;) haha.. Så jättelätt att komma ner i 90 på 5 sekunder?! Så ska ni promt köra om så kan ni kolla i backspegeln plus att ni kanske ska gasa lite granna om den andra bilen ni ska köra om ligger i 90, liiite svårt att köra om då bägge ligger i 90.. Kanske bara är jag som tycker det men då får jag ta det!


GAAAHHHH!

Att slappa eller inte slappa!

Blev inte så mycke slappardag idag som jag tänkt, inne på den andra maskinn tvätt nu. Sen har jag gjort mat o så.. ska hoppa i duschen strax med. Så det har inte vart så jättelugnt här idag, Nicke e uppe hos Ubbe nu en sväng.. Så jag har lite tid för mej själv. Behövs med jämna mellanrum. Allra helst när man mår som man gör.
Dax att fortsätta annars blir jag aldrig färdig idag..

Saknar dej!

- Over And Out -

2008-04-27

Då var det söndag då! Slapp inte o följa med till skogen idag =( hmm ja det är väl lika bra o följa med.. Men vi kunde inte låna traktorn förrän vid 12 det är därför jag fof e hemma. Så jag hinner tvätta o fixa lite hemma innan vi åker..

Sitter o pratar med min älskade syster på MSN nu.. Saknar henne som faaen, men nu är det bara drygt 2 veckor til ni kommer. Ska bli såå skojjigt.. Träffa mina älskade systerbarn igen.. Guuud!! Miss u like crazy!

Skulle behöva åka till stan en sväng idag med men det får nog allt vänta till imorn, det finns inte riktigt tid till det idag. Men jag får ta de imorrn efter jobbet. Åh, vi jobbar bara 4 dagar denna veckan.. Har inga timmar att ta ut så jag får jobba halva dagen på fredag.. Det gör ju ingenting.. Kan va skönt samtidigt..  Bara inte idioten jobbar så blir jag glad! Mår så dåligt över honom, patetiskt!

Vad ska ni hitta på idag?


Feelin' down

Idag har vi varit i skogen på förmiddan, kapat det sista så det bara är o klyva skiten imorn.. Kände mej inte riktig i form när vi börja idag, men när jag kastat ett par stockar så kändes det bättre.. Har känt mej lite nere idag, vet inte varför men finns vissa sånna dagar..
Sen åkte vi en sväng till stan, tänkte jag skulle förbruka presentkortet jag fick i födelsedagspresent av Richard.. Men hela Borås med omnejd tyckte att dom med skulle köpa kläder idag.. Så jag struntade i att ens försöka hitta parkering, det blev kaffe hos mamma istället, skulle ju ändå dit..
Sen bar det iväg till Maxi, handlade lite kött o gottigt så vi kunde grilla lite. Så grannarna var över o grilla med oss.
Annars har det vart vääldigt lugnt hos oss idag..

Nya krafttag imorn då, hoppas jag mår bättre då. Det är hemskt att må såhär.. Det är väldigt mycke just nu så det måste vara det som tar all energi från mej, planeringen inför festen, väntan på flytt, idioten på jobbet, o allt annat som händer på dagarna.. Men nån gång går det över hoppas jag. Men när??

...


Trafikkaos

Äntligen har det blivit helg! Trodde aldrig det skulle hända denna veckan.. Sååå segt..
Efter jobbet blev det att brumma hem i 200 för att hinna hem till mäklaren, så inte gubben sa att det ingick massa saker som är våra, när han säljer huset. Men när jag kom hem var dom i stort sett klara. Hmm det va ju inte bra.. Men det återstår att se vad han säger när vi tar med oss diskmaskin o allt som är vårat =D Moouhahaaaaa! Skadeglädjen e den enda sanna glädjen!
Sen när jag duschat o gjort mej iordning brände vi ner till Kinna för att handla lite mat o brôte.. Sen blev det soffan för hela slanten. Men nu sitter jag dock här då ;) haha.. Har man inget liv så!

Guuuud vad jag saknar dej! Har inte riktigt fattat det förrns du ringde idag =D Måste måste måste träffas snart!! Typ 4 år sen sist ;) Haha!! Skönt o prata lite gamla minnen :p  Dock har vi förändrats båda två på olika sätt men när vi pratade kändes det som om jag har pratat med dej varje dag under dessa 4 åren..

Imorn blir det att sticka ut i skogen o fixa med veden, dock blir det bara jag o Nicke imorn för brossan ligger hemma o e sjuk. Stackars! Men sen på söndag kommer Nickes pappa o hjälper till.. Kanske jag slipper =)
På kvällen vet jag inte vad som är tänkt o hitta på men jag sitter nog inte hemma tror jag.. Nån som vet nåt skojj??
Får väl ut o rasta bilen lite iaf ;) måste ju göras de med  =)

Haha, måste bara berätta att jag höll på o köra in i en bil häromdagen (det kanske inte var så kul iofs) för att grabbarna på NCC inte kan behålla sina tröjor på när dom jobbar i trafiken.. Det kan ju hända en olycka för guds skull ;) Pinsamt! Så Claes, nu får du prata allvar med dina kolleger ;)

Åh, min Therese ringde idag! Gud vad glad jag blev att höra hennes röst! Ni fattar inte! Hon har det bra o håller på att byta jobb nu för att de förra stället hon var på blev hon orättvist behandlad, dom ville inte skriva kontrakt o hon fick inte lika mycke dricks som dom andra fick när dom dela upp kvällsdricksen, lite futtigt tycker jag.. Lika bra du kommer hem istället.. ;)

Tvtime!


Jaha ja.

Så var det onsdag kväll nu då. Denna veckan har oxå gått rätt fort. Fast inte lika fort som förra veckan.. Sitter just nu o lyssnar på alla fåglar som kvittrar ute. Känner att det är vår nu =D så jävla jävla skönt! Så underbart väder det har vart denna vecka då! Inte för att jag har gjort nånting för det men man blir så mycke gladare om inte annat.

Till helgen blir det att fortsätta med veden, sen på kvällarna vet jag inte vad man ska hitta på.. det beror ju lite på vädret med :S känner ju inte för o va ute när det e kallt o jävligt. Fast man kanske kunde ta på sej mer kläder ;) haha.. Nästa helg var det tydligen bilträff igen då.. Skojjigt att det för en gångs skull händer något o sommaren har inte ens dragit igång.. Känns gôtt! Undrar om brossan tänkt o komma i helgen med.. Hoppas det. Känns skönt att vi kan prata sådär igen efter allt som hänt.. Me ♥ You!

Nä nu ska man kanske hoppa i duschen.. Skriver kanske nån rad sen..

Kram O Puss Bomullstuss!

.saknaden av en vän.

Du har lämnat ett tomrum efter dej som ingen annan människa någonsin kan fylla.. Och det här tomrummet är jättestort!
Saknar dom där myskvällarna, du,  jag, 30 värmeljus, varsinn korsordstidning o massa massa tjejjsnack..
Saknar att kunna ringa dej flera gånger om dagen, även om du inte alltid svarade ;)
Saknar våra kaffestunder o rökstunder..
Ibland saknar jag till o med ditt tjat ;)
Jag vet många mer med mej som saknar dej! Jag vet att jag inte är ensam.

Helt enkelt förklarat, jag saknar dej, Therese Digerud!
Men jag hoppas att du har det bra där. Vi ses snart!


Hmm

Ringde HGF (hyresgästföreningen) idag.. Hon tanten där sa att om vi skulle bestrida hyresuppsägningen så kommer den inte ens vara färdig till dess att vi kan flytta, så hon sa egentligen att vi ska ta ett riktigt snack med honom.. Men visst, lycka till.. Lätt o försöka tala vett med en gubbe som tror sej veta allt o kunna allt.. Tjurskallige jävla gubbe.. Hua, inte alls på humör idag heller.. Haha..

Kul att det gick bra för dej idag på MP men som du vet vill ju inte vi att du ska sluta. Vem ska vi då busa med? O tror du att vi kommer stå ut på dagarna med den idioten helt själva? Mhm.. Ja, vi får väl se vad som händer (o fötter)

Nääe du Claes, när ska vi ta det där kaffet? Hmm, skojj som faaen o träffa dej i lördags =D Long time no see så att säga..

Nä försöka göra nåt vettigt kanske?! Får se..

Bye Bye Äppelpaj

Hur gör man?

Jag har sett på andras bloggar där dom har så man ser hur många besökare man har.. Hur får man till det? Nån som vill hjälpa mej? =)  Skulle vara jättegulligt om nån ville hjälpa mej..

.Bye

Gaaaahhh..

Äntligen har jag lyckats få igång internetet.. både telefon o nätet har legat nere.. Vet inte riktigt varför men tror att telefonmasten inte riktigt vart sej lik.. Men nu är jag tebax.. =)

Äntligen måndagen över för denna veckan.. Har inte vart sååå stressig tpå jobbet idag om man säger så.. Dom jobbade ju i Lördags så dom fick undan en hel del... Duktigt! Haha..
Efter jobbet hämtade jag mamsen så hon fick åka o handla lite.. Sen bara hem o lämna henne o sen bar det raka vägen hem, är en lite trött tjejj idag.. Så jag har faktiskt inte gjort så värst mycke idag, gjort lite mat.

Våran "kära" hyresvärd va här med innan, o han kan då ALDRIG komma med glada nyheter. Vi har sagt till hana tt vi har ett inflyttningsdatum den 29/8 men likt förbannat vill han ha en skriftlig uppsägning som gäller  från den 30/4 till den 31/7.. Hur faaan tänker han rent ut sagt.. Vart ska vi ta vägen hade han tänkt? Men vi tar väl vårat pick o pack o flyttar in hos han vettja.. Ehh, nääe du skulle inte tro de.. Då dör jag hellre.. Men jag ska ringa till hyresgästföreningen imorn o se vad dom tycker att vi ska göra.. Så får vi se sen hur det löser sej vilket det förhoppningsvis gör.. Men måste ju tala om att jag har inte vart nådigt arg nu ett par timmar..

Men nu ska jag gå o mysa med älskling..

Kösshaj!

Feelin' hot hot hot

Så då har jag vart iväg en sväng.. Vart i Fristad då.. Alltid lika kul o se er =) o wilma e ju sååå charmig... Hehe.. Nu växer allt bäbiskänslan.. ;)  Hoppas vi kan komma o stanna lite längre nästa gång, blev ju så kort idag..
Efter Fristad bar det iväg mot Svenljunga o lämna Bruschan, han skulle åka med Syrran o killen hem.. Skönt de så slapp jag köra ner till Göteborg.. Men han kommer nog upp till nästa helg hoppas jag..
Nu ska jag mestadels bara slappa resten av dagen. Känner inte direkt för att göra nånting.. Skulle behöva städa iordning lite här men det finns andra dagar på veckan jag kan göra det.. Har inget direkt inplanerat i veckan som är tvunget att göras.. Bara åka o handla med mamsen så hon får hem lite mat stackarn..

Nä, nu ska jag återgå till o göra ingenting..

Hörs o störs!

Söndag 20/4

Gårdagen var helt underbar, spenderade hela dagen med mina två favoritpojkkar =)
På kvällen grillade vi lite o sen var vi i stan, var nån bilträff i Knalleland.. Va rätt skojj faktiskt o gå där o dricka en öl o tjôta med folk man inte sett på år o dar..  Träffade faktiskt mycke folk.. Har lite ont i hårfästet idag men det går över snart hoppas jag =) haha.. 
Träffade syster med när vi va uppe på Ramnaslätt, hon hade vart ute med jobbet, jag följde inte med för jag tänkte att om jag får i mej nån öl för mycke så säger jag säker nåt till nån som inte jag överhuvudtaget   inte tycker om, men set visade sej att han inte hade följt med trots allt, så jag hade ju kunnat följa med.. Fast jag hade trevligt ändå ;)

Idag blir det väl att se till att bli körduglig. Ska ut till Fristad med bruschan som ska träffa sin guddotter.. Sen vet jag inte om jag ska köra hem han till Göteborg eller hur det blir.. Det återstår o se.. Ikväll blir det nog lite mys hemma framför teven tror jag.. Kanske köpa hem lite Kinamat? Jaja, vi får se..

Åh, förresten, ni glömmer väl inte anmäla er till festen? Sista dan idag...

So long suckers!


Gôtt!!

Nu har vi vart i skogen hela dagen nästan, känns jättebra faktiskt att ha fått nåt gjort på sin lediga tid.. Så jag, Nicke o Älsklings bruschan har stojjat i skogen idag =)
Imorn får jag o bruschan lite kvalitetstid tillsammans.. Var ett tag sen kan man säga.. Ska bli skojj.. Vi ska brumma ut till Jenny o Putte så Jörgen får träffa sin guddotter lite =)  Och så får jag komma ifrån skogen lite..

Nä nu ska jag grejja lite här..

Hej svejs!

Fröken tröttis

Jag är verkligen helt slut. Satt i soffan o nicka till en stund innan. Typ en halvtimme sen. Är man lite trött då eller? Kanske skulle gå o prata med kudden? Fast nu är jag ju lite pigg igen :(  Är ju inget vettigt på tv idag heller tror jag.

Imorn är det torsdag då. Inget spännande står på listan för imorrn. Blir väl hem direkt efter jobbet. Har vart hemma sent varenda dag denna veckan. det känns väl sådär, inte konstigt man e trött. Kan vara skönt o komma hem i rimlig tid nån gång o inte hålla på o stressa fram till man går o lägger sej.

Men nu ska jag iaf ta o dra mej mot tvn igen o zappa lite o se om jag hittar nåt o glo på..

Köss Haj!

Dålig fantasi vad gäller rubrik

Då har halva veckan gått... Vart har den tatt vägen? Tycker det har gått såå fort, men självklart ska jag inte klaga. tycker det är skönt att det lider mot helg! I helgen blir det att hålla på med veden, nån som vill hjälpa till? Det är bara att ringa. Behöver all hjälp vi kan få..

Har gjort Chiliga Arne nu.. Även kallat Chili Con Carne ;) haha, det var massa gott..  Jättelängesen jag gjorde det. Det är ju så enkelt. Och framförallt så är det gott =D

Grattis Evelina till lägenheten! Jättekul.. Skönt att komma hemifrån nu? Haha.. Behöver du hjälp med nåt så säg till!

Nä nu  var det dax att kila in i duschen, hårtvättardag idag ;) haha..

Puss & Kräm!


Deklaration!

Måndagen över för denna veckan. Skönt att ha den överstökad, då är det länge kvar till nästa måndag ;) haha.. Tycker allt det har vart rätt lugnt på jobbet idag, även om man inte har stressat har vi fått ut en massa idag =)

Har gjort en fläskpannkaka nu ikväll, Älskling beställde de.. Och det var ju så längesen vi gjorde det så det var enna dax! Har gjort en matsedel med för några veckor framåt, skönt att veta vad man ska göra när man kommer hem slipper man grubbla över det hela dan. Dessutom kan man handla hem allt som behövs på veckan, helgen innan..

Satte mej med deklarationen när jag kom hem, oj oj oj säger jag bara.. Massa många mil blir det att dra av =D har kommit upp i lite över 1000 mil o då saknar jag ändå några dagar som jag måste ringa till Lernia o kolla om dom har kvar vad jag gjorde då.. Se om jag kan få den berömda ur o ringa imorn. Se om jag har kvar numret bara :s haha..

Nääe, nu ska jag slänga mej i soffan o glo en stund..

Hej svejs gnus o gnejs!


=)

Nu ska jag dela med mej med ytterligare en lista ;)

Regler
sätt på din musik så att det spelar blandat
klicka på nästa knappen efter varje fråga
använd sångtiteln som svar på frågorna.


1. Hur mår du idag?
Always

2. Kommer du komma långt i livet?
Nur Getraumt

3. Hur ser dina vänner dej?
Tomorrow

4. Kommer du gifta dej?
Living on my own ;)


5. Vad är ditt livs themesong?
Stuck on you

6. Vad är ditt livs historia?
The return

7. Hur är skolan för dej?
That Girl

8. Hur kan du komma framåt i livet?
Butterfly

9. Hur kommer imorgon vara?
Poison

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Total eclipse of the heart


11. Vad finns i lager för nästa vecka?
When the rain begins to fall


12. Vilken låt beskriver dig bäst?
Hott stuff =D

13. Hur är det med ditt liv?
Dont move on

14. Vilken sång kommer spelas på din begravning?
Still got the blues

15. Hur ser världen dig som?
Discoland

16. Kommer du ha ett lyckligt liv?
Take my heart

17. Vad tycker dina vänner om dig?
Move your hands up


18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Rose garden


19. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Mr tambourine man

20. Har du en djup och mörk hemlighet?

Havet är djupt


21. Brukar folk i hemlighet fantisera om mig?
Have you ever been mellow


22. Hur kan jag göra mig själv glad?
What hurts the most

23. Kommer jag någonsin ha barn?
Var skall vi sova inatt

24. Vad är några bra tips till mej?
Turn around

25. Hur kommer jag att bli igenkänd?
(everything I do) I do it for you

26. Vad är min danssång?
No one


Hektisk Helg =)

Helgen har vart fartfylld kan man säga. Älskling fyllde år igår så vi hade hela tjocka säkten här på fika, o inte kan dom komma i omgongar heller utan helst alla på en gång. Har inget emot dom men då vi bor så litet så hade det vart bra om dom nån gång kunde komma i omgångar. Men det blir snart ändring på det med. Så hela lördagen gick ju åt att vara trevlig mot allt folk. Hans farmor o farfar var här med, kan inte påstå att dom är här så ofta och tur är väl det. Fick ett GRYMT snyggt skåp som han gjort själv..Han hade lagt ner 111 timmar på det.. Han är ju panchis så han har väl tiden om man säger så ;) haha.. Jag var helt mållös när dom bar in det. Kan fortfarande inte ritktigt förstå hur fint det faktiskt är. ska bara lacka det nu i veckan med så blir det super nice.
Sen på kvällen var det lite folk här, drack lite öl o så. Fröken Karlsson fick allt i sej ett par groggar hon med ;) men inte var jag dålig imorse inte.. Haha..

Idag var vi över hos grannen o fika på förmiddan, vi hade jue lite tårta över som vi tog med oss. Sen bar det av till skogen och fixa lite med våran ved vi har där. Måste kapa o klyva nästa helg.. så om det är nån frivillig så vet ni vart vi bor ;) haha.. Sen åkte vi hem o duscha lite o åkte till stan o köpte ny jacka till Älskling, sen åt vi lite o handla inför veckans mat o sen så hamnade jag här. Ska fixa lite käk till imorn kanske..  Så jag har umgåts en hel dag med älskling! Det känns jättebra, var längesen vi ick en hel dag ihop, men nu är han över hos grannen o hjälper honom med hans ved. Men nu ska jag inte göra allt för mycke förutom mat så det kan va skönt med lite tid själv med.

Hoppas ni kommer på festen med förresten! Senaste svarsdatum 20/4.. Ni kommer väl ihåg att lämna besked?

Tjipp Tjipp!

WOW!

GOD MORGON!

Helt fantastiskt väder ute idag. Ut o sätta sej i solen o dricka sitt morgonkaffe kanske? Måste bara slänga i mej en karta ipren eller nåt först så den här hemska hemska mensvärken kan försvinna, har haft den hela natten verkligen. Vaknade nån gång imorse när Älskling passerade förbi vardagsrummet om o om o om igen. Och han är inte direkt den personen som respekterar att det faktiskt ligger någon där o sover. Han är inte tyst direkt. Guud vad arg jag var, men jag höll tyst för en gångs skull.

Idag blir det att hämta mamsen, tvätta bilen kankse. Känns ganska meningslöst att tvätta bilen faktiskt när man bor som man gör. Men man måste det för att den ska vara fiin.. Fick ägarbytespapper på Audin igår WIHOOOO! Äntligen är den borta o kommer ALDRIG ALDRIG mer in hos oss. Känns rätt gôtt faktiskt.. Nu behöver vi inte kasta ut mer penga rpå den då =)

Nu ska jag gå o dö en stund tror jag, mensvärken tar kol på en!

Hej svejs gnus o gnejs! =)

Nu var det dax

Att krypa ner under täcket! Blir nog till o sova på soffan inatt så Älskling får sova, han ska ju trots allt till jobbet imorn. Jag har börjat hosta så mycke nu så det är lika bra att sova ute i vardagsrummet. Han kan vara så grinig annars =(

Imorn ska  jag vara hemma med, har jag vart hemma hela veckan hittills kan jag va hemma imorn med. Ska bara hämta mamsen på dan bara tror jag. Hon ska nana här till Lörda. Annars blir det nog bara småpill här hemma tror jag.

Det återstår o se..

Good Night! Sweet Dreams!

Ingenting!

Fortfarande hemma! Halsen är hur stor som helst. Nån som har en flaskborste till den stackars lilla halsen? Vaknade när klockan ringde imorse o konstaterade väldigt snabbt att det blir att ligga kvar i sängen. Men så skulle jag skicka SMS till han som åker med mej om jag skulle till jobbet eller inte, o det skulle jag göra vid halv 6 så var ju tvungen att sova lätt. Sen fick jag ju kliva ur sängen o ringa till min chef. Han fnissade lite lätt när han hörde hur jag lät. Dumma dumma dumma Martin ;) haha Fast det hade nog jag med gjort. Hehe.

Jag har suttit o slipat på en liten lista till nu då.

Så håll till godo!



Bläddra fram till numret i din telefonbok,
och svara sedan på frågorna.
Ni vet vad som gäller, right?

08. Anki Lernia

19. Cissi
26. Conny 2
31. Erika
39. Gullegrisen
45. Handels A-kassa
52. Jenna
61. Jocke Rosberg
66. Katrin
73. Lina
81. Marie
87. Mia
104. Putte (Borås)
110. Robert
111. Samuel
124. Stellanius

Hur träffade du nummer 8?
Hon var min förra chef ;)

Gillar du nummer 19?
Nej! Vet inte ens varför jag har kvar numret =D

När är nästa gång du ska träffa nummer 26?
Vet inte, lördag kanske?

Vad var ditt första intryck av nummer 31?
Rebell!

Vilket är ditt bästa minne med nummer 39?
Hehe, det skriver jag inte här! ;)

Är du nära vän med nummer 45?
Nä det kan jag inte påstå

Har du träffat nummer 52 den senaste månaden?
Hmm, nä, det är nog ett bra tag sen

När ska du träffa nummer 61?
Oj, det vet jag inte

Är nummer 66 söt?
Ja, helt fantastisk söt!

Har du varit i nummer 73 hus?
Ja! Det är min svägerska

Har du pussat nummer 81?
Nääe, det tror jag inte..

Har du varit ovän med nummer 87?
Nej, icke.

Saknar du nummer 104?
Nja, kan väl sakna hans idiotiska påhitt

Vad kallar du nummer 110?
Robert, Bobban, Röven......

Umgås du mycket med nummer 111?
Nej det vill jag vill inte påstå. Men har gjort!

Vilken är nummer 124 bästa egenskap?
Oj, det vet jag inte.. Han är våran däckkille!


Har stulit en liten lista ;)

Vilken svordom använder du mest?
Helvetes jävla skit

Äger du en iPod?
Nope

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
04.15

Hur många resväskor äger du?
Tror inte jag äger någon faktiskt

Använder du flip-flops?
Absolut inte..

Var köper du dina matvaror ifrån?
City, Kvantum och ibland Willys

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Ta bilden

Vilken var den senaste filmen du såg?
Bee Movie, rena sömnpillret ;)

Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän?
Beror på humör

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Resa och ett hus

Har någon någonsin kallat dig lat?
Har nog kanske hänt ;)


Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?

Absolut inte!

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Blandskiva

Vilken är världens bästa artist/grupp just nu?
Oj, det kan jag inte svara på..

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
Ja, men det kan jag ju inte avslöja

Vad åt du till middag senast?
Kalkon, sås och potatis

Använder du huvtröjor?
Ofta!


Kan du vissla?
Japp

Vem var den senaste som ringde dig?
Min Helen

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Är inte så förtjust i karuseller. Och ta mig för guds skull inte in i spökhuset.

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Det gör dom säkert

Vilket riktnummer befinner du dig i?
0325

Tittade du på tecknat när du var liten?
Självklart! Det gör jag än idag!

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Knalleland vet inte hur stort det är men det är stort

Hur många syskon har du?
4

Är du blyg inför det motsatta könet?
Nej

Vilken film kan du alla replikerna till?
Dirty Dancing och Grease.

Äger du några band t-shirts?
Oh god no!

När flög du senast?
När jag var i London

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
5

Läser du för skojs skull?
Nä, ibland bara

Pratar du några andra språk?
Lite Engelska

Diskar du din egen disk?
Har diskmaskin!

Har du gråtit offentligt?
Japp!

Har du en stationär dator eller en laptop?
Laptop

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Inte alltid, men det e skojj o lära sej nya grejer

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Ja, jag skulle vilja fortsätta på den tatueringen jag har..

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Ja det tycker jag

Kan du kasta macka?
Ja

Har du någonsin varit på Jamaica?
Nä, men skulle vara skoj att åka dit

Vad har du med dig in på bion?
Lite godis o en dricka

Vem var din favoritlärare och varför?
Jane! För att hon va den hon va!

Har du dejtat någon av en annan religion?
Nej

Vad har du för väder?
Regn, regn, regn

Har du en favoritblogg?
Nja, det kan jag inte säga att jag har

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Hmm, gick inte direkt på gymnasiet

Gillar du att flyga?
Gör det inte så ofta

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Humor


När sov du senast på golvet?
Det kom jag inte ihåg

Vilken är din favorit drink?

Sex on the beach

Vilken är din mammas hemstad?
Borås

Din pappas hemstad?
Borås, antar jag :s

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Lite olika, men jag försöker helst sova 8 timmar

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Oftast


Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Klart!

Vilken är din favoritfrukt?
Clementiner

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nej!

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
26

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Nä, jag slarvar själv

Tror du på liv på andra planeter?
Nja

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Älskling


Tror du att Gud är man eller kvinna?
Man

Vad var det senaste du åt?
Smörgås

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Motsatta

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Har jag inte frågat

Gillar du senap?
Urk

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Håll ut, bit ihop.. Det löser sej!

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Vet inte om jag törs

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Oj oj oj, det har jag inte ens funderat på

Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?
Nej

Tycker du om att krama folk?
Ja, det är mysigt

Skulle du säga att du är trendig?
Nä, jag klär mig i det som jag tycker är snyggt och bekvämt

Äger du en digitalkamera?
nä, men ska snart inhandla en

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Oj, kommer inte ihåg vad hon heter

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Ja faktiskt, fast jag kan vara likadan jag ;)

Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
...

Vad är du allergisk mot?
Ingenting, förutom falska människor!

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?


Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Vet inte har inte brytt mej om att fråga mammi.

Har några fler listor på lager så vänta ni ;) haha


Sjuuuk

Då var det onsdag idag då, jag är hemma från jobbet idag. Ledig faktiskt. Har fruktansvärt ont i min stackars hals. Va helt hes imorse när älskling ringde.. Men jag har vart en sväng hos mammsen o lämnat lite tvätt, Nickes arbetskläder. Vill inte tvätta dom här då han har för vana att glömma saker i sina kläder och att dom är så fruktansvärt smutsiga. Så dumt o riskera sin egna maskin när mamma bor i hyreshus o inte behöver betala för maskinen om den går sönder ;)


Har ju fått titta på VBÅ nu när jag vart hemma, det är ju den segaste serien som finns men man är ju ändå beroende av den när man är hemma. Måste ju ändå kolla vad som händer. Men nu har det vart väldigt utdraget ett tag måste jag erkänna. Känns inte som om dom kommer nån vart med mordutredningen o allt sånt. Ni vet vad jag pratar om som läser detta, för dom flesta jag umgås med vet jag kollar på det när dom får chansen ;)


Så, jag var ju över i Tyskland igår! Det var lite segt den sista biten hem, då man bara ville komma hem o slänga av sej alla jobbiga kläder o bara krypa i mysisarna. Fick med mej massa gottigt hem till festen, för ni kommer väl? Ser verkligen fram mot det. Hoppas det blir massa skojj o massa folk. Tråkigt att inte Tirre kommer bara. Fast det e ju ganska förståeligt. Lite långt att åka från Portugal för att gå på fest o sen åka tillbax ;) haha.. Lite väl långt pendlingsavstånd.. Hehe..


Känner inte att jag har så värst mycket o skriva om egentligen. Men likt förbannat sitter man här o knåpar.. Blir ju samma saker man skriver om hela tiden då mitt liv är ganska enformigt. Blir ju att göra samma saker varje dag. Det är ju så när man har ett stadigt förhållande och när man får in rutiner och allt sånt. Ni fattar nog vad jag menar..

Nä, dags att återvända till soffan, kanske skulle elda lite med så det blir lite varmare här..


- Ciao -


Snö igen?!

Vaknade klockan halv 7 imorse i soffan! Haha, Bee Movie var inte så bra som jag trodde ;) rena sömnpillret..  Sen gick jag in o la mej jämte Älskling, men lyckades dock bara sova en o en halvtimme till, sen vaknade jag av att Älskling inte låg där. Satte mej upp isängen o konstaterade jättefort att det var snö (?!) ute.. WTF? Tänkte jag, vill verkligen inte ha mer nu. Vill ju att det ska bli vår, kunna sitta ute o dricka kaffe o ta en cigg utan att frysa ihjäl. Det är ju trots allt April, det är ju nu det börjar..

Vad händer idag då? Det blir nog att städa lite här hemma tror jag, tvätta lite o så. Älskling är som vanligt o jobbar. Börjar bli något less på detta nu. Det är väl bra för våran del men det kommer ju inte in några pengar då han aldrig säger till att han behöver ha lite. Fast det kan samtidigt vara bra o ha det innestående till det att vi behöver börja handla saker till nya huset. Får bli en tur till IKEA då tror jag. Behöver lite hallmöbler o så, men som sagt det blir ett senare problem.

Back to work imorn då, fan vad helgerna går fort, jag jobbar ju dock bara 3 dagar denna veckan o det e rätt skönt. Tisdag blir nog rätt slitsamt ändå. Knalla upp ur sängen runt 3 tiden på morgonen, sen bär det av mot Kinna, sen sätta sej på bussen till Tyskland, sen handla en massa gottit =D Sen blir det väl hemma rätt sent på Tisdags kvällen så då orkar ingen jävel bara sova 4 timmar o sen upp igen för att åka till jobbet, bättre o vara ledig onsdag me.

På Lördag fyller Älskling år med, vad ska man hitta på o köpa tro, han snackade nåt om att han ville bygga ut sin tatuering, så funderar på o köpa ett presentkort. Och alla ringer mej o frågar vad han önskar sej, men hur ska jag veta allt det? Haha, han vill ha sååå mycket den pojkken. Men det bästa är nog att köpa presentkort på verktyg till han. Så den dagen blir det väl full rulle med antar jag. Precis som när jag fyllde. Massa folk som kommer på besök.  Hoppas verkligen inte hans farmor kommer, det är en människa som verkligen fastnat i sin barndom, när Nicke fyllde 21 tror jag det var, då fick han en påskduk (?!) man ger inte en duk till en kille. Okej om de hade vart jag som fått den. Kan helt ärligt säga att jag inte vet var den är idag ;) haha.. Så ful var den..

Nä, då var det väl kanske dax att sätta igång här då.

Tirre! I love ya!

- Ciao -

Vad hände?!

Just det! Vad hände med det underbara vädret som vi hade i veckan? Man blev ju så ruskigt pigg o glad, men nu är vi tillbaka med det tråkiga dåliga vädret.. Känner ju inte för att göra nått alls.. Men jag har vart iväg på Hem & Trädgårrdsmässan en sväng iallafall, men det var väl inte så mycke o ha egentligen.. Hitta massa mysiga saker till trädgården iaf, men det får ju bli när vi har flyttat.. Och det är ju ett tag kvar till dess :(  Vill flytta NU NU NU! Kan inte beskriva med ord hur mycket jag längtar tills jag får sätta min nyckel i det låset o få öppna dörren själv. O sitta o planera hur jag vill ha det, fast det mesta har jag redan har planerat hur det ska se ut om jag ska vara ärlig.. O nya vardagsrums möbler är på ingång med =D snälla svärföräldrar man har! Får det i födelsedagspresent.  sen finns det ju alltid en massa som ska köpas till, lite fix här o lite pill där. Men det blir nog bra i slutändan.

Och nu har vi bokat datum för festen med! Den 10/5 blir det partay =) hehe.. Måste sätta mej ner o skriva ihop en bra inbjudningstext. Sen får ni se fram emot en inbjudan =)  Hoppas det blir många som kommer iaf..

På tisdag drar jag iväg till Tysklad o handlar lite, ska bli skönt o komma iväg lite, sen att det bara är för en dag.. Men det är det lilla som räknas. Blir mycket som ska handlas inför festen med.

Har fått hem nya bilen! Det var det felet vi trodde att det var, fukt! Hatar fukt, det ställer till med en massa! Lägger upp en bild så får ni se!
image2

Se så fiin hon är, idag har hon fått sej ett bad med =D haha..  Hon blev så ren o fin..

Nä, nu orkar jag inte sitta här mer..

Tirre, Jag saknar dej som faaaan.. Men jag är glad för din skull att du fått denna chansen, hoppas allt går bra där nere. Så ses vi snart hoppas jag!  Love Ya!

Carpe Diem!