sleepless

Nu va det riktigt längesen jag gjorde en lista så nu kommer en ny ;)


DIG:

1. Hur lång är du?
173 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor?
Världens bästa mamma kanske?:)
3. Vad pluggar du?
Ingenting
4. Har du långt hår?
Mellanlång
5. Vilken hårfärg har du?
Blond
6. Sminkar du dig?
Ja, alltid
7. Har du haft sex senaste månaden?
Ja.
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu?
Rosa =)
9. Har du kysst någon idag?
Nej.

FAMILJEN:

1. Bor dina föräldrar ihop?
Nej
2. Vem är bäst, mamma eller pappa?
Båda två!
3. Hur många syskon har du?
4
4. Vad är det senaste du sa till din pappa?
Oj, det minns jag inte!
5. Vilken mat lagade din pappa senast?
Minns inte heller
6. Hur många ställen har du bott på?
Massor7. Vem i din familj stör du dig mest på?
Måste man störa sej på nån ?
8. Vilken familjemedlem är snällast?
Storasyster
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon?
För 2 veckor sen ?!

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis?
Igår
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar?
Hos svärmor, räknas de ?
3. Har du kysst nån kompis?
Killkompis ja
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med?
Ja
5. Vem har du varit kompis med längst?
Helen
6. Vem känner dig bäst?
Helen
7. Längsta tid du varit osams med en kompis?
Hm, riktigt länge, vi tjejer brukar ha en tendens till det..
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det?
Ja, annars är jag ju ingen riktig kompis:)
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar?
Nej. Vill jag inte umgås med någon så gör jag inte det.

KLÄDER:

1. Vad har du på dig idag?
Mjukisbyxor o linne2. Har du bytt om idag?
Jadå, flera gånger
3. Favorittröja?
Min rosa hood-tröja eller mina pekéer
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet?
Vet inte, beror på vem det sitter på.
5. Har du gett bort kläder nån gång?
Ja massa gånger
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång?
Ja många gånger
7. Har du handlat kläder genom internet?
Givetvis!=)
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång?
Nej
9. Fulaste plagget andra könet kan ha?
Speedoos :).
10. Vad använder du för skor?
Gympadojjor eller arbetsskor

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar?
Ja, om de förtjänar det.
2. Klä dig annorlunda?
Ja
3. Vara dig själv?
Ja.
4. Visa dig i bikini/badbyxor?
Nja
5. Fisa inför din pojk/flickvän?
Nä, varför skulle jag
6. Pierca dej?
Japp
7. Ge dig på utmaningar?
Alltid!
8. Ha sex på offentlig plats?
Beror på vart
9. Vara omogen?
Självklart!
10. Äta småkryp?
Haha verkligen inte.


RANDOM:

1. Vet du vem FATO är?
Nej...?
2. När tuggade du tuggummi senast?

Igår
3. När var du på semester senast?
Oj oj oj de e så längesen att jag inte minns
4. Vilken färg är det på din tandborste?
Rosa såklart
5. Är ditt hår tråkigt?
Ja!
6. Vad har du för påslakan just nu?
Självklart rosa med dödskallar ;)
7. När såg någon dig naken senast?
Haha, vet inte..
8. Hur ofta duschar du?
Varje dag!
9. När ska du gå och lägga dig?
När jag blir trött!


dutti tjej

Ångesten kryper sakta men säkert på mej, nu är det bara 10 dagar kvar tills jag ska vara tillbaka på jobbet igen. Känns ju inge vidare. Om man säger så. Men det är väl bara att bita i det sura o ta sej i kragen antar jag. Jobba måste man ju göra.


Men än så länge är de ju ett par dagar kvar att hitta på nåt på. Imorn blir det väl stan som vanligt. Busa lite =) Se om syster ska in kanske. Skulle va najs o busa lite med henne. Har ju alltid lika kul =)


Idag har jag haft ett packryck. Fast synd att det inte varade så länge. Men jag har packat lite iaf. Så lite mindre kvar nu ;) haha.. Det är ju fortfarande osäkert om vi flyttar till nästa helg eller hur det blir. Avskyr denna osäkerhet hela tiden. Och nu har det skitit sej med lastbil också, så om det finns en vänlig själ därute som har en till övers o har lust o köra lite får ni hemskt gärna höra av er. Har kikat runt så gott de går men det e väldigt svårt o fixa. Men som sagt hör av er!


Igår va jag minsann duktig, jag både tvättade och städa bilen när jag kom hem *klappa på huvet* så nu e den så fin så. Har inte rört bilen idag, så den e fortfarande lika fin haha.. Men det blir väl ändring på de imorn antar jag :/


Nääe, nu ska jag inte sitta här o babbla o fördriva tiden, sakerna packas ju inte av sej självt om man säger så. =(


Bye bye for now


helgen

Nu har jag vart dålig på att uppdatera det sista. Så jag får väl sätta mej o plita ner några rader då =)


Helgen va underbar, fint väder o gott sällskap. I fredags kväll va syster, Daniel, Kristoffer o Elin här o grilla lite. Mys! Får vi snart göra om.

I lördags va det dags för Nickes efterlängtade Iron Maiden konsert, så vi körde in han till stan så dom fick ta bussen som gick halv 3. Sen åkte vi till min mamma o drack lite kaffe. Eftersom vi lovade att vi skulle hämta grabbarna på natten så va vi tvungna o hämta Elins bil, så vi brummade hem o hämtade den o lämnade Charlie. Sen åkte vi till stan igen då. Mycke trevligt. Träffade massa folk o tjöta massa massa skit. Tvättade bilen innan vi drog mot gbg. Sikket nattnöje ;) Vissa sover eller gör andra saker, jag tvättar bilen =) hihi..

Det gick som smort ner o hem o hämta dom. Behövde inte vänta på dom eller nåt. Underbart! Va hemma strax efter kl 3. Stupade nästan direkt i säng o vaknade kl 12 i går =) så de blev väl bara lite slappa igår. Inte så mkt gjort egentligen. På kvällen åkte vi till stan för o kika lite race, men det var ju inge vidare så det va bara o åka hem igen o lägga sej i värmen som är här.. Somnade nog inte förrns kl 3 tror jag. Hade närmre 30 grader inne då..


Så! Nu har jag skrivit lite iaf.

Så håll till godo till nästa gång..


So long suckers..


underbara dagar

Igår va en ganska fullspäckad kväll faktiskt. Mötte upp Elin efter det att hon slutat jobbet. Hon lämnade sin bil o vi tog min ett varv eller två på stan. Blev hungriga, eller ah, Elin, så vi åkte till Pelles för o äta. Satt i bilen o tjöta en bra stund. Skönt o kunna lätta mitt hjärta för dej igen. Sen åkte vi ner till MCD parkeringen, träffade Marcin, Myrling, Ted, Mela o Lundgren. Najs, har ju inte sett er på ett tag.
Sen var det dax att sticka ner till Björketorp för att hämta Kristoffer. Men det blev ju naturligtvis så att vi fastnade där nere, kom inte därifrån förrän halv 2 tror jag. Sen skulle vi stanna i Fritsla o hälsa på Tobbe, Kristoffers bror = ) Så då satt vi där en stund. På hemvägen passade jag på o köra lite rally, tog segloravägen hem haha.. Hoppas ni inte blev rädda ;) De va skojjsigt!
Så va vi tillbaka i stan o skulle släppa av Elin o Kristoffer. Jag själv va väl inte hemma föränn kl 3 tror jag. Då var det bums i säng för att kliva upp igen när klockan ringde halv 9. Skulle ju till Göteborg idag =D
Jag näst intill hoppade upp ur sängen, letade fram lite kläder som passade för vädret. Satte mej ute o tog morronciggen. Sen skulle man ju göra nåt åt burret på huvet me.. Lite vatten o spray fixar det mesta ;) Bortsade gaddarna o sen stack jag iväg till mamsen o lämnade voffen o tog en snabb kaffe. Måste ju ha morronkaffet =)
Sen bar det av mot storstan. Skulle träffa Jocke idag. Har inte träffat han på typ 5 år. Så jag måste erkänna att jag va lite nervös när jag åkte ner. Skulle han va samma kille som sist jag träffade han? Eller hade han förändrats mycke? Varför va jag nervös? Allt gick hur bra som helst. Det va precis som att vi har pratat varje dag i 5 år istället. Inga problem. Satte oss o fika lite för att sen gå en sväng på stan. Jättemysigt var det verkligen.. Tack så mycke underbara du!
Måste vi göra om snart..

Ikväll har jag inte gjort så mycke faktiskt. Köpte med mej lite kinesmat hem. Käkade o typ satte mej i soffan o här sitter jag än ;) haha..

Vad har ni gjort idag?

Lots of Love to you all

trouble in paradise

Jag är så sjukt rastlös att jag tror jag dör snart. Klättrar verkligen på väggarna.. Kom hem vid 9 tiden ikväll, redan då började jag känna mej illa till mods. Kände mej helt depp, vet inte vad det kan vara. Men jag känner mej helt ensam. Ingen att prata med, skulle vara min Jonny då men han e ju inte så insatt i mina problem så det  lite svårt för honom o hjälpa.. Men han e söt som vill ändå.. Tack för att du finns för mej! Det betyder väldigt mycke! Även om jag kanske e kass på o säga det rakt ut, men det betyder jättemycke!

Jag blir sjukt galen på Nicke snart, han begriper verkligen inte att jag mår kasst o behöver honom. Just nu vill jag bara spy på honom. Men vad hjälper det? Ingenting alls! Men det är väl såhär alla förhållanden är ibland? Att man bara vill spy på den man älskar? Och han bara jobbar hela tiden, till vilken nytta? Det kommer ju inte in några extrapengar ändå.. Vad faan ska jag ta mej till.. Nån som har ett bra svar på de?

// Confused

fröken tröttis

Då va det måndag igen då. Idag ska jag köra mina svärisar till flygplatsen. Dom ska till Grekland i 2 veckor. Inte alls avundsjuk =) tyckte dom kunde packa med mej men det gör dom aldrig. Fick inte åka resväska till Thailand i vintras heller.. =(  Lite futtigt tycker jag.
Annars händer det nog inte så mycke idag. Kanske skulle ringa till Kristoffer o se vad han pysslar med. Kanske inte så skojj o sitta i Elins lägenhet hela dagen medans hon jobbar. Får se, nu ska jag iaf traska in i duschen..

Talk to you later

wheels & wings

Igår bar det då som sagt av till Varberg. Hela bilen full med pojkkar =) hihi..

När vi kom ner skulle vi försöka ta oss till Kärleksparken vilket inte va det lättaste då vi hamnade helt fel, och dom hade ju stängt av en massa gator så man inte kunde köra där jag ville. Men vi kom dit efter många om o men. Men väl där så kom pissvädret, det regnade hur mycke som helst, och hur länge som helst. Vi begav oss iväg för o äta lite. Sen åkte vi ner o ställde oss vid hamnkiosken o tittade på bilarna o alla fulla människor. Tur man va nykter iaf. Hihi.. Sen tog vi o åkte en sväng, Elin ringde o sa att dom va i Apelviken. Då åkte vi dit o tjöta lite, men beslutade oss för o åka hem. Vägen hem var väldigt blöt då det spöregnade heeela vägen, men när vi kom till Borås så slutade de =) haha. Janne fick för sej att han ville bada, sagt o gjort. Jag svängde ner vid Transås sjön så han fick ta sej ett dopp =)

Sen åkte jag o släppte av allt folk för att sen bege mej hemåt. Jag var väl hemma vid 4 tiden. Jag va knappt trött då, men jag hade heller inga problem att somna =) vaknade igen när klockan va 1! Det va skönt vill jag lova. Men man känner ju som om man har kastat bort hela dagen egentligen. Men men.. Shit happens..

Nu ska jag kika lite teve o bara va!


Kisses and hugs


veckan som gått

Ja då har första veckan på semestern tagit slut. Jag tycker att jag har gjort massor men jag kan inte återberätta de. Jag har umgåtts massa med mina vänner iaf. Har inte vart hemma så mycke denna veckan iaf. Träffade Nicke första gången idag sen i tisdags. Det kanske e mindre bra :S
Men har man semester så har man. Men jag har dock vart hemma hela kvällen idag, hade lite smått panik innan för att jag va så sjukt rastlös men det gick över. Nu sitter jag i soffan med datorn i knät o dricker en cider, det var ruskigt gott..

Igår blev jag fyllechaffis utan att jag va med på det, det bara blev så =) haha.. Va i stan o snurrade lite, träffade lite folko hade bara trevligt.. Vi kopplade äntligen ljudet i min bil igår så nu poppas det hej vilt =) Hörs när man kommer om jag säger så ;) Grannen blev så avis så vi va o fixa en baslåda till han idag, men det spelar inte så bra i hans bil för hans slutsteg e kass! Haha! Där fick du ;) 

Imorn blir det att glida ner till Varberg, titta på bilar o träffa massa folk förhoppningsvis.. Men blir nog att köra då min chaffis bangade ur idag =(   vi får se om jag hittar nån som vill köra..

Nu ska jag glo lite teve..

Pusshej ♥

less

Blidde inget idag.. Lite less e jag allt..
Såg ju verkligen fram emot det, och var så laddad.
Men det händer snart!
Hoppas jag!
Längtar!

hihi

Idag är det onsdag. Idag gäller det.. Hihi.. Jag berättar senare om vad det är ;) Vissa av er vet men jag säger inget ;)

Nyfikna nu ?
Hihi..

måndag

Vad hittar man på idag då? Hmm, svår fråga måste jag säga. Elin ligger fof o sover.. Hehe, riktig sömntuta det dära. Kanske skulle ta o åka en sväng till stan o se om man hittar nåt skojj. I värsta fall får det ju bli kaffe hos mamma =) haha..
Lön imorn! Bästa sättet o börja semestern på, med lön. Hihi. Den är varmt välkommen om jag säger så.
Ikväll ska jag till Rångedala då, sen efter de får jag ju se vad som händer. Nicke skulle väl inte va hemma så tidigt vad jag förstod. Men men..

Onsdag, onsdag, onsdag...

So long suckers

rethosta

Renée o Philip va ute en sväng innan. Snacka massa skit om allt o ingenting! Riktigt skönt o kunna göra det igen tycker jag. Är ju ett tag sen nu.. Vi får se till att det inte blir så långa mellanrum igen! Men det va ju som vi sa, det spelar ingen roll om vi inte pratar varje dag, för när vi väl pratar i telefon eller träffas så är de som om vi pratar massa gånger per dag. Och det kommer det alltid att vara.


Nu har Nicklas gått o lagt sej, stackarn ska ju upp imorn, tänk så avundsjuk han ska vara när han inser att jag faktiskt får ligga kvar i sängen o sova hur länge jag vill.. Mouhahahah.. Imorn har jag inget inplanerat förrän på kvällen då jag ska till Rångedala o fika. Hem till Renée o fika massa. Hua, tror min mage kommer kollapsa efter allt detta fikande ;) heh.. Massa kaffe blir det, men kaffe e gottigt!


Elin kommer nog ut om en stund, så ska hon nana här. Kan va lite skönt o ha nån o prata med på morgonen när man vaknar. Men vi får väl se om hon kommer. Hon skulle till stan en sväng först o se om de va nåt folk ute.


Onsdag kanske det händer. Är inte riktigt bestämt, men jag hoppas att det blir så =) nu blev ni allt nyfikna va? Haha, det va allt lite meningen.. =) Men jag säger inget än.. Tihi..


Nu ska jag nog allt luta mej tillbaka i soffan o glo på nån film kanske..


// Karlsson


söndag, tråkigaste dagen på hela veckan

Igår va jag väl hemma mest hela dagen, packade lite o så.. Sen på kvällen bar det iväg till syster i Varnum. Spenderade hela kvällen där, titta på film o tjöta massa massa massa skit. Mysigt tycker jag! Men vid halv tolv kände vi oss väldans hungriga, diskuterar lite vad vi skulle äta och brummar till stan för att besöka Pelle's.. Mmm, mycke gott va det för magen då jag slarvade väldigt mycke med maten igår *fyyy* Men eftersom jag va så hungrig åt jag alldeles för for o blev sådär proppmätt. Inte gott o va så mätt. Sen bar det av hemåt o jag besökte min, för tillfället bästa kompis, soffan. Men jag hann inte se så mycke på tv innan jag stensomnade o vaknade nån gång framåt 3 =) haha..

Idag ska jag nog åka o hälsa på min mamma tror jag. Senare kommer Renée o Philip ut en sväng. Men det skulle nog inte bli förrns ikväll tror jag. Så jag har ju hela dagen på mej o hitta på nåt annat =)
Så nu ska jag inte sitta här o babbla nåt mer.

Talk to you later

finally

Då har äntligen den här underbara semestern kommit. Kan inte beskriva med ord hur skönt det ska bli o va ifrån jobbet i 4 veckor!


Fast sista dagen va riktigt lugn o skön faktiskt. Jag o Christina fick ett riktigt guld jobb, (terapiarbete), fick 2 Kartonger med ID - kortshållare som skulle packas om. Dvs sätta ihop dom 5 o 5 för att sen lägga dom i en påse om 10 och sen sätta en klisterlapp med artikelnummer. Haha, riktigt guld.. Vi satte oss i matsalen för att få sitta ner = )
Då kommer till o med chefen in för att snacka lite skit i en halvtimme eller vad det var. Han var på riktigt underbart humör igår, kan ju vart för att lillpajken gick på semester igår han med. Haha..
Sen var det dags att åka o hämta käk, i form av pizza, för att fira att de va semesterdax. Chefen satt o åt lunch med oss! Va riktigt konstigt faktiskt. Fast lite skönt på nåt sätt, man såg att det finns en annan Martin under den där chefsrollen som han har. Så man kunde slappna av på ett annat sätt.

Vi fick ju göra färdigt våra ID - kortshållare efter lunch men det tog ju inte så lång tid så vi tog o prata lite på Pelle som satt alldeles ensam i sitt lilla skrivarrum. Då passa vi på o fråga om vi kunde gå. Och det kunde vi ju så kvart i 2 stämplade vi ut o gick hem!! Guuuuuud så skönt!

Kvällen bjöd på umgänge med min syster! Inte för att vi redan träffas hela dagarna men så måste vi träffas på kvällar o helger =) men jag gillar min syster så det e bara skojj. Träffas ikväll med då kanske =) Så vi stog i stan o tjöta med min granne, körde Janne o Ari till Hulta. Systers kille va i Gånghester, och eftersom hon inte hade egen bil så fick jag köra dit henne när jag skulle brumma hem. Ögonen stog i kors så trött va ja.. Så när jag väl kom hem så hann jag knappt lägga huvet på kudden innan jag somnade. Jag träffade min Renée igår med =) det var skojj, har inte träffats allt för mycke dom senaste åren. Men hon bor ju inte så nära längre om man säger så. I Fjollträsk har hon minsann bosatt sej. Men hon e hemma ganska ofta tycker jag, men ändå hinner man inte träffas. Men det får det ju nästa bli ändring på!


Vaknade väl runt 11 snåret eller så. Kände mej sjukt bakfull (!) hur det nu fungerade men det gick väl över efter en stund. Så nu har jag packat lite o vart duktig. Det går inte fort det hära men det går sakta framåt. Jag hittade en gammal dagbok som jag satte mej o läste! Guuud vad pinsamt.. Den blir det nog att elda upp Hihi! Man hittar massa skojigt när man gräver bland grejerna.

Men nu ska jag faktiskt va så lat så jag ska slänga mej i soffan en stund! Måste bota min stackars njure lite ( huvudet ) haha



 - Gud vad jag saknar er! Kom hem nu, kommer ni hem så släpper jag er inte på länge, det ska ni ha klart för er. För dom här månaderna ni har vart borta har nog vart dom tristaste i mitt hela 25 - åriga liv!


Later  ♥


kvinnlig logik

En man kör på en väg. en kvinna kör på samma väg men åt motsatt håll. När de möts lutar kvinnan sig ut och ropar " Gris!!" Mannen sticker ut huvudet och ropar " Tokiga kärring! " Båda fortsätter sin färd. När mannen efter en liten stund kör genom en kurva kolliderar han med en enorm jättegris som står på vägen. Mannen dör.. Tänk om män kunde lyssna nån gång!

- Ja grabbar, tänk om ni kunde lyssna en gång iaf ;)

trög? slut i huvet?

Att folk har så svårt att fatta! Detta är tredje dagen jag är hemma! Och jag har inte fått en lugn stund hemma alls, den IDIOTEN som har köpt huset är här  snickrar o kan överhuvudtaget inte respektera att jag är hemma o e sjuk. Men nu sa jag till han iaf att from måndag ska det vara lugnt o skönt här för då börjar jag min semester o kommer han då, då jävlar säger jag bara. Den som förstör min semester iår igen får med Fröken Karlsson och göra!

Idag regnar det som fan, så det blir att stanna inne idag. Kanske fortsätta att packa lite i köket, började där lite igår. Skulle även kunna börja med dom kläderna som vi inte använder. Skulle va skönt o få bort lite sånt. Men vi får se, jag har sån fruktansvärd mensvärk idag, som om förkylningen inte skulle vara nog eller? Hehe, nääe, men imorn blir det till o försöka knalla till jobbet. Får ju visa mej där lite innan jag går på semester! Haha!

Nääe nu ska jag se om jag orkar göra nåt.

So long

fullkomligt galen

Fick sova lite mer inatt, tack o lov.. Men jag vaknade dock kvart i 10 av ljudet av en traktor (!) då håller IDIOTERNA på o flyttar på veden i VÅRAT veaskjul till det som den nya ägaren har byggt vilket inte ens är färdigt! Hallå! Vi bor fof här, jag är hemma för att jag är sjuk, men inte ens då får man vila o vara ifred! Ska jag behöva gå o hämta basebollträet som ligger i skuffen på bilen för att dom ska fatta att jag vill vara ifred, eller ska jag behöva gå så långt så att jag ska behöva ringa polisen?! Men jag kan ju dock inte anmäla ägaren för olaga intrång, men dock den nya, för han äger det inte ännu. Och VI bor fof här.. *suck*  i en månad till ungefär. Ska denna hemska månad gå sakta? Jag ska ju ha semester innan. Och den vill jag ju ska gå sakta. Men samtidigt fort. Så jag kan få komma bort från detta hemska ställe, när man slutar jobbet vill man bara ha massa saker att göra för man vill inte åka hem. Finns det nån mer än jag i detta jävla land som känner som jag? Nääe tror inte det för ni har inte haft Bo Nilsson som hyresvärd! Ibland vill jag bara ta mitt pick o pack o bara försvinna. Men tyvärr fungerar det ju inte så. Vart skulle man ta vägen? 

Känner att jag är på lite gnäll humör idag! Men man får ha vissa sånna dagar med, alla behöver gnälla av sej ibland. Men nu ska gnällspiken kika på lite tv o försöka koppla bort sin ilska o frustration. 

 baj - baj

ps. Ja, Helen, det var dej jag menade i ett tidigare inlägg! ds

sleepless in roasjö

Kan verkligen inte sova. Bara hostar o snörvlar hela tiden.. Och nyser mellan varven. Så det blir nog o ligga kvar på soffan så Nicke får sova, han kan bli så kinkig om han inte får sova sina skönhetstimmar ;) haha..

Imorn blir det o åka till banken o växla in lite pengar. Kanske skulle passa på o råna banken när jag ändå är där? Nån som e på? Kan behöva lite extra pengar nu till semestern. =)  Fast jag vet ju inte vad jag ska göra än men det går säkert åt lite pengar ändå..

Nääe n u ska jag göra ett försök till o sova iaf..

Love ya

ytterligare en seg dag

Då ligger jag nerbäddad i soffan med mina näsdukar o datorn i knät. Bra o ha laptop sånna här dagar. Ligger o tittar på lyxfällan på tv3. Finns nog inge bättre o titta på tror jag, har dock inte kollat men..

Va inne hos mamma en sväng idag. Blev lite kaffe o massa vila på hennes soffa. Messade med Elin som hade tråkigt, hon mötte upp mej på City så vi handla lite så vi skulle göra lite mat. Blev stuvade mackisar o stekt korv. Sen titta vi på film. " Jag vet vad du gjorde förra sommaren " Grymt längesen jag såg den nu. Ryan Phillipe! Oh my god säger jag bara. Hur kan en människa vara så grymt sexig? Smått avundsjuk på Reese Whiterspoon är man ju.  ;)
Lite tråkigt att han inte är med så länge i filmen bara =(


- nån som håller med mej om att han e grymt sexig?

Nu ska jag kika om det finns nåt bra på teven..

Najti najti

satans försnylning

Har fått sova 2 ynka timmar inatt, dom 4 andra har jag bara hostat. Så jag är gôtt sträv i halsen nu vill jag lova.

Så jag ligger nerbäddad i soffan nu. Men vila är väl dumt o göra kanske. Han som har köpt huset är här o håller på o snickra. Så det e ju lögn i helvete o försöka sova.

Men jag tänkte jag kanske skulle åka till mamsen en sväng sen så då kan jag ju vila lite där då. Får se om jag orkar detta.


Jag fattar inte alls hur du tänker. Detta är inte bara mitt fel. Man är faktiskt 2 om att va vänner. Men vill du inte så... Hör av dej... Jag saknar dej faktiskt. Har ju inte träffats på..... 1 månad?! Lite besviken e jag faktiskt..



/ Fröken Karlsson


herreguuuuud

Guuud sikken seg dag. Men nu börjar den allt närma sej slutet. Har vart hos svärisarna o ätit middag. Vilket jag inte va riktigt beredd på, Nicke kom hem o sa att vi skulle de. O då hade jag duschat gjort mej iordning för o åka o handla bara, men det blev ju en längre tur. Va inte borta så länge som tur va. Så nu har jag legat i soffan en stund o bara vart. Fattar inte att man kan va så slut, av att göra ingenting..

Ska gå o göra mej en kopp té nu iaf. Sen blir det att återvända till soffan..

/ jk

fruktansvärda söndag

Kan inte denna hemska söndag vara slut snart så jag bara kan få krypa ner under täcket igen? Mår verkligen piss o pannkaka idag. Ingen som helst ork i kroppen what so ever. Har legat på soffan heeela dagen, sovit mellan varven. Men nu är jag vaken en stund. Måste verkligen åka o handla, men jag har inte orken att ta på mej kläder o sätta mej i bilen.
Åter dax för skitjobbet imorn. Kliver in i " koncentrationslägret " vid kvart i 6 o kommer inte därifrån förrän kvart i 3. 9 låååånga timmar där.. Jag verkligen hatar mitt jobb. Inte för jobbet i sej, utan för dom inkompetenta cheferna. Jag är avundsjuk på Johan som vågade ta steget att skaffa sej ett nytt jobb. Själv är jag väl feg när det gäller sånt, har en fast anställning, ingen utbildning, så jag är väl rädd att bli arbetslös. Hade det inte vart så många karrensdagar på A - kassan så hade jag nog slutat för länge sen. Och jag tror inte jag pallar att gå tillbaka till bemanning igen. Jobbig att bli runtskickad till massa olika ställen dag ut o dag in. Pallar inte det.
Nog med klagandet nu.. Ska åter slänga mej i soffan o hosta en stund sen får jag se om orken kommer så jag kan åka o handla. Vill egentligen bara sova...

/ Karlsson


söndag, halsont, trött, 5 dagar

Har vart lite dåligt med bloggande det sista nu känner jag. Men jag har inte haft riktigt lust. Men nu får jag väl skriva ett par rader.

I veckan har det bjudits på arbete och en spakväll hemma hos min syster. Mysigt som bara den. Sen när helgen kom så skulle Nicke iväg o titta på "The big boss" Bruce Springsteen i gbg, så jag fick stressa hem efter jobbet i fredags för o duscha o göra mej iordning för att sen köra han till tåget. Sen skulle jag vara lite social med Elin. Sen kom även syster yster till stan, hon hade Johan med sej (jobbarkompis) och vi tjôta massa massa skit o hade skojj. Väntade på att Nicke skulle ringa så jag skulle hämta han nånstans när dom kom till stan. Men det dröjde ända till kl 2 innan han behagade o ringa. Så det blev en sen kväll där åter igen. Men det var trevligt som bara den.
Lördag hade jag planer på o sova, men när klockan va 10 så vaknade jag o va jättepigg. Typiskt! Somnade typ kvart i 4 natten (morgonen) innan. Men jag kan inte påstå att jag gjorde så fruktansvärt mycke på dagen igår. Elin kom ut en sväng. Vi kom på att vi va lite hungriga så vi brumma iväg till Svenljunga alla 3 o käka på Texas. Nicke fick provköra hennes bil på vägen hem. Den e jättefin verkligen.. Och på kvällen var det biodax med flickorna. " Sex ande the city " stog på tur. Gud så bra en va. Grät massor allihopa. Skulle kanske gått osminkad?! Hehe.. Sen tog jag en tur på stan, Johan skicka ett ,mess o va uttråkad. Så jag hämtade upp han o tjöta lite. Vid elva vad det dax för Karlsson att åka hem.
Så nu sitter jag här. Med halsont o grejjer. Tack Evelina o Jeanette för förkylningen ;)
Men jag fixar nog detta med..

- Kan du inte ta lite kritik?!

...

congratulations

Dagarna går sakta men säkert mot min efterlängtade semester..
Vad jag ska hitta på har jag fof inte bestämt.

I helgen blir det massa socialt, fredag vet jag dock inte vad jag ska göra. Nicke ska åka på Bruce Springsteen konserten i gbg. Vad jag ska hitta på då är oklart, men vi funderar..
Ska nog köra ner dom tror jag. Inte riktigt klart de heller. Massa oklart.. 
Lördag blir det bio med tjejerna =D ska bli mys.
Ska gå o se Sex and the city. =)



Grattis pappsen på födelsedagen!

Nu orkar ja ginte mer

...