sol, torsdagskväll, Lasse Berghagen, 26 juni

Idag har min bil fått 2 nya sommarskor, då mina 2 jag hade fram inte var riktigt lagliga. Heh.. Inte så bra om pappa polis skulle få för sej att stanna mej. Prata även med Conny om att göra en liten service o fixa o dona med lite andra grejjer till bilen.. Vad skulle jag göra utan Conny?! Ha en trasig bil?! Haha.. Kikade lite häromkvällen på lite prylar till min bil. Så som avgassystem, vinge, fälgar o lite prylar.. Blir inte roligt för min lilla plånbok. Men det blir nog ett senare projekt.

Jag tror att jag i varje blogginlägg har nämnt nånting om mitt fruktansvärda jobb.. Men idag tänker jag inte göra detta, då jag är på såpass gott humör så jag vill inte pajja de genom o prata om jobbet.

Jag fick mina efterlängtade glasögon igår. Känns ju liite ovanligt men man vänjer väl sej?
Va hos min älskade svägerska o fixa med mitt hår igår. Tona det lite så de fått en "normalare" nyans. Och sen platta hon o gjorde det väldans fint. Lite avundsjuk eftersom jag inte är så duktig på o hålla mitt hår så fint. Men  jag ska bannemej försöka..

Imorn kommer Johan tillbax till jobbet me =) fast dock bara för en vecka sen slutar han =( Har vart lite tomt utan ditt jävelskap. Ingenting sånt på en vecka, en hel jävla vecka..

Idag börjar torsdagskvällarna i stan med. Men idag var det ju Lasse Berghagen och känner inte riktigt för o se han. Han har gjort, vad jag anser, EN bra  låt.. O det e ju naturligtvis " Teddybjörnen Fredriksson " Men jag behöver inte åka till stan för de.. Får se om jag åker in nån annan torsdag istället.. Risken finns ju.. För jag går ju på semester om 11 dagar.. Ska bli så jävla underbart att ni inte kan ana..

Nu är de Simpsons tajm!

 "Ny" frisyr och med glasögon.. Vad tycks?

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0