27 grader

har jag just nu.. I skuggan! Helvetes varmt i solen.. Nu har jag precis tagit mej en dusch. Inte för att det blev så mycke bättre men nu har jag gjort de iaf så nu kan ingen klaga ;) hehe

Ska göra mej i ordning nu strax sen blir det att åka till stan en sväng o kika upp till Lina som ska ha partay idag.. Får se om Nicke följer me, han sa att han skulle de men man vet aldrig med honom.

Nä! dax o fixa sej!

Puss o Snusk ;)

sitter hellre här

Sitter här, nyss hemkommen från jobb o ett snabbt besök hos mamsen, i en stol i trädgården. Görat ner fötterna i gräset, gud va skönt! Sommar! Lugnt o skönt är det här med.. Nä nu ska jag återgå till det enorma försöket till att bli åtminstone lite brun i år.. Simma lugnt!

herrejisses

Tittar på Talang 2008, den lilla tjejen, Zara Larsson.. Herregud vilken röst hon har för att var 8 år gammal! Eller va hon det? Hoppas verkligen att hon vinner det hela. Hon, tycker jag, har störst chans att komma vidare i världen med sin talang. Den som är vaken får se. Hmm, undrar om jag orkar..

Nicke va hemma en snabbis innan. Men han åkte iväg igen. Dom hade tydligen problem där nere med vad dom nu håller på med :S  kan inte påstå att jag bryr mej sådär jättemycke. Bara han kommer hem nångång ibland. Ses ju inte allt för ofta nu för tiden..


baj baj

friday najt

La mej på soffan innan en stund.. Och stensomna! Guud så skönt det va.. Fof trött så det ska nog inte va några problem med o somna ikväll iaf. Måste ju nana tidigt idag, ska ju upp o jobba imorn. Ångrade mej lite när jag fick höra vad det skulle bli för väder. Kunde ju spenderat hela dagen i en solstol annars..

Ikväll blir de o titta på Talang 2008, se hur mycke jag orkar se..

Goodnajt


puhh

Nu har jag varit o tagit lite kort i det nya huset. Var där igår och drack lite kaffe o tjôta massa skit. Så min syster har lagt in korten i sin dator o skickat över dom till mej.. Tack underbara du! Så nu ska ni allt få se =)


Idag har det som vanligt vart jobb. Har vart ganska spänd stämning på jobbet i 2 dagar, och det har inte vart nån höjdare precis. Men det löste sej till det bästa iaf. Det var skönt faktiskt.


Efter jobbet blev det kaffe o pannkakor hos mamma. Mumma! Gott gotti gott gott! Hehe. .

Imorn är det äntligen Fredag, men egentligen blir det torsdag för min del då jag ska jobba på Lördag, snäll som jag är.. Sen blir det nog inflyttningsfest. Men blir nog inte till o dricka dock.. Vi får se, jag kommer iaf..


Jag har gett bilen ett ordentligt bad idag med.. Och som jag sa till min granne när jag träffa han när jag hämta posten att lagom till jag är färdig kommer Rallykalle (min hyresvärd) att köra förbi o damma ner hela bilen igen, sagt o gjort, jag höll på o plocka ihop mina prylar o hade kopplat av munstycket till slangen o där kommer han!! Bara o spola av bilfan igen! Han blängde bara ilsket. Varför vet jag inte när det var han som damma ner MIN bil.. Ja han är inte riktigt normalt funtad i skallen iaf..


Nu ska jag nog knalla i duschen. Ska blir skönt.


That's all folks!






Så, här har ni lite bilder att titta på =)


still thinking about it

Home alone..

Återigen..

Vet inte vad du gör..

Orka bry mej?!

Lite depp..

Feel "funny"..

Vill inte mera..


Kort o koncist! Känner mej helt enkelt deppig!


waiting waiting..

På att det ska bli lite svalare så jag kan ge mej ut o cykla lite utan att rinna iväg fullständigt. Ska bli skönt att komma ut en sväng. Sen bara lägga sej på soffan o ! Haha..

Har rivit ur sängkläderna o ska byta till nya fräscha sen innan vi ska nana, har hängt ut täcken o kuddar på altanen. Slängde dom gamla i tvättmaskinen så måste hänga det med sen!


Blir inte så mycke mer än såhär idag tror jag..


Johan! Uppdatera! ;) Mouhahaha!!


Puss o Kram syns på stan


7 låååånga veckor kvar

Så underbart väder det har vart idag! Helt kanon..

Efter jobbet var jag hos mamma o hämta brorsans cykel, tänkte jag skulle ha den o va ute o cykla lite. Han behöver ju inte den nu ändå, så den får bo här hos oss tills han kommer hem igen. Så Nicke va o pumpa däcken på den innan. Så nu är det bara o trampa på ;) haha.. Tänkte ta mej en tur imorn. Kan vara skönt o göra det när jag kommer hem, sover nog mycke mycke goare när man gjort nåt sånt.


Imorn är det Tisdag, vilket betyder sjukgymnast o massage =D Ska bli skönt.. Känner att jag behöver det, har vart stel i nacken ett tag nu, men förr förra veckan var det värst, huvudvärk i 5 dagar i sträck. Va ganska psykiskt påfrestande. Men nu känner jag mej piggare o fräschare.


Till helgen blir det inflyttningsfest i stan, vet inte om jag ska dricka eller köra. Får se om Nicke följer med eller inte. Isf får jag väl sova i stan eller nåt. Får la se på det, de e ju trots allt bara måndag.. Men snart e de helg! Mouhahahah!


Oj oj oj, jag har 7 veckor kvar till den efterlängtade semestern med. Känns som en hel evighet. Vad jag ska hitta på vet jag inte riktigt ännu. De e ju inte säkert Nicke får nån semester så jag får väl spendera 4 hela veckor för mej själv ( åh, hör ni hur jag klagar? ) haha.. Nääe nån vecka kan väl vara skönt o vara "barnledig" men kanske inte 4. Äsch, det återstår o se.


Nu ska jag gå o se efter om det finns nåt spännande o titta på på teven.


// Fröken Karlsson


mammas dag

Jag har sovit så himla gott inatt. Vaknade vid 7 - tiden första gången men då ville jag verkligen inte gå upp. Somnade om o vaknade strax innan 10. Då kände jag att de var dax. Och för första gången på jättelänge somnade jag inte på soffan innan jag kröp in till sängen. Kanske därför jag sovit som en gudinna?! Men nu känner jag mej helt utvilad o fräsch. Tänkte jag skulle fixa o dona lite här hemma idag. Tvätta, o kanske damsuga lite.

Sen e det ju mammas dag idag så vi får väl åka till henne en stund i eftermiddag när Nicke behagar att komma hem. Han sa att han inte skulle joba så länge idag, men det vet man aldrig.. Får väl åka till Nickes mamma med om dom e hemma. Pratade med henne igår o då förstod jag att dom inte skulle va hemma. vi får ringa helt enkelt. Egentligen brukar vi åka till Nickes farmor idag, men det e så tråkigt där att man hittar på ursäkter varenda gång för att slippa åka dit. Det är ju verkligen illa när inte ens Nickes mamma o pappa vill åka dit.. Så dit åker vi inte idag =)

Nu ska jag starta en maskin tvätt tänkte jag..

// Jessica

Bästa låt just nu: Jay R - Hotel California

lördagsmys

Nu är jag nyss hemkommen från en lördagsmyskväll i Molla. Pratat massa massa skit.. Allt från gamla pojkvänner o fina pojkkar till jobbet.. Underbart! Nästan så man saknar singellivet ibland jue ;( haha.. Nostalgitripp till tusen! Har inte haft så mysigt på länge. Tack, du är underbar!

Annars har jag bara vart hemma på dan, tvätta lite då. Inge speciellt annars. Väntade på att Nicke skulle behaga att ringa eller komma hem men han gjorde inget utav det så då orkade inte jag mer. Behövde komma härifrån kände jag. Och det va ju skönt. Nu ska ja hoppa i mina mysisar o lägga mej i soffan för att försöka slappna av. Så jag sen kan krypa ner i sängen o få min skönhetssömn.

See u tomorrow!

Pöss

ny lista igen

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.



J:
People adore you

E: Damn good kisser

S: Easy to fall in love with

S: Easy to fall in love with

 I: You are great in bed

C: You are really silly

A: You like to drink



En del kanske stämmer ;) haha


Testa själv du med!


Nu har jag duschat o gjort mej iordning.. (så gott de går) så nu ska jag iväg till Molla en sväng.. Mysa lite..

Hörs!

/KarlssoN


efter regn kommer solsken

Så då var min blogg flyttad me.. Se om de blir någe bättre.
Nu har min snutta skaffat sej en blogg hon med, efter mycke tjat så lyssnade hon på mej ;) kika in till henne på http://xenas.blogg.se

Idag blir det nog inte så mycke gjort.. Funderar dock på o åka o köpa mej en ny bilstereo, då min jag har e kass. Fanns ju inte originalstereon i bilen vi köpte =( blev jag lite sur över faktiskt. Så ska jag prata med kära grannen så jag får tillbaka min bas o slutsteg. E trött på det lama ljudet i bilen nu. Hehe, vill ju kunna poppa som jag alltid gjort. Annars håller jag på o tvätta lite, ska strax gå ut o hänga det. Grannens katt springer runt här inne o skriker på mej ;) hehe sötnos.

Ska försöka dra ner på rökandet igen. Mår ju inte så bra utav det. Så ska ge ett helhjärtat försök o dra ner på de. Sen får vi utgå från det. Se vad som händer.

Så underbart väder ute idag. Solen skiner o det e vår! Kanske skulle ta på mej headsettet o ge mej ut o gå en sväng? Ja vi får se.

puss o kram, syns på stan

inte här idag

Har nog lämnat mitt huvud hemma idag tror jag.. Har gjort så fruktansvärt mycke fel hittills.. Fast jag har dock kommit på mej själv med o göra fel. Tur det inte vart försent. Så nu tänkte jag ta en liten brejk o beklaga mej lite. Känns som om jag har massa saker som springer runt i mitt huvud! Varför?!

Efter jobbet ska jag fika med Helen tror jag.. Hoppas jag iaf.. Ringer sen!

Nu är det fruskost tajm..

Hat gôtt!

lugnt o skönt

Vart lugnt idag efter jobbet! Va i knalleland en sväng o fixa present. Blev ett presentkort på Home (?)  Sen har vi bara vart hos Lina.. Sen vart det bara o öpnna den tråkiga posten, duschen o slappa när jag kom hem.

Helgen blir nog lugn.. Känner ju för o hitta på nåt kanske, men vad? Helen ska åka till GBG, Jeanette ska ut me nån kompis.. Tirre o Brorsan e inte hemma. Nicklas ska för "ovanlighetens" skull jobba... Vad ska ni andra hitta på? Hmm, kanske skulle åka till Molla? Va ju ett tag sen.. Bara mysa.. Får se.. Ringer dej imorn.. Annars blir det nog jag, soffan, ljusen, kaminen, en filt o en bra film.. Vill ju gå på bio.. Längesen.. Nån som har en bra biofilm o rekommendera?


Dags för kvällciggen sen blir det nog att hälsa på kudden en stund innan klockan ringer.. Skönt med fredag..



Simma Lugnt!

/ Fröken Karlsson


jippie!

WOW! Jag är helt förvånad.. För en gång skull så är jag inte trött när jag kommer hem från jobbet. Heeelt otroligt.. Vad ska jag hitta på då? Kanske skulle tvätta lite då när jag har lite tid över. Och för "ovanlighetens" skull så jobbar Nicke.. Något less...


Det har faktiskt vart ganska lugnt på jobbet idag. Stått i min egna värld, lyssnat på hög musik o struntat i allt annat omkring mej. Otroligt skönt! Funderat på massa annat än jobb måste jag erkänna ;) hehe.. Man kan inte alltid tänka på jobbet när man är på jobbet. Fast det kan ju vara bra då man kan göra fel vilket jag gjorde igår när jag tänkte på andra saker.. Heh, fast det gick ju o fixa till. =) haha..

Men jag har fått massa gjort idag iaf. Känns bra, nu kan ni väl inte ha nåt o klaga på. Jobba ju till o med över en stund!

Hoppas du känner dej bättre Johan. Kom snart tillbax. Ganska tomt utan dejj.


Imorn ska vi på kalas, Lina har ju fyllt år. Ska köpa hennes present imorron, kan ju inte skriva vad det är då risken finns att hon läser detta.. Sorry.. Så vi ska hem till henne o fika lite. Så det blir ganska lång dag imorn. Men det får man ta. Skönt o inte vara hemma iaf. Känner verkligen inte för o göra nåt hemma då jag vet att det inte är någon idé egentligen. Så känns skit!


Nu ska jag gå o starta en maskin tvätt.. Kanske skriver en rad eller två lite senare.





♥ jessica ♥

ny

VEM...

Vem är i rummet med dig?
Ingen, jag är alldeles ensam =)
Vems hus var du senast i? Min mamis
Vem sa du senast "jag älskar dig" till? Mamma
Vem önskar du att du var med nu? Min hemliga favorit...

VAR...
Var går du i skolan?
Går inte i skolan
Var är din telefon? För tillfället - på laddning i socrummet
Var är din mamma? Hon är la hemma hos sig.
Var sover du? I min säng.
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Fått på jobbet
Var åkte du senast bil? Hem från jobbet
Var i ditt rum är du? I mitt vardagsrum

VAD...
Vad åt du senast?
Korv o makaroner
Vad drack du senast? Mjölk
Vad är det för färg på dina byxor? Blå.
Vad är den närmaste saken som är blå? Krukan i fönstret
Vad har du på fötterna? Tår...?
Vad är din favoritfärg? ROSA!
Vad är din favorithemsida? lillafrokenkarlsson.blogg.se
Vilken film såg du senast? Bodyguard
Vad hör du just nu? Smattret från kaminen

NÄR...
När började du skolan?
1990 I stink :D
När är din födelsedag? 1 mars
När var senaste gången du tände ett ljus? I Söndags
När var du senast i skolan? Massa år sen
När träffade du din pappa senast? 9 år sedan
När duschade du senast? Nyss

HAR DU NÅGONSIN..
Hånglat i mer än tre minuter?
Självklart!
Sovit i någon annans säng? Det har väl hänt kanske
Hånglat på en bio? Ja, men de va för att filmen va kass :P
Hånglat i skogen? Jajjemänsan, ingen merit direkt.
Tyckt att din
kusin är het? Ehh, nääe
Sovit naken? Jo men visst
Kört över hastighetsgränsen? Jämt
Målat om ditt rum? Nääe
Dansat framför en spegel? när jag var liten
Fått hicka? Ja...
Hoppat i en bil med folk du just träffat? Tror inte de
Smugit ur ditt hus? Absolut
Haft känslor för någon som inte känt det samma? alldeles för många gånger
Blivit arresterad? Nope väldigt nära dock!
Lämnat huset utan att berätta för dina föräldrar? Ja..
Varit förälskad i en granne? Nä tror inte på den där "boy next door grejjen"
Sovit i en säng med någon av samma kön? Ja.
Sett någon dö? Bara på film
Varit på ett plan? Jaa
Sovit till tre? Kanske
Älskar eller saknar någon just nu? Faktiskt, kommer nog alltid göra de ;\


inte så mycket

Maten avklarad för idag då. Gjorde det lätt för mej, korv o makaroner.. Fast det kan va gôtt o göra de me ibland.

Efter jobbet var det dags för ett nytt kärt besök hos min sjukgymnast, riktigt skönt faktiskt med tanke på att jag har haft fruktansvärt ont i nacken dom senaste dagarna. Så nu får vi se om hon lyckades denna gången med. Sen har jag bara vart hemma o inte gjort nåt. Skulle ut o gå idag, men när jag hade ätit o så, så kände jag mej så illamående så jag ska bara gå o duscha nu sen ska jag inte göra så mycke mer tror jag.


Men du, jag vill ju!! Hör av dej!


Of to the shower!


p.s jag har faktiskt namnsdag idag ;) d.s

hur kan man längta efter någon så mycke?

Oj så trött jag är.. Och huvet är ju inte riktigt som de ska vara. I dubbel bemärkelse ;) haha.. Har haft jätteont i nacken ett tag nu så det e väl det som gör att jag får sån huvudvärk. Blir så när man har en trasig kota. Så prova inte det mina kära vänner. Det är ingen höjdare direkt.

Så har det vart jobb idag då. Har varit en ganska seg dag får jag nog säga. Kändes inte som om klockan rörde på sej någonting. Förutom dom sista 20 minuterna, då man har en ganska stor order att packa o man måste springa runt o hämta massa saker som saknas, då går klockan fort minsann. .


Men det är ju snart Fredag ;) hehe.. Den sanna optimisten ;)


Har vart hos Tirres mamma o pappa idag o druckit kaffe. Dom e så mysiga! Pratade med Therese o Jörgen idag me =D dom har det bra tror jag.. Båda har jobb nu så nu har dom kommit en bit på väg iaf. Känns bra, även om jag saknar er som faan så känns det bra o veta att ni har det bra där nere.. Men "snart" kommer ni hem =D Då ska här drickas kaffe o tjôtas massa skit. . Längtar längtar längtar..


Näe nu ska jag titta in i mitt "tomma" kylskåp o se om jag hittar nåt gott.. Det e egentligen inte tomt men det finns inge gott o äta/göra. Blir väl en smörgås kan jag tänka mej ;)



Jag har hittat min voffe nu jag vill ha..



            Är den inte söt?!


/ FrökeN KarlssoN


minsta möjliga!

Idag har jag inte vart alls för kreativ måste jag erkänna. Va i stan o handlade lite. Men fick dock inte tag på det jag var där för. Men det får jag försöka fixa imorn då. Om jag hinner. Annars har vi vart nere i Örby o hämtat Nickes firmabil som han ska ha ett tag. Sen var det bara hem o göra minsta möjliga på mest möjliga tid. Nickes syrra va ute en sväng o käka tacos med oss. Mys!

Nu ska jag kika på Bodyguard, den går på 3:an..

Mej fattar inte riktigt! Hur går det ihop?

Puss hej!

söndag, regn, shoppa, ensam

Söndag!


 Idag har jag inte gjort så mycket hittills. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på heller. Tråkigt väder så man kan ju inte gå ut o hitta på nåt. Kände för o ut o gå annars, men känner dock inte för o bli pisseblöt bara för det. Så det får vackert vänta till en dag med bättre väder. Behöver åka o handla lite så det är väl egentligen det enda som står på schemat för idag. Så det får jag väl brumma iväg o fixa. Vet dock inte om jag åker till stan o handlar. Skulle behöva åka till Knalleland nämligen. Ja vi får se!

Sagt o gjort, jag somnade på soffan. Älskling kom o pussa på mej när klockan var 7.40 eller nåt. Då kröp jag in i sängen o myste lite. Längesen vi bara låg o kramades! Mys pysigt! Fast det blev inte så länge för det var det dags att gå upp för Henke skulle komma o hjälpa oss med veden. Men vi beslöt oss för att vi struntar i det idag då det regnar ute. Men tack för att du kom ut ändå. Nu fick du ju lite tid o plugga ;) hehe..


Nääe, nu ska jag åka så jag kommer hem nångång ;) 
                              ♥KarlssoN♥                       image3


jadå

Satt hemma en stund ikväll innan jag tog beslutet att dra mej till stan, kände inte riktigt för det men de blev så ändå.. Umgicks med lillasyster hela kvällen.. Vi umgås inte tillräckligt på jobbet så vi måste umgås på fritiden ;) heh.. Träffa lite folk, men det var liite de.. Ingen direkt skojjig person heller.. Förutom Nordlund då =D alltid skojj o träffa han. Och Helen & Henke! Men Henke träffar jag ju imorn igen! Men annars va de la öde! Så ja e nyss hemkommen.. Något trött i ögonen o huvet det bara värker. Ska ta mej en treo o lägga mej på soffan o slappna av. Kommer troligtvis somna där men vad gör det om hundra år? Ingen fara i skogen så att säga. Dock kommer nog Älskling bli lite fundersam när han vaknar. Men de löser la sej då. Vi får se..

Vi hörs! Ha de gôtt hej!

ensamheten själv

Nicke stack iväg o fiskade med grabbarna nu för ett tag sen.. Vettefan när han hade planer på o komma hem igen. Så vad ska jag hitta på då? Försökt o hitta nån ja kan leka med men alla har ju planer. O vissa jobbar. Men det blir väl att man åker en sväng till stan o kikar läget men det lär jag säkert vara ensam om för folket e ju så tråkiga nu för tiden..

Jag har iaf tvättat bilen, så nu är hon ren o fin igen.. Så bra det kan bli när man står på en grusuppfart o tvättar bilen.. Ska bli så skönt o slippa detta gruset ska ni veta.. Jag kan inte säga hur mycke jag längtar..

Im out of here!!

Inget viktigt egentligen. Bara ord!

Då sitter man här igen nu då! Egentligen har jag inget vettigt att skriva men känner att jag måste ändå..


Idag har man jobbat ett par timmar. Måste ju ställa upp lite ;) heh.. Men dom 6 timmar som vi skulle jobba gick ganska fort ändå.. Sen va jag hos svärmor o lämna pengar som vi lånat. Sen blev det som vanligt kaffe hos mamsen, fast jag sa att jag inte skulle de idag.. Men men.. Shit happens! Så nu sitter jag här.. Älskling vet jag inte vart han är nånstans.. Han leker väl med idioten antar jag.. *morr* kan inte bry mej mindre. Fundilurar på om jag ska gå ut o ge bilen ett välbehövligt bad.. Haha, tänk vad praktiskt det hade vart om man hade ett jättebadkar som man bara sänkte ner bilen i när den behövde tvättas. Vad allt skulle bli enklare då. Hehe.. Hmm får nog fundilura mer på den iden ;)


Nääe, vad ska man hitta på ikväll?? Känner verkligen för o hitta på nåt. Nån som vill leka med mej? Alla människor är så tråkiga nu för tiden. Vad har hänt med er? Bara för att man kanske skaffar pojk/flickvän betyder inte det att man MÅSTE vara hemma o gulligulla hela tiden.. GAAHHH! Trött jag blir.. En annan gör precis vad hon själv känner för.. Ganska skönt!


Nääe, nu ska jag ge mej ut o bada bilen!


Ha de gôtt, Hej!!


Världens fetaste huvudvärk?

Ja vakna kl 04.00 me sprängande huvudvärk. De värsta ja vet är o vakna me huvudvärk. Men ja åkte bannemej till jobbet, men var nära o ge upp kl 8. Men ja gav mej fan på att ja skulle klara de och de gjorde ja. När klockan va 14.45 stämpla ja ut o åkte hem till mamsen. Som vanligt somna ja på hennes soffa. Sa till henne att hon får skaffa en annan soffa så ja kan va lite social när ja kommer dit ;) haha.. Men nu ligger ja på soffan, ska förflytta mej till sängen snart. Fredag imorn! Skönt!

Nattelinatt!

funny bunny

Festen var total lyckad! Alla samlades vid 19 - snåret.. Vi knallade in o käka godaste smörgåstårtan jag NÅGONSIN har ätit! Sen efter en stunds vila på maten gav vi oss ut för att spela lite brännboll o kubb.. Sen drack dom som ville kaffe o åt lite tårta som Bettan gjort. Tack så mycke för hjälpen.. Sen dansade vi o hade hur skojj som helst.. Har ytterst få minnesluckor men det får man räkna med kanske? Hehe.. Sen att du ballade ur kan inte jag hjälpa! Att man får vara så jävla barnslig! Hur gammal är du? 15? Tar nog ett bra tag innan jag kan glömma och förlåta dej för detta.. Vill inte ens se dej.. Du är inte värd vatten i mina ögon.. Det var sista gången jag bjöd dej på nåt!!

Vi fick massa fina presenter med, det har jag ju glömt o berätta om.. Fick en skottkärra, sopborste o en kratta av Claes o Backis! Och en fin blomma av Madde o Elisabeth. Vinglas av Conny o Fia. Presentkort på blomsterlandet av Jenny o Stefan. Presentkort på Duka av Helen o Henke. Pengar av svärmor o svärfar. Vin av Stefan med flickvän (kommer aldrig ihåg vad hon heter :S) Sprit av Anna-Karin o Mike. Whiskey o Vin av Ubbe o Kicki.. En jättefin blomma av Martin o Lotta. Hmm, har jag glömt nåt får ni säga till.. Tack allihopa!! Jätttefint var det!!

I söndags var jag inte den kaxigaste människan som finns iaf.. Pratade med Ulrik, den stora porslinstelefonen, 2 gånger innan jag var i så pass form att jag kunde komma ur sängen och att ens stå upp ordentligt.. Men det tyder bara på att vi hade skojj ;) Och träningsvärken vet jag inte ens vad jag ska säga om ;) haha.. Sen bar det iväg för att städa ur bygdegården.. Trodde att det såg värre ut än det gjorde. Var ju dock inte så skojj o kliva in där i den doften av bakfylla som va.. Men vi hade hjälp att städa så det gick undan ganska så fort.. Sen va det barra attt sitta ute i det fina vädret vi hade. Hinka i sej litervis med vatten o dricka.. En o annan huvudvärkstablett slank ner med.. Men jag överlevde den dagen med (nätt o jämt)

Så nu är vi inne på en ny arbetsvecka. Va ganska tufft o komma upp i Måndags då jag var så trött hela Söndagen? Men det e redan onsdag imorn o halva veckan har gått.. Och det är ganska skönt. Till helgen vet jag faktiskt inte vad ja ska hitta på. Vi pratade om att kanske fixa det sista med veden.. Men det tar ganska lång tid om vi e själva.. Nån frivillig? Ni kan mitt nummer ;) haha.. Annars vet jag inte vad man kan hitta på.. Nåt förslag? Vill hitta på nåt! Hör av er!

Nääe nu ska jag kika vidare på Desperate Housewifes sen blir det att natta kudden..

// Fröken Karlsson

Fredag 9/5 - 08

Har vart en ganska så körig eftermiddag.. Men som tur är har man en alldeles egen "personal shopper", Johan följde med mej till både bolaget och till Willys.. Så det gick väldans fort.. Tack så mycke!! Sen bar det av hem till mamsen för o hämta lite prylar, dricka lite kaffe  slumra till en stund ;) haha.. Mycke trött tjej! Sen åkte jag hem och pratade med min honey! Sen ropade grannen på oss, då hade dom grillat o de fanns mat till oss med.. Gulligt!

Och nu sitter jag här! Nu ska jag strax knalla in i duschen o försöka göra mej fin.. Sen ska jag slänga mej i soffan o kika på tv kanske.. Försöka sova ut imorrn med.. Så jag inte e såå trötter imorn kväll.. För det får man inte vara..

Ska vi ha kul imorrn? Klart vi ska =)

Bye bye for now!

// Fröken Karlsson

Far far away!

Nu har han lämnat Sverige min lillebror! Men jag önskar er all lycka o hoppas allt blir bra för er där nere!
Kommer längta röven av mej tills ni kommer hem i Augusti, men den "lilla" smällen får jag väl ta.. Vad ska jag sen sitta på då? Haha ;)

Nääe.. Vad ska jag hitta på? Jag e trött som en bäver men jag kan ju knappast gå o snutta kudde nu.. Får väl lägga mej i soffan o glo en stund..

Imorn kommer min Helen ut o ska klippa mej med =) äntligen ska det bli nån ordning på det stackars håret.. Måste nog göra en inpackning med kanske nån dag när jag orkar..

Nääe, nu ska jag krypa iväg till min soffa..
Ganska meningslöst inlägg det här, men nu har jag fördrivit tiden lite iaf ;)

Ha de gôtt, haj!!

Grillrutiner

Fick hem en rolig grejj i brevlådan häromdagen. Tänkte att jag måste dela den med er.

Trevlig läsning!


Efter 4 långa månader av kyla och vinter så är det äntligen vår och grillsäsongen är här. Därför är det viktigt att påminna er all om hur det går till, eftersom det är den enda matlagningen som en riktig man gör. Förmodligen eftersom det medför massa risker (tändvätska, eld osv.)
 
När en man erbjuder sig att grilla händer följande:

Rutin:
1. Kvinnan handlar all mat.
2. Kvinnan gör en potatisrätt, sallad, vitlöksbröd, en eller flera såser och förbereder efterrätten.
3. Kvinnan marinerar köttet lägger det på ett fat tillsammans med de nödvändiga grillverktygen och eventuella kryddor. Sedan bär hon ut det till mannen som sitter bredvid grillen - med en öl i handen.
 
Här kommer det viktiga:
 
4. MANNEN PLACERAR KÖTTET PÅ GRILLEN
Mera rutiner:
5. Kvinnan tar fram tallrikar, glas, bestick, servetter, underlägg och så vidare.
6. Kvinnan går ut till mannen och säger till honom att köttet bränns vid. Han tackar henne och frågar om hon kan gå in och hämta en öl till medan han försöker rädda köttet!
 
Viktigt igen:
 
7. MANNEN TAR BORT KÖTTET FRÅN GRILLEN OCH LÄMNAR ÖVER DET TILL KVINNAN
Ännu mera rutiner:
8. Kvinnan dukar fram tallrikar, glas, bestick, servetter, sallad, bröd, potatisen, såserna och bär ut dem till bordet där hon lagt på en ren duk.
9. Efter  maten dukar kvinnan av och diskar.
 
Och viktigaste av allt:
 
10. Allihopa tackar mannen så mycket för maten och berömmer honom för hans färdigheter.
11. Mannen frågar därpå kvinnan om hon har njutit av sin matlediga dag?? När han ser hennes reaktion så kommer han fram till (det han har misstänkt länge ) att det går aldrig att göra en kvinna nöjd!

- Monday is the worst day of them all -

Gokväll mina kära läsare!



Då var måndagen slut. Snart dax att krypa ner i sängen o dregla på kudden tills det är dax att kliva upp igen o åka till jobbet.. Guud vilket enformigt liv man lever egentlgen.. Äta, jobba, sova.. 5 dagar i veckan.. Umgås ju mer med arbetskompisarna än med sambon för fan..

Vad positivt detta inlägget började då :S hehe

Har pratat med min syster nu i kväll.. Dom kan antagligen inte komma hela familjen till helgen. Jag hade verkligen sett fram emot o träffa barnen igen o naturligvis syster med man!! Men kan ni inte så kan ni inte.. Bara syster kommer så får jag vara nöjd..

Mike var här ikväll o hjälpte mej i friggeboden.. Det var inte så mycke o göra faktiskt, hade för mej att det var stökigare där än det var. Är inte där så ofta om man säger så.. :S

Nääe.. Nu måste jag krypa till kojjs..

Sov Gott!!

Goodnight Sweetheart!

Ja då var det dax att  släcka ner o dregla lite kudde.. Blir nog att kika lite tv först kanske. Känner mej inte tillräckligt avslappnad för att gå o lägga mej i sängen.
Vi har grillat nu ikväll, har vart superväder.. Henrik har precis åkt nu, men han kommer ju imorn vid 9, ska ju fixa med veden imorn med.. Men nu är vi 4 st inbokade imorn så nu ska vi väl göra illa vid det hoppas jag.. Men jag måste ju dock åka hem en stund med då Mike kommer en stund.. Men det blir ett senare problem.. Nu ska jag slänga mej i soffan o zappa lite..

Vad har ni hittat på idag/kväll?

Godnatt!

Jösses!

Ja det kan man säga.. Jag fick ett jäkla städryck så jag har hållt på o röjja här nu ett bra tag.. Blir nog inte färdig idag men det e ju en ny dag imorn =) Då blir det att fortsätta här.. Och i friggeboden! Det e ett måste verkligen..

Claes var förbi för ett tag sen, på cykel (?!) haha.. Han cyklade ända fram till köksfönstret, gud vad rädd jag blev innan jag såg att det var han.. Han hade färdmat med sej i form av öl i en kylväska.. Gulligt.. Så vi drack en öl o tjôta lite skit! Alltid trevligt att träffa han.. Synd att inte Madde var med bara.. Sen var det dax att röjja ett tag till, men måste nog lugna ner mej nu med tanke på att Helens pojkke e påväg ut o ska grilla med oss, så det kan inte vara massa saker överallt då..

Nääe..

Salladstajm!

I ♥ U


Bakfull?!

Jag känner mej helt bakfull.. Hur kan detta vara? Jag har ju inte ens vart i närheten av en öl eller grogg.. Känner mej sådär seg och degig man kan vara när man e bakis.
Jag har iaf vart i stan en sväng, tänkte jag skulle växla in pengarna jag har kvar sen tyskland.. Men när jag kom till stan visade det sej att det var vårmarknad i stan och jag som har lite smått fobi mot platser med väldans massa folk på tänkte absolut inte gå in i stan.. Det får vackert vänta till måndag. Så då åkte jag till Knalleland o tänkte förbruka presentkortet jag fått.. Men eftersom H&M har samma mode som min farmor hade på sina gardiner för 100 år sedan kan jag lika gärna ta dom o sy om dom till en tröjja eller liknande.. Deras mode passar inte mej alls.. Så jag kom därifrån med 2 ögonskuggor iaf. Det var inte dåligt det.. Så nu vet ni ju det att det är ingen idé att köpa presentkort på H&M till mej. Gärna Gina Tricot då ;)  Nääe för jag är inte kräsen ;) haha..  Men tack snälla Richard ändå!! Supergulligt!

Nu är det en vecka kvar til festen! Det ska bli skojjigt faktiskt.. Hoppas bara det blir lyckat!

Nääe nu ska jag fixa med lite kött till grillen ikväll.. Ha det gôtt allihop!



Lördag morron!

När jag vaknade låg jag helt själv i den stora sängen, Nicke skulle iväg tidigt o hjälpa Ubbe. Lite tråkigt att vara själv såhär tidigt. Har världens huvudvärk med, känner mej bakfull men det finns det inga möjligheter till.

Igår var vi i GBG o träffa brossan, han sticker till Portugal o till Tirre på tisdag. Hoppas att allt blir bra när du väl kommer fram o får dej ett bra jobb. Och du måste lova att höra av dej en gång i veckan, minst! Ta väl hand om dej och jag vill ha dej helskinnad när du kommer hem. Pussa en hel massa på min Tirre med. Guuud vad allt är trist utan henne!

Vad ska man hitta på idag då? Hade lite planer på att städa hemma men min huvudvärk dominerar idag så vi får se det! Annars kommer nog Mike ut idag o hjälper mej o städa i friggeboden, då han o frugan ska sova där nästa helg efter partyt. Väldans snällt utav han =D

Åh, träffade lille John igår på statoil när jag köpte cigg. Saknar dej massa. Kul att vi hittat kontakten igen. Måste ta en fika snart kanske?!

Nä detta får räcka för nu.. Uppdaterar väl senare..

.kösshaj.

Längesen

Ditt fullständiga namn: Jessica Eva Karolina Karlsson
Längd: 173 cm
Familj: Mamma, Jenny, Jeanette, Jörgen, Annelie och pojkvännen Nicklas
Födelsedatum: 830301
Hur bor du & med vem/vilka: Bor med min pojkvän i Roasjö
Sysselsättning: Jobbar
Spelar du något instrument: Oh, God no!
Vad vill du ha just nu: Sommar och sol
Vilka sjukdomar har du: Inga tror jag ;p
Fobier: Hatar små utrymmen , och spindlar
Har du körkort: Självklart
Åsikt om jultomten: Han är snäll, han ger mej alltid vad jag vill ha :p
Vill du gifta dig: Har det bra som jag har det, kostar bara massa pengar
Din hårfärg: Blond
Har du glasögon: Nej
Hur ser din plånbok ut: Svart skinn
Favorittv-program: Desperate Housewives, One tree hill och Greys Anatomy
Vad köpte du senast: Dricka, lite mat o chips
Hur mycket pengar har du: Massor!
Hur svarar du i telefonen hemma: Har ingen hemtelefon men i mobilen svarar jag: Ah, det är Jessica eller bara Ja?!
Senast kramat: Nicklas
Vem sov du hos senast: Hemma
Stjärntecken: Fisk
Ögonfärg: Grön gråa
Kall favoritdricka: Coca Cola eller en iskall Öl
Varm favoritdricka: Kaffe eller Thé
Alkoholhaltig favoritdricka: Öl, cider eller grogg
Säger ofta: Jag ska bara ;)
Saknar du någon: Pappsen
Du fikade senast: Med Tirre
Hur känner du dig nu: Sömnig
Kan du laga mat: Ja, är faktiskt väldigt bra.
När och varför grät du senast: I söndags! Pga min jävla hyresvärd!
Antal kuddar i sängen: 5
Bästa platser på jorden: Hemma tror jag
Favoritfika: Kaffe & Kladdkaka
Favoritgodis: Har inget direkt favoritgodis
Favoritmat: Kina/thai mat
Kammar håret: Sällan då jag har kort hår
Ogillar mest hos folk: Folk som inte kan sköta sitt eget
 På Lördag ska jag: Sova
Skonummer: Stort
Tror på evig kärlek: Nja, evig kärlek är kanske att ta i
De tre dyraste utgifterna denna månad: Tysklandsresan, försäkringen på bilen, hyran
Stockholm eller Uppsala: Har inte vart i Uppsala så det får bli Stockholm
Vad sålde du senast: Audin!
Vad skulle göra din dag: Att få flytta tidigare


Flyttdax!

Ja då var det 1:a maj idag! Vad gjordes igår då? Själv gjorde jag minsta möjliga på mest möjliga tid. Skickade in min deklaration gjorde jag allt *klappa på huvet* trodde den skulle in senast fredag men såg idag att det är på måndag.. Jaja, nu är det gjort iaf. Varför vänta till sista dagen ;) hehe.. Jessica i ett nötskal..

Idag trodde jag att jag skulle få va hemma o bara ta det lugnt, men nä! Tji fick jag! Nicke hade lovat att vi skulle hjälpa hans lillsyster att flytta. Å snäll som jag är så, visst varför inte?! trodde inte hon samlat på sej så mycke grejjer, men ack vad fel jag hade. För att ha bott hemma hos mamma o pappa i ett rum på 9kvm så hade hon en himla massa. Lägenheten va jätte jättefin. Mysigt blir det nog när du får upp lite lampor o tavlor o gör det till ditt!

Nu har jag tagit en låång dusch och en njurtablett ;) haha (huvudvärkstablett) o ska sjunka ner i soffan tror jag. Känner mej inte riktigt 100 idag.. Hmm.. Kan va allt som e runt i kring!


Imorn ska vi åka ner till Götet o hälsa på brossan tror jag.. Han drar iväg till Portugal på tisdag men åker till Sthlm redan på Lördag för att säga hej då till bästa kompisen som bor där. Kanske även syster då jag vet inte. Men jag hoppas att allt löser sej för dej och att du tar det lugnt med allt! Älskar dej över allt annat på denna jord!

TvTime!

Jessi©a ♥