puhh

Nu har jag varit o tagit lite kort i det nya huset. Var där igår och drack lite kaffe o tjôta massa skit. Så min syster har lagt in korten i sin dator o skickat över dom till mej.. Tack underbara du! Så nu ska ni allt få se =)


Idag har det som vanligt vart jobb. Har vart ganska spänd stämning på jobbet i 2 dagar, och det har inte vart nån höjdare precis. Men det löste sej till det bästa iaf. Det var skönt faktiskt.


Efter jobbet blev det kaffe o pannkakor hos mamma. Mumma! Gott gotti gott gott! Hehe. .

Imorn är det äntligen Fredag, men egentligen blir det torsdag för min del då jag ska jobba på Lördag, snäll som jag är.. Sen blir det nog inflyttningsfest. Men blir nog inte till o dricka dock.. Vi får se, jag kommer iaf..


Jag har gett bilen ett ordentligt bad idag med.. Och som jag sa till min granne när jag träffa han när jag hämta posten att lagom till jag är färdig kommer Rallykalle (min hyresvärd) att köra förbi o damma ner hela bilen igen, sagt o gjort, jag höll på o plocka ihop mina prylar o hade kopplat av munstycket till slangen o där kommer han!! Bara o spola av bilfan igen! Han blängde bara ilsket. Varför vet jag inte när det var han som damma ner MIN bil.. Ja han är inte riktigt normalt funtad i skallen iaf..


Nu ska jag nog knalla i duschen. Ska blir skönt.


That's all folks!






Så, här har ni lite bilder att titta på =)


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0