snö, iskallt, jul, förkylning

Nu har jag åkt på en sån hemsk förkylning igen. Bara hostar o snörvlar. Orkar inte med detta! Kan jag inte bara få slippa för en gångs skull?! Vaknade till ljudet av larmet imorse, upptäckte att jag knappt kunde andas genom varken mun eller näsa. Det va lite jobbigt kan jag tala om. Lite nära-döden-upplevelse. Så det va bara o gå upp o ringa jobbet! Sen bara att krypa ner i sängen igen. Sov nån timme till sen fick jag gå upp tyckte lilla Skorpan, vi har mammas katt här ett tag. Får se hur länge hon stannar. Gick upp o la mej på soffan i de iskalla vardagsrummet. Det va ju så kallt att jag beslöt mej för o knalla ner o tända i pannan. Nu har jag precis fått i mej en smörgås o varm choklad. Det va smaskens. Och nu väntar jag på lite värme.


Jag vet att det är ganska många som kanske undrar över det positiva beskedet vi har fått.. Så nu kanske jag ska berätta vad det är?!

Vi ska ha barn i Juni =) Och det är verkligen helt underbart tycker vi. Och inte minst våra nära o kära runt oss. Vissa har ju redan börjat köpa bäbisgrejjer ;)  (inte jag dock) Och vissa frågar varje dag hur jag o bäbis mår. Detta är det bästa som hänt på länge! Vi har gått in i vecka 12 idag. Och jag hoppas att illamåendet ska gå över snart. Morgonen är naturligtvis värst. Sen kan det vara lite under dagen men inte så farligt.

Jag har inte fått "kulan" på magen än men den kommer väl den med. Så det är lite vad som händer hos oss nu den närmsta tiden. Den 4/12 ska vi till Barnmorskan och ta lite blodprover, mäta lite och väga. Sen veckan därpå (11/12) ska vi få se den lill* krabaten, eller som syrran skulle sagt "grodan" , även få höra hjärtslag och så. Det ska bli himla mysigt.


Julen står snart för dörren med. Har bara köpt en julklapp hittills. Annars brukar jag näst intill vara klart vid denna tiden. Men det har vart lite taskigt med tid o lust o fixa detta. Men nu måste jag snart. Till helgen ska det upp ljusstakar o gardiner. Kanske en o annan tomte med. Men får se vilken dag det blir till och göra detta. För vi ska hjälpa min mamma hela helgen för hon ska nämligen flytta så då får man lägga sitt egna bakom för nån dag.

På fredag är det julfest på Dammråttan! Ska bli himla skojjsigt. Hoppas bara jag slutat snörvla till dess. Men det tror jag ju. Blir nog hemma imorn med för o va på den säkra sidan. Sen blir det till o jobba resten av veckan. Imorgon ska jag förresten leka med syster efter jobbet. Ska köpa lite julprylar. Lite stjärnor o så.


Nu ska jag slänga mej tillbaka i soffan o sörpla lite julmust, mysa med kissen o kika teve. Fan, måste ringa jobbet med! Jaja, de fixar la jag!

Haha..


Have a najs day


Fars dag 9/11- 08

Söndag idag då. Fars dag! Har ju dock lite svårt att gratta min far då han inte finns i livet längre men självklart sänder jag honom en varm tanke.
Igår va vi ute och åt med några vänner här från Roasjö. Det va mycket trevligt. Allt va lugnt o fint. Mysigt. Blev inte så sent heller och det va ju rätt skönt med tanke på att jag va ganska så trött. Men när jag väl kom hem va jag inte så trött men jag gick ändå och la mej. Trodde inte jag va så trött men jag somnade faktiskt nästan direkt. Vaknade igen kvart i 10. Då hade jag sovit närmre 11 timmar. Skööönt! Då va Nicke redan ute och höll på med trädgården. Han håller på att gräva en massa. Han sänkte gårdsplanen en bit på baksidan så att vi kunde komma in med bilen i garaget. Kom inte in utan att det skrapade i hela underredet innan. Men nu är ju det fixat oxå. Duktig pojkke man har. =)

Lite senare ska vi åka till Nickes päron och äta middag. Ikväll bjuds det på lasagne =) mycke mycke gott..

Så det är väl hur jag ska spendera min dag. Håller på o tvätta lite av Nickes arbetskläder nu me. Funderar på o byta i sängen oxå.. Får se vad jag orkar med.

Ha de gött så länge

lördag 8 november 2008

Ojdå vad tiden går fort. Redan lördag idag. Och vad har jag gjort denna veckan då? Ingenting vettigt vad jag kan komma på.. Ja, förutom jobbat då, det e ganska vettigt enligt mej. Hur ska man annars kunna leva?

Vad har jag gjort idag då? Jag har vart iväg till Sexdreg (porrhult) en sväng då Nicke upptäckte mitt i julskinke"baket" att vi inte har nåt ströbröd. Så jag fick åka, skulle ju ändå  iväg.. Sen har jag väl gått här hemma mest hela dan. Nu har jag satt upp gardiner i gästrummet. Blev mycke fint måste jag säga. Sen har jag pratat med min älskade Renée me. Gud vad jag saknar dej! Även om det bara är en vecka sen vi träfafdes, men det är ju så och kommer alltid att vara så. Men vi har ju som kuligast när vi träffas o inte har gjort de på ett tag. Tur att det finns telefoner! Haha!
Mina älsklingar kommer hem från Portugal nästa vecka hoppas jag. Dom har sagt de iaf så då litar jag på det. Ska bli underbart att få hem er nu. Ni har vart borta alldeles för länge nu!
Kanske sticker en sväng till Ullared nästa vecka =) måste köpa lite julprylar nu när vi fått lie fler fönster o så. Så jag får väl se om nån vill följa med. Nån frivillig?! =)  

Nääe, nu ska jag hoppa i duschen. Vi ska gå ut och äta ikväll med massa folk. Det blir nog skojjsigt. Ha en underbar kväll allehopa, det ska jag ha!

Puss o kram

Sisådär

Så, då va det måndag igen då. Dagen har gått fruktansvärt fort. Kan kanske bero på att jag haft skojj på jobbet, så skojj har jag inte haft på jag vet inte hur länge. Folk som springer rakt in i stängda dörrar, åker rullstol i 180 nerför en backe, nån som knallar rakt in i hyllor som sticker ut 2 meter från väggen, böter på firmabilen för att kollegan "smygröker" haha, jävla psyke jag har hamnat på.. =) haha.. Men jag trivs som fisken i vattnet. Såhär bra har jag inte mått på skitlänge. Sen att det hänt andra grejjer som gör att jag mår bra gör ingenting, absolut ingenting!! Nu vet jag att det e många andra som blir ganska nyfikna men ni får nog veta tids nog. Några vet några inte. Jag vill inte riktigt tala om vad det är ännu. Men det kommer. Det kan jag garantera er.. =)

Nu väntar mina vardagsysslor, så nu ska jag lämna er för en stund..

Baj-Baj