försnyld

Jag har åkt på världens försnylning. Fast nu börjar det gå åt rätt håll. Känns det som iaf. Hostar dock som fan fof. Är hemma från jobbet idag. Men har planer på att gå imorn, men får väl se på de.
Igår va jag hemma med, men då var jag ledig. Va hos farbror doktorn. Hade ingen aning om varför jag skulle dit överhuvudtaget. Så jag tog ledigt hela dagen. Det skadar ju aldrig. Men anledningen till mitt besök där va för att dom ville se hur mina Antidepressiva fungerade. Om ja kände mej bättre eller så. Jag måste säga att jag känner mej mycke piggare och gladare än förut. Och jag tror att jag kommer må mycke bättre när jag väl börjar på det nya jobbet.

Det värsta med att man är sjuk är att saker och ting blir helt bortglömda här hemma. Man orkar ju inte riktigt att ta tag i de saker man egentligen bör göra. Men om man gör lite i taget så har man gjort de man ska men det tar bara lite längre tid än väntat. Mitt kök ser ut att ha vart med i 2:a världskriget eller nåt. Men det får väl ta den tid det tar.

Nu ska jag lägga mej på soffan o tycka synd om mej själv en stund.

Ha de gött heeej

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0