dagsbetraktelse

Herregud vad jag är dålig på att uppdatera den lilla bloggen. Kan kanske vara för att det egentligen inte händer nåt spänande just nu?! Så kan vara fallet. Jag vet faktiskt inte själv. Dagarna består ju av det gamla vanliga: Jobba, sluta, matlagning, kanske nån maskin tvätt o lite slappande.. Så ser ju mina dagar ut då. Så ni kan ju tro att jag inte har sååå mycket och skriva om. Men jag kan ju försöka..

Idag har jag då vart och jobbat. Fick jobba själv idag då min kära partner va sjuk. (igen) Fast jag kan tycka att det är ganska skönt att någon gång jobba ensam. Man kan gå o lura i sin egna takt o egentligen inte behöva bry sej om någon annan. Förutom kunden man är hos då. Kunna lyssna på musiken man vill i bilen, och lägga upp jobbet som man vil. Men självklart är det alltid skönt att ha någon att prata med emellanåt. Fast då är de tur att vissa kunder vi har är ganska pratglada.
Efter jobbet är det i regel kaffe hos mamma som gäller så även ida. Kände att jag behövde åka dit en stund. Efter de bar det av hemmåt, och här sitter jag nu. Försöker komma på vad jag ska skriva. Men det verkar gå ganska bra eller vad tycker ni?
Nu ska jag gå och hjälpa våran inneboende (lillebror) med maten. Känner mej ganska hungrig nu.

Kommer att lägga in kort på magen snart igen. Så den som väntar på nåt gott..... Hehe.. Har gått halva tiden nu. Eller rättare sagt 20 veckor och 3 dagar. Så det flyttar sej sakta men säkert framåt. Kan inte vänta till den lill* är här. Nu kan tiden knalla på fort tycker jag. Går hem på havandeskapspenning sista april. Kan va skönt tror jag att va hemma och förbereda sej innan det är dax att ställa om hela livet.


♥ fröken karlsson

PS. Lämna gärna en liten kommentar DS.


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0