21 dagar

Helgen har vart lugn. Igår fixa o grejja ja hemma varvat me vila. Ja la mej en stund på soffan o somnade hur gott som helst. Inte länge men, en stund. Och ida har ja vart o hjälpt Thereses mamma o putsa hennes fönster. Blev sketa göra bra :) Sen åkte ja hem o fixa lite mat o bara slappa. Nu jobbar ja bara 21 dagar till.. Alltså 21 arbetsdagar. Så nu har nedräkningen börjat.. Känns ganska bra faktiskt. Känns dock som att tiden dit kommer att gå långsamt. Men sen får ja njuta av min ledighet! Pussas

vår?

Fåglarna kvittrar, solen har tittat fram, veden ska göras, tvätten hänger ute... Kan det bli mer vår? Känns heeelt super underbart.
Kunde ju dock känt mej piggare, är fruktansvärt tröttis. Fick iaf sova till 9 idag, älskling va snäll o lät mej ligga. Men vet inte om det gjore mej piggare.. Jag har iaf vart o handlat nere i Skene, tvättat, röjjt i bäbisrummet (duktigt va?!) och fixat o donat med diverse saker, sånna där nödvändiga saker..
Men nu har min ork tagit slut för tillfället, så nu ska jag slappa lite..

Tack för mej, hej!!

inte så värst länge kvar nu

Nu har vi traskat in i vecka 27, dvs att det bara är 13 veckor (3 månader och en vecka) kvar tills den lill* ska kika ut i stora världen. Det är inte så lång tid alls när man tänker på det. Tiden hittills har ju gått superfort, men risken finns väl att tiden stannar upp totalt nu istället.
Nu har alla inköpsplaner startat. Har kollat lite på barnvagn, bilbarnstol, spjälsäng och lite sånna grejjer som är det nödvändigaste. Spjälsängen behöver vi väl inte oroa oss för, den skulle blivande farmor köpa på Ikea, men jag får väl allt följa med så att det blir en sån just jag vill ha. Hon köpte även lite bäbiskläder när hon va i Thailand nu, mycke fina kläder faktiskt.
Sen nämnde jag även att jag kanske ville ha en vagga, ni vet en sån man hade förr.. Då säger min svärfar att det faktiskt finns en sån att hämta hos Nickes kusin. Så det ska vi väl ta och fixa de närmsta här. Måste röjja upp i det som ska lill*ns rum med. Som det ser ut nu har vi bara ställt in saker där som ska in i vindsförrådet, men inte kommit längre. Det är ju inte så att hela rummet är fullt, men man ska ju få tummen ur nån gång och sätta igång med det. Men den tummen kanske lossnar när man minst anar det ;p haha

Nu ska jag städa lite här..

Kisses and hugs

why why?!

Jag försöker lägga upp ett filmklipp men det vill sej inte alls.. Varför? Vad gör jag för fel? Kan någon hjälpa mej?
Tacksam för svar..

Tack för mej, hej!

nya bilder

Nu har vi tagit nya bilder på lilla magen. Eller ah, den är inte såååå liten längre..



Den här bristningen fanns där redan..






Så nu har ni fått lite nytt o titta på..  Vassego

årets första vårtecken

Jag va hos världens bästaste Helen igår o drack kaffe och babbla massa skit.. När vi va ute och puffade lite så fick jag syn på detta underbara vårtecken! Titta och njut!



Fast vid skrivande stund vräker det ner snö, känns som att det borde va slut på den varan nu snart. Vill ha sol och värme..

Vadå rubrik?!

Äntligen fredag imorn då! Tjuvkikade lite på schemat för morgondagen innan ja åkte hem. Blir en ganska lugn dag imorn. Dagen idag har vart sådär. Haft massa hemstäd, typ 4 stycken. Tycker att de e lite många på en dag faktiskt. Men imorn har vi inga alls. Skönt! Helgen blir ganska lugn faktiskt. Ska på fest på lördag men de blir nog ganska stillsamt ändå. Ska bli skojj faktiskt.. Nääe, nu ska ja fortsätta titta på dom fruktansvärda människorna i Sveriges värsta bilförare.. Tack för mej, hej!

babbel

Då va nästan denna veckan gjord me. Vart har den tagit vägen? Känns ju som jag inte hunnit med speciellt mycke alls..

Jag va och inhandlade lite nya kläder i måndags iaf. Hittade 2 toppar och ett par byxor. Jättegoa byxor till o me. Så funderar ju på o köpa ett par till faktiskt, haha..

Annars har jag väl inte gjort mycke alls denna veckan.. Igår hade vi möte/utbildning på jobbet. I risker som finns i arbetet. Vi hade chefernas båda mammor på besök varav den ena är polis och den andra sjuksköterska. Så det pratades om allt frånmisshandel och våldtäkter till hur många bakterier det finns under en graverad ring. Om man skulle gå och tänka på hur mycke bakterier man egentligen handskas med varje dag så skulle man vara sjuk jämt. Ju mer bakterier man vistas i ju mer immun blir man. Det är vad jag tror iaf. Sen finns det säkert nån som inte håller med men det får ju stå för den/de personerna. Jag säger bara vad jag tror.


Nu knallar jag snart in i vecka 25. Och vart har denna tiden tagit vägen? Har bara 15 veckor (+- 1-2 veckor) kvar av graviditeten nu. Och jag har ju inte så länge kvar att jobba heller.

Och dom jävlarna på Försäkringskassan har slarvat bort ett papper för mej med, men jag fick skicka in ett nytt bara men nu tar det ju ännu längre tid innan dom kan ta ett beslut.. Handläggningstiden var på en månad. Så det är väl nätt och jämt jag hinner få hem papper på beslutet innan jag ska sluta jobba.. Men det är väl deras huvudvärk. Problemet blir väl kanske det ekonomiska då isf. Fast ändå inte.. Jaja, det ger la sej.


Nu ska jag gå o kika lite teve iaf..


Have a najs evening


happy birthday to me

Tror att mina nära och kära tycker att jag har blitt lite tjock nu. Jag har fått sammanlagt 1200 kr att handla kläder för idag. Fast det är ju ganska bra med tank på att jag inte har ett enda par jeans som jag kan ha längre. Mina linnen rullar upp sej över magen. Dom tjocka tröjorna sitter tajt över magen. Så det kanske är dax med lite mamma-kläder nu. Så det ska jag gå o kika på imorn efter jobbet.
Idag har det bara handlat om kaffe och fika. Det har vart folk här näst intill hela dagen. Det är ganska kul ibland det med o bara tjöta skit.
Men nu ska jag ta och äta lite iaf. Ska bli gött med lite mat faktiskt..

Baj baj äppelpaj