mors dag

Då va det mors dag idag då, och jag får ju inga presenter jag inte =( hehe.. Äsch får la ta igen det till nästa år ist.

Idag har jag vart duktig och dammsugit hela huset innan det blev för varmt att göra det. Sen har jag i ärlighetens namn inte gjort mycke mer. Känner inte för det. Tycker bara allt är jobbigt just nu. Men det ska man kanske tycka när man inte har så långt kvar?!
Ikväll ska vi åka till min kära mamma och äta middag, det beställde Nicke igår.. Haha..

Vi va inne i stan en stund igår kväll, vi va på Allé Terassen och åt. Va himla mys, bara jag o Nicke.. Och den lill* då med förstås! Haha, lite svår o lämna h*n hemma ;) haha.. Sen mötte vi upp hans bror så åkte vi till hans kompis o satt där o tjöta lite skit. Vi va väl hemma igen nån gång runt 1-tiden tror jag. Då va det dejt med kudden som gällde. Va sjukt trött hela jag.

Nu ska jag återgå till slappandet.

Ha en underbara dag allihopa!

nyinköpet =)

 




Jag är helnöjd med vårat val =) h*n kommer ligga sååååå skönt! Haha..

lite bilder

 Här ska bäbisen få sova riktigt skönt.. (hoppas vi iaf)

Mysiga sängkläder har den fått med, med en liten nalle på =)

Avslutar med en bild på magen i vecka 36+6

duktigt

Ja, BM-besöket gick utmärkt. Bäbis har gått 500g ungefär. Så det e jag faktiskt ganska nöjd med. Jag sa till Nicke igår att det måste ha hänt nåt då det känns tyngre att bära på.. Och det hade det ju.. Ett halvt kilo på 2 veckor e ju faktiskt ganska okejj. Så nu är det ju på väg åt rätt håll känns de som.. Men har ju fof 3,5 vecka kvar. Det går väl fort iofs.. Längtar en hel massa nu. Ska bli så mysigt när den väl ligger i min famn.. Åhhhh.. Vill nu...

Nu ska jag återgå till maten..

26 dagar gott folk!!

Helgen har minst sagt vart fullspäckad.. I fredags kväll va vi nere i Kinna hos Madde o Claes. Vi grillade lite och pojkarna drack lite öl. Det blev dock ganska sent. Somnade inte förrän kl 4 tror jag och sen skulle vi upp kl 9 igen för jag skulle köra ner Nicke dit igen för han skulle jobba. Sen vart det hem och städa för vi skulle ha hit folk på kvällen. Så det blev inte till och vila många minuter iaf. Så inatt kom vi väl i säng vid 1 halv 2 nånting. Så vaknade jag igen vid 7 helt klarvaken.. Hua! Men lyckades somna om så jag vaknade kl 10. Men jag har kännt mej lite halvdassig hela dagen idag. Vart lite frösen o så. Så nu ska jag strax hoppa i duschen sen ska jag nog bädda ner mej i soffan och bara mysa.

Imorn ska jag till spec BM igen och väga den lill*. Se om h*n växt nånting. Det hoppas vi på. Men det tror jag. Känns mycke tyngre och bära på nu än innan så nu har den nog allt växt lite.
Sen ska jag leka lite med min Renée, vi ska åka o kolla på en jättefin body hon hittat till den lill* som hon ska köpa. Sen ska jag åka o köpa en babymonitor på Netonnet! Ska förhoppningsvis hämta en ny mobil oxå. Det vet jag inte riktigt än men jag hoppas, då min e helt slut i kolan! Så dagen imorn är inte så värst lugn den heller.. Fattar inte hur jag hann med allt när jag fof jobbade.. Skumt. För då va det oxå saker hela tiden att göra..

Nääe, gott folk.. Duschen kallar!!

=)

BM besöket idag gick bra! Jag har vuxit 1,5 cm över magen, hjärtslagen på bäbis va på 152 och h*n ligger med det lilla huvet neråt fortfarande.. Och det får den gärna fortsätta att göra nu dom sista veckorna med =)
Så nästa BM besök så ska vi sammanfatta graviditeten.. Har den varit bra? Några problem? Önskemål inför förlossning, bedövning och liknande saker. Ska bli intressant. Dessutom får vi den lilla bilbarnstolen då med =) så nu börjar det verkligen kännas att det drar ihop sej till slutet =)  Gud bara 4 veckor kvar.. Då är det ju bara 4 veckor kvar till älskade syster med familj kommer på besök från stockholm.. Då kommer mina små änglar =) Längtar som bara den.. Ska bli mysigt och ha dom här.. Har inte träffat dom på ett år nu snart.. Så det ska bli mys!

Nääe gott olk nu ska jag nog kliva i duschen tror jag, sen kanske slänga mej på soffan. Är inte det minsta trött än, fast blir la det efter duschen dock..

Puss o kram syns på stan

jasså jahaja

Då va det Tisdag idag då. Fan vad dagvild man blir när man går hemma och inte gör så mycke. Bryr sej knappt vad klockan är eller vad det är för dag.

Idag ska jag åka till stan och se till så min mamma får storhandla. Sen bär det av till volvo och köpa en liten packning sen blire att åka hem igen. Måste förbi Apoteket med. Alvedonen e ju slut igen =(

Nicke åkte tillbaka till Orust nu i morse igen =( som tur är så kommer han hem imorn igen (om inget annat händer) men man ska väl inte va allt för säker. Som det va förra veckan skulle det bara vart 2 dagars jobb men han fick va kvar hela veckan. Suck!

Men nu är det dax att göra sej iordning..

Pöss

helt sjukt!

Fick en uppenbarelse, på tisdag är det bara en månad kvar till bäbis är beräknad att kika ut i stora världen. EN MÅNAD! Vad fan hände? Vart har tiden tagit vägen? Det är inte så att ja blir rädd eller nervös men ja undrar bara vart tiden tagit vägen.. Helt sjukt!!

soooooooooool

Ja idag va jag uppe lite tidigare.. Vaknade vid halv 9. Älskling va redan borta då. Han skulle iväg och jobba =(
Men idag mår jag lite bättre än jag gjorde igår. Så jag tror jag ska ta o brumma till stan en sväng och dricka lite kaffe hos Therese. Va ett tag sen vi träffades nu =(  Ska även kasta in en filt till min mamma som hon ska tvätta åt mej för jag har ingen torktummlare och den måste tummlas.. Då är det tur man har en mamma som kan göra det åt mej.

Igår blev det som sagt inte mycke gjort, jag gick i slowmotion mest hela dagen. Gick i mysbyxor fram till typ kl 6 på kvällen sen hoppade jag i duschen och fick på mej lite andra kläder för svärföräldrarna skulle ju komma. Men dom stannade inte så länge så jag fick krypa i mysisarna igen =)

Imorn är det dax för BM besök igen. Denna gången ska vi kolla näringsflödet till den lill* se så att det står rätt till. Måste säga att ja e lite orolig över att det inte kommer fram ordentligt. Vad gör dom då? Jag menar, jag äter ju ordentligt och lite till där emellan. Så vad fan e problemet? Dom säger ju inte så mycke heller. Väldigt dåligt med information. Men nu ska älskling följa med imorn så hoppas allt att han kan få ur dom nånting.

Nu är det dax att äta frulle!

idag är ingen bra dag

Varför ska jag alltid vara så trött o ha huvudvärk när det är så fint väder ute så man kan grejja ute?
Jag känner mej så rastlös men samtidigt inte.
Tror jag ska gå och lägga mej på soffan en stund och hoppas att jag får lite sömn. Mår inge vidare alls faktiskt..

onsdag 13/5 - 2009

Ja nu rinner tiden iväg ordentligt fort. Som ni ser här i sidan så har jag bara 37 dagar kvar. Tycker inte det är alls längesen det stog typ 230.. Jag vet inte var den här tiden har tagit vägen. Det värsta är att tiden går ännu fortare när den lill* väl kommit ut. Dom växer ju så sjukt fort. Kan man inte bara pausa tiden då och få njuta när dom är små? För rätt som det är så är dom 15 år och står i dörren och säger:  -" Du ska bara skita i vart jag ska, jag kommer hem sen! " Haha, jag vet ju bara hur jag va när jag va 15. Fast vi får väl hoppas att dom inte kommer i det stadiet utan är snälla och underbara heeeeela tiden.. Klart, med sånna underbara föräldrar kan det ju inte bli annat.. Eller hur?! =) hehe


det kan inte alltid vara som man vill

Va hos spec BM idag. Min lill* har gått upp knappt 200g. Så nu får jag gå på ännu tätare kontroller, så jag har en nästa vecka då dom ska kolla flödet till h*n, se om näringen kommer fram ordentligt eller vad som händer på vägen. Sedan veckan efter det ska jag på ytterligare en tillväxt kontroll. Så nu har jag förberett genom att packa en liten väska att ha i bilen om det blir så att dom tänker behålla mej rätt vad det är. Man vet aldrig. Så jag har packat ner kläder till mej och till den lill*
Det känns ju inte så bra att Nicke inte är och jobbar hemma nu om man säger så. Skulle vilja ha han hemma nu. Blev ganska lessen när jag gick från BM idag. Jag vet ju inte vad jag ska tro, min lill* är ju stark o sparkar på mamma hela hela tiden så vad vill dom att jag ska tro och göra. Skulle jag äta mer skulle jag inte göra nåt annat verkligen. Måste ju hinna med annat oxå..

Är ganska depp just nu..

hmm

Känner mej sådär jävligt sjukt irriterad på allt.. Orkar bara inte få ett utbrott.. Skulle nog bara gråta.. Vet inte vad jag är irriterad över heller, men det är la hormonerna som säger sitt.. Har inte någon gång under hela graviditeten kännt mej såhär arg/irriterad.. Varför kommer det nu? Vet inte vad jag ska göra för att det ska gå över heller eftersom jag inte vet vad jag e irriterad över. Kanske bara skulle gå o dra täcket över huvet tills imorn och hoppas att det är bättre..


// Gaahhh

tidig lördag

Herregud vad tidigt jag är uppe idag. Men så blir det när man har en sjukt morgonpigg sambo! Så jag har faktiskt redan ätit frukost. Helt otroligt. Men jag har dock inte sovit så himla bra inatt. Det tog typ 40 minuter innan jag somnade när jag gick o la mej och sen så vaknade jag vid halv 2 och var hur pigg som helst. Visste inte vad jag skulle ta mej till. Så det va väl bara att gå upp o gå en liten stund för att sen göra ett nytt försök till o somna. Det tog en stund det med kan jag lova. Men några timmar har jag ju fått sova, men blir väl till o vila en stund lite senare. Jag brukar ju inte ha så svårt o somna på förmiddan/eftermiddag när jag lägger mej på soffan en stund. Men ska nog gå o slänga i en maskin tvätt innan jag gör detta =)

Igår kom älsklingen hem äntligen. Va så skönt o slänga sej i famnen på honom igen =) Jag va inte hemma när han kom hem men han kunde sova en stund då, och det va ju bra. När jag väl kom hem ville han skruva ihop spjälsängen och sagt och gjort den blev jättefin! Ska ta ett kort o lägga ut här sen. Ska bara lokalisera kameran, haha.. Sen blev det lite mat och sen endast slapp på soffan. Så skönt! Bara göra ingenting alls.. Urban va nere en sväng o tog nån öl. Men han blev inte så sen. Annars va det väldans lugnt.

Nu är älskling iväg och hjälper Urban lite med några åkrar som va tvungna att gödslas. Han själv skulle åka till Laholm en sväng idag. Kika på nån traktor eller vad det var :S kan inte säga att jag bryr mej till 100% hehe..

Men nu ska jag slänga i en maskin tvätt sen får vi se vad jag åstadkommer innan jag somnar igen..

Pöss

090504

Nu va det ju en vecka sen jag skrev så nu behövs lite uppdatering kan jag tro. Jag hade häcken full känns det som hela förra veckan, jag va nog inte hemma en hel dag tror jag. Alltid iväg på nåt. Och det blir nog kanske inte mycke bättre denna veckan. Idag ska jag till volvo och byta till sommarskor på min bil (något försent) och sedan ska jag hämta mamsen som ska komma och bo med mej denna veckan för Nicke åkte iväg till Orust tidigt imorse för att jobba hela veckan så jag ville inte va själv så då frågade jag mamma om hon ville bo här.. Sen imorn ska jag, mamma och min svärmor åka ner till Ullared och kika en sväng. Har inte vart där på ett tag nu verkligen. Annars brukar jag åka 1-2 gånger per år men nu har det vart dåligt med det. Men nu äntligen kommer vi iväg imorn (hoppas jag) om inget annat händer.
Men nu ska jag väl inte tjata här mer utan åka och fixa nya skor till pärlan.

Ha de gött så hörs vi sen!

Lämna gärna ett litet spår om du är här =)

Pussen o Kramen vi syns i staden, haha