håhå jaja

Idag har jag varit på infoteket i stan och hämtat lite information om Folkhögskolor. Funderar väldigt starkt på att börja plugga nämligen. Detta kanske chockar många då jag inte är typen som sätter mej i skolbänken självmant. Men nu har jag kommit till en punkt i livet då jag känner att jag vill göra detta. Men! Det stora problemet är att den utbildningen jag hade tänkt läsa finns inte på nån skola i närheten av där jag bor. Men jag hittade dock en skola som dom har den på distansläsning =) så jag ska kika lite närmre på detta så återkommer jag med mitt beslut, det lovar jag.

Nu ikväll har jag haft besök av min mammas vännina som behövde min karls hjälp. Hennes bil krånglar lite för henne så han kikade på det. Så nämnde jag för henne att jag funderar på att flytta vårat sovrum till övervåningen. Och hon e lite som jag, får jag för mej nåt ska det helst ske på en gång. Sagt och gjort vi flyttade upp våran säng o nattduksbord, och sedan flyttade vi upp Lillemans säng. Så nu ska vi sova på övervåningen.
Imorn har jag att grejja med i vårat gamla sovrum, för där ska det in en soffa som stod där vi nu sover och även en säng som står i Lillemans rum. Eftersom det ligger i anslutning till vårat kan han sova där inne nu ju. Behöver bara komma ihåg att kanske ta med den lilla babywatchern (stavning?) när jag går och lägger mej.

Imorn kommer även prästen hit som ska döpa våran prins. jag har efter många om och men fått en präst som vill göra detta hemma. Det var inte lätt ska ni veta men envis som jag är lyckades jag även med detta. Så han kommer imorn och kikar lite och pratar antagligen en massa ;p haha..

Åhhhh, jag ska äntligen få en NY telefon. Det ska bli helt suveränt! Kommer förhoppningsvis denna veckan =)

Visst är den fin? Tihi!

Tvtajm nu tror jag..

Puss hej!

Kommentarer
tarja

Jag funderar oxå på att ta tjänsteledigt och läsa lite men inte vad. Snygg telefon...

2009-09-08 17:34:36
URL: http://lillamammabitchen.blogg.se/



Jessica

Nääe, de e svårt o veta vad man ska göra.. Men känner att jg måste göra nåt nu..

Ja visst e den fin.. =)

2009-09-08 23:36:10
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se/




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0