Dutti tjej! =)

Har vart så duktig idag känner jag! Kastat in ved, tänt i pannan så det blir varmt och skönt här =) Tvättat 2 maskiner tvätt.. Och jag har hunnit busa en hel massa med Prinsen som är på ett sånt strålande humör idag =) Han till och med åt riktigt duktigt på lunchen (han brukar krångla en heeeeeel del med detta) Men nu ska han snart nana tror jag. Han sov inte en blund igår på dagis, trodde då att jag kanske skulle få sovmorgon idag.. Men ICKE! Haha, 06,15 slog jag upp ögonen hur klarvaken som helst. Satte mej upp i sängen och tänkte gå upp.. Och precis då så signalerade Prinsen att han minsann också var vaken. Snacka om att han har en inbyggd radar =)

Tror minsann jag ska gå o lägga han nu så sen ska jag dammsuga kanske.. =) Eller så kanske jag hittar nåt annat skojjigt att grejja med =) Haha



Hjälp!

Sista dagen i Augusti har kommit. Vart har tiden tagit vägen? Det känns som att hösten redan är här, vet inte riktigt vad jag tycker om det.. Hade endast 3 plusgrader när jag o Prinsen gick upp idag. Brr.. Tur man kan gå ner i pannrummet och röka =) Haha!

Idag blir det inget jobb för min del. Jobbade igår 10-19, det är en jävla pisstid att jobba. Lämnar Prinsen på dagis kl 9 sen träffar inte jag han förrän vi går upp på morgonen efter. Det känns lite konstigt faktiskt.
men det blir en lugn dag idag iaf skulle jag tro. Känns som att jag har en del att fixa med hemma. Elda ordentligt för en gångs skull, kanske tvätta lite, fixa lite käk =) Ja det finns alltid saker att göra.Skulle vilja åka till min mamma en sväng med, men känner inte att tiden till det finns riktigt idag. Men känner jag mina chefer rätt så är jag säkert ledig imorn med. Såååå trött på detta nu!

Häpp.. Nu ska jag grejja lite medans Prinsen nanar gott =)

Lördag kväll

Dagen idag har varit relativt lugn. Vi har varit hos Nickes syster och fikat lite. Nu är vi hos hans bror o glor på nån tråkig film. Prinsen springer runt och härjar i vanlig ordning! Haha.. Tokunge! Han har fått tag på en ryggmassage grejj som han tycker är så rolig eftersom den vibrerar, lägger man den upp och ner på bordet så snurrar den runt av sej självt! Haha! Han är allt lite påhittig den där lille :) Imorn vet jag inte riktigt vad som händer ännu. Lugnt o fint hoppas jag. Skulle behöva grejja lite hemma. Men frågan är om orken finns till de! Det får vi se då.. Nä, får nog vara lite social nu tror jag.. Puss och Kram!

Afternoon

Nu sover Prinsen för andra gången idag. Han har i stort sett suttit i mitt knä och myst medans vi tittat på Mora Träsk sedan han kom upp vid halv 11. Så det märks ju klart och tydligt att han inte är helt hundra.. Tror jag ska hoppa in i en dusch innan Syster Jeanette får för sej att komma hit. Sedan ska vi åka till Svenljunga och handla då det ska grillas ikväll =) Det va så längesen så de tyckte jag vi kunde göra =)

Såå..... I'm of to the dusch!




Ligger på soffan o tittar på Musses klubbhus!

Suck!

Prinsen min känns fortfarande inte helt 100.. Han har sovit i 2 timmar nu. Och det är högst ovanligt när det gäller honom. Han var bomtät i näsan när vi gick upp idag. Så det va bara att ta fram den lilla sugen. Tur jag har köpt en ny som man inte behöver vara två för att använda. Och tur är väl att han"tycker om" denna =) För det går mycket lättare att göra rent den lilla näsan nu. Så jag är i valet o kvalet att lämna honom till dagis faktiskt. Känns som att han bara skulle bli en "plåga" för dom för han är väldigt gnällig och kinkig idag. Jag vet inte hur jag ska göra faktiskt.

Vi har åter igen fått problem med våran bil =( Blir så jävla trött.. Nu verkar det som att hjullagret e kasst! Och det är väl ingen billig historia skulle jag tro. Så nu måste jag lämna in den nån dag med, för Nicke va inte säker på att han kunde grejja det. Gaahhhh! Känns inte riktigt som att det är min tur nu, att det ska få flyta lite grann för mej.. Sjuk son, kass bil, krasslig själv. Saknar min syster i Norge.. Suck..

Nu så!

Idag ska jag på det där mötet jag pratade om =) Hoppas det går bra. Men det kändes bra när vi pratade igår.
Så nu hoppas jag att ni håller alla tummar och tår ni bara kan för min skull.. =)

Efter mötet ska jag möta upp min syster och mosters Prinsessa i knalleland då jag fått order av Nicke att köpa nya kläder till mej själv och INGET till Prinsen! Haha, vi får väl se på den saken. Alltid när jag ska titta på kläder till mej själv så kommer jag hem med kläder till honom.. Haha, gillar ju att skämma bort honom =)

Nu ska jag grejja lite innan det är dax att bege sej.

Hugs and kisses!

Wiee

Samtalet som kom från min väns chef var jättepositivt!
Jag ska träffa denna underbara människa imorn kl 10,15 =
Så nu håller vi alla tummar och tår man kan..
Okej?!
Blev så superglad när samtalet kom att ni anar inte!
Hoppas att det går vägen =)

Gahhh!

Blir inte så mycket jobbat för min del denna veckan känns det som. Måndags var det vab och igår va det jobb 10-19. men idag var det dax för ytterligare en ledig dag. Är så trött på detta hafsande..

Men nu ringde telefonen precis och en kompis sa att han hade rekomenderat mej till hans jobb! Wiee! =) Så hans chef skulle ringa idag förhoppningsvis. =)

Idag blir det ganska så lugnt. Jag är tät i näsan och huvet känns som en medicinboll.. Så det blir nog bara lugnt. Samtidigt som jag känner för att försöka hitta på nåt på den lediga dagen. Kan kanske bli så att vi åker till "tant" Fia en sväng =) Får se när Prinsen vaknar igen =)

Hugs and kisses

Hur tänkte du nu?

Jag ringer till kontoret för att tala om att jag måste vara hemma med Prinsen idag.
"-Ja men visst absolut!"

"-Men du, har du möjlighet att jobba på passet ikväll?"
Hur gick tankesättet i hans huvud nu undrar jag bara.

vab-dag

Idag blir det en vab-dag då jag känner att Prinsen inte riktigt är 100% frisk. Så jag har ringt dagis, jag hoppas på att han kan gå imorn. Har inte riktigt råd att vara hemma känner jag. Men allt för Prinsens skull.. Så nu ska jag bara försöka få tag på folket på mitt jobb. Lättare sagt än gjort tror jag, dom brukar vara lite knepiga att få tag på. Men det ger sej..
Så idag ska vi åka och hämta Prinsens mormor, hon brukar vara här när han är sjuk. Och dessutom känner inte jag mej helt 100 heller så det är skönt att ha någon här som hjälper mej lite =) Och så är det ju naturligtvis skönt med lite sällskap =)

Helgen har då vart lugn eftersom Prinsen vart sjuk, Nicke va iväg och jobbade på lördagen, och sen gick han ner till bygdegården på kvällen för det va lite fest där. Själv stannade jag hemma och va bara jag! Gick väl o besökte kudden runt 21 tiden och vi sov så gott ända fram till 06,10 på söndagsmorgonen =) Heeelt underbart!

Igår vart det inte mycket gjort. Tvättade en maskin tvätt, plockade lite. Men mer än så blev det inte då jag började känna mej lite krasslig.

Hugs and kisses!

Tillbaka

Nu är jag äntligen hemma från en dag i stan. Blev en fika på Orion innan det bar av mot Knalleland. Mycket trevligt!
I knalleland fick jag inhandlat det jag behövde, sen åkte vi hem till Prinsens mormor och fikade en stund. Fick i Prinsen lite mat och sen bar det av mot dagis. Nu är jag hemma igen =) Gud vad tyst det är hemma bara. Vet inte riktigt vad man ska göra. Likadant när han sover på dagarna, vet inte vad man ska sysselsätta sej med. Massor och göra, men tråkigt när han sover ;p haha

La stada

Idag blir det en liten tripp in till stan för att leta efter en doppresent till lille Alvin som döps på söndag. Sen blir det nog att fika hos mormor skulle jag tro.
Ska även försöka hitta ett väggfäste till våran TV då Prinsen når dit upp nu. Bara så den inte välter eller liknade. Och att vi får bort bänken den står på =) Vill ha den i vårat kontor som den stog från början. Så det är mitt projekt idag.

Ska ni hitta på?

Hugs and kisses

Invecklat!

Varför kan man bara inte skriva ut arbetade timmar på en lönespec?
Varför krångla till allt och skriva "tjänstledigt" de timmar jag inte jobbat?
Gahh..
Blir ju galen på detta.
Och fel har dom räknat me..
Alltid krångel..

Sommarbilder



Prinsen va på djurparken med tant Helen och Fröken Olivia =)



Mys med morbror Jörgen



Åker grävmaskinen med pappa =)



Kusin Bellis har vart på besök massa gånger med =)

Hoppsan!

Oj då! Nu var det ju ganska längesen jag skrev nåt här. Tanken har slagit mej ett par gånger och det gjorde så ont så jag la ner idén med n gång.. Haha..

Vad har hänt sen senast?

  • Jag har börjat jobba.. (blandade känslor måste jag säga)
  • Prinsen har börjat på dagis (MYCKET skojjigt)
  • Badrumsrenoveringen är påbörjad (vill bara få det klart!)
Ungefär så mycket händer här på lite mer än en månad.. Haha.. Fattigt! Nääe det har väl hänt lite mer kanske men inget som jag kanske tycker är av värde att skriva här.

Idag ska Prinsen lämnas på dagis sedan ska jag åka till staden och hjälpa kära mamma att handla lite. Sen får man väl se om de blir nåt jobb ikväll eller inte. Dom ringde igår och sa att vi hade jobbat så bra måndag och tisdag kväll att vi int behövde jobba igår. Känns könt att dom ringer och berättar att man gör ett bra jobb =)