Hård dag!

Dagen igår startade kl 04,10!
Efter att vi insett att Prinsen varken tänkte äta eller dricka nånting ringde jag till 1177 igen! Vi fick en tid till jourvårdcentralen i Borås kl 11,15! Vi kom dit och möttes av en helt underbar läkare. Han kollade på Prinsen, öron, hals, lyssnade på lungor och allt det där som hör till. Tog ett stick i fingret, och ett halsprov! Inget utav det visade nånting! Tidigare på dagen hade Prinsen tagit sej för huvudet så vi konstaterade att han hade huvudvärk med. Stackars liten! Läkaren tryckte på hans panna och kollade om det lilla märket återfylldes snabbt, vilket det gjorde och tur va ju det :)
Efter att vi fått provsvaren pratade vi lite med läkaren som sa: -" Visst, provsvaren visar ingenting, men vem som helst kan ju se att han inte mår bra! Ni får en remiss till Barn. Där kan dom ta ytterligare prover som inte vi kan ta här!"
När vi kom upp till Barn så tog dom ett urinprov på honom, visade ingenting! Sen tog dom massa blod från han, visade ingenting! Men även dom där fattade ju att det var något som inte stod rätt till så nu börjar en utredning om detta. Vi ska på måndag röntga hans lungor. Och tillbaka till Barn för att dom skulle kika lite närmre på hans blodceller i mikroskop och lite saker. Så imorn blir ytterligare en tuff dag på Sjukhuset. Och denna gången kan ju inte pappa Nicklas följa med :( Så det blir bara jag och Prinsen!
Stackars Prinsen var ju helt slut hela dagen igår. Så han låg och sov på mej när vi låg i rummet på Barn. det tyder ganska starkt på att han inte mår väl heller. Att han bara somnar sådär. Men det var mysigt. Även om man har en liten kille med 40,0 graders feber på sej. Saknar när han gjorde så när han va lite jue..
Så vi var inte hemma förrän lite efter halv 7 igår kväll. Prinsen var heeeeelt slut! Fick i honom mat, (!) vilket vi inte fått nåt vidare under dagen innan. Men sen somnade han så gott i sin säng. Sen vaknade han någon gång runt 21- tiden. Men det var bara att plocka upp honom och trösta honom för att sedan lägga ner honom igen och han sov vidare hela natten fram till klockan 7 idag :D Och idag (peppar, peppar) är han mycket piggare. Dock har han lagt sej nu men han va jättetrött! Men han har ätit nåt så när bra iaf!

Tanken var att vi skulle göra en riktig insatts med städning och julpyntning idag. Meeen! Nickes chef ringde här vid lite efter 8, och han fick ge sej iväg och ploga snö! :( Så vi blev ensamma hemma. Dock kommer Prinsens Farmor och Farfar lite senare. Så helt ensam hela dagen blir jag ju inte. men ska försöka hinna städa undan nu innan Prinsen vaknar.

Så våran helg har vart annat än rolig! Vad gör ni idag den 4:e advent?

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0