Sleepless!

Vid 18,30 tiden igår kväll la sej Prinsen, somnade med en gång. Men vid 22 tiden vaknade han och var jätte ledsen. Gick upp för att titta till honom. Plockade upp honom för han var näst intill otröstlig. Han nästan kokade så varm var han. Gick ner, la honom i min säng, tog av honom pyjamasen och tog tempen 40,9!! Det blev en dos Ipren och en dos alvedon sedan ett samtal till 1177 fick prata med bästa sköterskan Britt! Mycket lugnande person. Jag sa att han haft mycket feber det senaste men precis avslutat en Penicillin kur för en vecka sedan. Hon gav mej goda råd som vi tur va inte behövde använda. Hon var rädd att han skulle få feberkramper och då sa hon att man skulle lägga kalla omlägg runt handleder, ljumskar och i knävecken. Men han somnade så gott tätt intill sin mamma med armarna om hennes hals. Det kom en och annan tår måste jag säga. För han va ju så söt när han kastade sej runt halsen! Kramade så hårt, så hårt! Så det har inte blivit allt för mycket sömn här inatt. Dels för att jag så orolig för hans feber och dels för att det blir så trångt och varmt när det ligger 2 kaminer i samma säng!

Sen vaknade vi när pappas klocka ringde och det var dax för honom att gå upp. En mycket gnällig liten kille låg det i sängen då. Mycket hungrig och jätteupprörd. Vällingen ställdes i micron och sen var det dax att äta. Men det var ju inte gott det heller. Men lite åt han allt. Men nu ligger han faktiskt och sover i sin säng sedan en halvtimme tillbaka.
Jag ska ringa till Vårdcentralen om 45 minuter, för sköterskan Britt tyckte jag skulle kräva ett urinprovstest på honom. Så jag ska plocka fram den elaka mamman i mej och se till att jag får det. Wish me luck! Nu ska vi få ett slut på detta!

Hoppas ni sovit bättre och att ni får en bättre dag än mej!


Kommentarer
emma

men herregud vilken temp!!

hoppas att han mår bättre nu och att ni fick komma in till vc!

2010-12-17 10:50:29
URL: http://krakradion.blogg.se/



Jessica

Ja, vi fick komma till vc. Men det visar inget annat än att han har ett virus i kroppen som inte vill lämna honom ifred. Dom kolla öron, hals, lyssna på lungor och tog ett sänka. Men allt visade på ett virus. Jag blir så trött på detta. Mitt jobb hänger lite löst nu med så får lite panik..

2010-12-17 12:10:39
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se/



emma

ÅÅ dessa virus "/

Inte roligt när dom små är sjuka :(

Klart att det påverkar ju lite negativt om man måste vabba stup ikvarten men med det betyder ju inte att du gör ett sämre jobb!

2010-12-17 15:32:38
URL: http://krakradion.blogg.se/



Jessica

Säg det till dom :(

2010-12-17 15:55:04
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se/



Johneline

Thanks for your hard work,the info ,links , and rescourses are an asset to our business.

2011-02-07 09:49:26
URL: http://johneline.blogimagine.com




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0