Helgen som gått!

Ja nu har ytterligare en helg susat förbi. I fredags kväll blev det inte mycke gjort faktiskt. Va helt slut efter veckan så jag somnade faktiskt runt halv 9 (!)
På lördaen va planen att vi skulle åkt till kusten, men med tanke på att Nicke behövde laga sin bil så la vbi den planen åt sidan, han knallade ner i garaget runt kvart i 9 på morgonen och var färdig runt 1 på dagen. Då kände jag att det inte va någon idé att dra iväg till Varberg. Så vi åkte ut till Varnum istället. Till syster, Daniel och Max kusin Isabell! Grillade lite och tog det fruktansvärt lugnt i denna värmen som va. Närmare bestämt 32 grader! Det va till o med för varmt att sitta ute och äta. Då är det på tok för varmt. Nu klagar jag absolut inte men det hade inte skadat om det hade fläktat lite mer! =)

Söndagen jöd på sol den med. Vi var bara hemma hela dagen. Prinsens Farmor o Farfar va här en sväng. Fick min bil städad =) Snäll Farfar han har =) Sedan kom Elin ut en sväng, lekte med Prinsen i poolen och grillade lite. Det var allmänt lugnt alltså.

Idag får vi se om lilla jag ska åka och jobba eller inte. Detta återstår att se när Camilla får för sej att ringa. Men känner att jag har lite att göra idag så det gör inget att jag börjar imorn =) haha.. Måste hur som helst åka och handla lite då vi har sveriges tråkigaste kylskåp!

Ha en underbar dag i solen!

Puss!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0