1a advent

Idag har här pysslats för fullt innan Prinsen kom hem. Det ströks gardiner, putsades fönster, sattes upp gardiner, upp med stakar i fönstrena och det dammsögs också. Lagom tills vi var färdiga kom Prinsen, Farmor & Farfar inrullandes. Skönt att ha det fixat innan dom kom. Sen va det massa bus med den trötta och tjuriga Prinsen :) Gjorde ett försök att lägga honom vid tjugo över 12, det hade nog gått bra om det inte varit för att Pappa och Farfar höll på att sätta i de nya fönstrena och det brôtade lite så då kunde han inte somna. Men nu ligger han sen en timme tillbaka ungefär och får sova en stund till faktiskt.
Middagen är avklarad och undanröjd så då känd jag att jag faktiskt kunde sätta mej här.

Uppdatering om min mammas skadade arm:

Den var av i axeln men inget gips behövdes som tur va. Så hon fick en Mitella och sen fick hon åka hem, men ska tillbaka igen och röntga. Hoppas det ser bra ut då med.

Imorn ska jag vara hemma med Prinsen. Han har konstiga utsalg på benen som inte liknar vattkoppor dom kliar uppenbarligen, han är uppenbart besvärad utav dom och han är även förkyld. Så nu ska jag ringa till vc imorn och tvinga dom att göra en helkoll på honom. Nåt är ju galet. Så här ofta har han aldrig vart sjuk innan. Nog för att han börjat på dagis men detta är ju sjukt! Nån måtta får det vara på't! Annars åker jag dit med han och sitter där tills dom släpper in mej :p

Vad har ni hittat på i helgen?

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0