Fartfylld helg

Äntligen är den fartfyllda helgen över. Känns skumt att säga så. Men denna helgen har vart lite av kaotisk.

Lördagen började med att Prinsen ville upp redan kvart över 5. Pappa gick snällt upp och hämtade honom :) Men han var inte direkt på myshumör så han hoppade ur våran säng ganska fort och gick ut till kylskåpet där han visade att han ville ha "lelle" Det va ju bara att kliva ur sängen och göra som han ville. Lite efter 8 kom lilla Prinsessan Isabell som skulle stanna hos oss ett par timmar medans mamma grejjade hemma inför sessans stora dag som va igår (mer om det senare)
Sessan var inte riktigt på humör om man säger så. Vet inte riktigt varför hon inte "tycker om" sin moster. Men måste ju säga att hon va faktiskt lite tjurig mot Nicke med :) haha där fick han så han teg!
Ungefär vid 9 tiden så åkte min syster med familj från stockholm för att komma hit på dopdagen. Men vi va ju bara tvugna att ta en sväng till Gekås med. Väl där så tyckte jag inte att det var så mycket folk, det var ju inte så att man fick knô sej fram mellan folket och man kunde ta med sej sin vagn vart man skulle. Så det var ju inte så farligt. Jag hittade vad jag skulle ha även om jag glömde min lilla lista hemma då det blev så stressigt iväg. Notan slutade på strax över 2000:- Liiite mer än jag räknat med. Men nu har Prinsen vinterkläder iaf. Jag hittade en superfin jacka till mej, men den fans ju fan inte i min storlek och det grämer mej en massa, så jag fick allt bli utan. När vi väl beslöt oss att ställa oss i kassan så var ju halva Sverige där ju. Vi stog i kassan 1,5 timme innan vi kom därifrån. Så jag säger bara det. Aldrig mer Gekås en lönehelg. Har aldrig behövt stå i kö så länge där.

Sen beslöt vi oss för att det blev att köpa me pizza hem från Svenljunga, men när vi kom dit så kom vi mitt i rusningsbakningen. Så där fick vi ju vänta ytterligare nästan en timme, och jag som bara ville hem till min Prins innan han skulle nana :( Nicke gjorde allt i sin makt för att han skulle hålla honom vaken, men det slutade med att Prinsen somnade i soffan. Väl hemma så va det bara att slänga i sej maten för jag va så super hungrig. Sen packa upp och granska fynden :) Mysa lite med alla barnen, bädda upp deras sängar, krypa i pyjamasbyxorna och ner i sängen. Suuupertrött!

Söndagen började klockan 6 ungefär. Prinsen låg och tjatrade i sin säng. Pappa gick och hämta denna morgonen med då mamma va så trött..
Resten av huset vaknade till liv ungefär halv 9-9. Då var det bara att kasta ner mej och Prinsen i badet, för att göra oss i ordning för att sticka iväg till Knalleland då Annelie inte hittat den doppresent hon hoppats på i Ullared. Så det vart en stressfylld söndagförmiddag. Efter Knalleland skulle vi plocka upp bror och mamma för att sen bege oss till Varnums kyrka! Väl där kunde jag andas ut kände jag. Prinsen sökte allas uppmärksammhet när han fick myror i byxorna i kyrkan och började härja runt där :) Som tur va så är den prästen så bra så det gör inget att han springer runt. Efter dopet åkte vi hem till Jeanette och Daniel för fika. Massa folk på såpass trång yta ger mej krypningar i kroppen. Men dom åkte en efter en och till sist var det bara jag, Nicke, Prinsen och mormor kvar.
Vi körde hem mormor och åkte sedan hem och röjde upp lite. Prinsen gick i sängen redan kvart över 6 igår. Vi kastade oss i soffan för att titta på Eclipse! Underbar film måste jag säga. Väntar med spänning på nästa film :)

Ujj vilket inlägg detta blev. Återkommer senare med vad vi hittat på idag :)


Kommentarer
Tarja

Man kan väl lugnt säga att denna helgen var fullt ös medvetslös för din del ;)

2010-09-27 13:49:29
URL: http://lillamammabitchen.blogg.se/



Mellisaurus-[rex]

Kul att någon var aktiv i helgen :)

2010-09-27 14:01:47
URL: http://mellisaur.blogg.se/




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0