Andra..

Dagen på jobbet idag. Och jag stormtrivs redan :) Man kan inte annat än och jämföra med ett liknande jobb jag haft (ni som känner mej vet vad jag menar) Mycket bättre folk, ingen som springer med ”piskan” , inget tjafs hela tiden om att den gör si och den gör så. Alla gör det dom ska och ingen gnäller om man stannar till för att tjôta lite skit.

Det allra roligaste var igår när jag skulle bli upplärd, jag och Tobbe går iväg, ska precis passera en tjej som vi hälsar på. Säger hej och fortsätter gå men vi tittar till på varandra en gång till och konstaterar att vi känner varandra. Då var detta Anette från min tid på Fristads. Gud vad skönt! Någon att prata med på rasterna.. Tobbe tyckte då att det kanske var en bra idé att Anette lärde upp mej. Tyckte vi med, haha!

Dagarna rusar iväg där. Man har och göra hela tiden och det är aldrig nåt krångel. Hoppas bara detta håller i sej.

 

Nääe, nu har ni fått en liten uppdatering på vad som hänt. Fröken Karlsson är helt slut som människa och ska strax slänga sej i soffan, eventuellt kommer hon somna där med då Nicke inte är hemma.



Dagen såhär långt

Dagen idag började kl 5. Då gick vårat alarm :) Nicke va snäll även denna morgon och gick upp och hämtade det mänskliga larmet. Men han var ändå inte sugen på att gå upp, jag vet inte vad han ville egentligen, men han slukade hela "lelleflaskan" med en gång. Mamma var inte sååå lycklig på att gå upp kan jag ju tillägga.
Vi busade och stojjade lite. Men när klockan blev runt kvart i 7 började prinsen klia sej i ögonen och bli allmänt tjurig. Så jag gick upp och la honom. Pang sa det så sov han. Fick väcka honom en timme senare då det var dax att bege sej till dagis. Han var fortfarande inte sugen på att gå upp :/  Men jag fick på honom klädrna och satte honom i bilen och körde till dagis :)
När jag var på väg hem från dagis gick tanken i huvudet på mej: -gud vad skönt det ska bli att göra ingenting det behöver jag idag (ingenting denna gången skulle vara ingenting) Men på väg hem ringer telefonen:

Jag: Ja det är Jessica
Mannen i luren: Hej, jag heter Dennis Lenberg och jag ringer från Aktiebolaget Söder & co
Jag: Nämen Heeej!
Bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla..... osv, osv
Dennis: Jag undrar om du har tid att komma hit till oss idag för ett möte?
Jag: Ehhh.. Jaa.. Vilken tid?
Dennis: Ja, när kan du?
Jag: Nu... Eller ja, om en stund..
Dennis: Bra! Då säger vi 9,30!
Jag: Absolut! Ses då!

Jag fick i ilfart hem och byta om för att sedan sätta mej i bilen och bryta mot varje hastighetsbegräsning på vägen till stan, för att komma dit klockan 9,25. Och för att sedan få sitta och vänta i 20 minuter. Typiskt va?! Meeeeen det var det värt, för imorgon 6,30 ska jag inställa mej utanför Blåkläder i Svenljunga :) Guud vad underbart! Så det vart ingen direkt lugn dag idag..

Får se om jag hinner skriva ett till litet inlägg innan det är dax för dejten med kudden ikväll. Men kanske hinner det när gubben tittar på Nyheterna :)


Fartfylld helg

Äntligen är den fartfyllda helgen över. Känns skumt att säga så. Men denna helgen har vart lite av kaotisk.

Lördagen började med att Prinsen ville upp redan kvart över 5. Pappa gick snällt upp och hämtade honom :) Men han var inte direkt på myshumör så han hoppade ur våran säng ganska fort och gick ut till kylskåpet där han visade att han ville ha "lelle" Det va ju bara att kliva ur sängen och göra som han ville. Lite efter 8 kom lilla Prinsessan Isabell som skulle stanna hos oss ett par timmar medans mamma grejjade hemma inför sessans stora dag som va igår (mer om det senare)
Sessan var inte riktigt på humör om man säger så. Vet inte riktigt varför hon inte "tycker om" sin moster. Men måste ju säga att hon va faktiskt lite tjurig mot Nicke med :) haha där fick han så han teg!
Ungefär vid 9 tiden så åkte min syster med familj från stockholm för att komma hit på dopdagen. Men vi va ju bara tvugna att ta en sväng till Gekås med. Väl där så tyckte jag inte att det var så mycket folk, det var ju inte så att man fick knô sej fram mellan folket och man kunde ta med sej sin vagn vart man skulle. Så det var ju inte så farligt. Jag hittade vad jag skulle ha även om jag glömde min lilla lista hemma då det blev så stressigt iväg. Notan slutade på strax över 2000:- Liiite mer än jag räknat med. Men nu har Prinsen vinterkläder iaf. Jag hittade en superfin jacka till mej, men den fans ju fan inte i min storlek och det grämer mej en massa, så jag fick allt bli utan. När vi väl beslöt oss att ställa oss i kassan så var ju halva Sverige där ju. Vi stog i kassan 1,5 timme innan vi kom därifrån. Så jag säger bara det. Aldrig mer Gekås en lönehelg. Har aldrig behövt stå i kö så länge där.

Sen beslöt vi oss för att det blev att köpa me pizza hem från Svenljunga, men när vi kom dit så kom vi mitt i rusningsbakningen. Så där fick vi ju vänta ytterligare nästan en timme, och jag som bara ville hem till min Prins innan han skulle nana :( Nicke gjorde allt i sin makt för att han skulle hålla honom vaken, men det slutade med att Prinsen somnade i soffan. Väl hemma så va det bara att slänga i sej maten för jag va så super hungrig. Sen packa upp och granska fynden :) Mysa lite med alla barnen, bädda upp deras sängar, krypa i pyjamasbyxorna och ner i sängen. Suuupertrött!

Söndagen började klockan 6 ungefär. Prinsen låg och tjatrade i sin säng. Pappa gick och hämta denna morgonen med då mamma va så trött..
Resten av huset vaknade till liv ungefär halv 9-9. Då var det bara att kasta ner mej och Prinsen i badet, för att göra oss i ordning för att sticka iväg till Knalleland då Annelie inte hittat den doppresent hon hoppats på i Ullared. Så det vart en stressfylld söndagförmiddag. Efter Knalleland skulle vi plocka upp bror och mamma för att sen bege oss till Varnums kyrka! Väl där kunde jag andas ut kände jag. Prinsen sökte allas uppmärksammhet när han fick myror i byxorna i kyrkan och började härja runt där :) Som tur va så är den prästen så bra så det gör inget att han springer runt. Efter dopet åkte vi hem till Jeanette och Daniel för fika. Massa folk på såpass trång yta ger mej krypningar i kroppen. Men dom åkte en efter en och till sist var det bara jag, Nicke, Prinsen och mormor kvar.
Vi körde hem mormor och åkte sedan hem och röjde upp lite. Prinsen gick i sängen redan kvart över 6 igår. Vi kastade oss i soffan för att titta på Eclipse! Underbar film måste jag säga. Väntar med spänning på nästa film :)

Ujj vilket inlägg detta blev. Återkommer senare med vad vi hittat på idag :)


Barnvakt + Gekås!

Om en stund kommer min syster och lilla Bellis hit. Vi ska passa henne medans mamma Jeanette får handlat och städat inför den stora dagen imorn. Sen när hon hämtat sessan ska vi ta en svänga till Gekås :) Min syster med familj åker från Stockholm vid 8 tiden och jag hoppas att dom står på lite och inte tar några pauser. Så vi hinner med Gekås :) Det tar ju ändå en stund att traska igenom det. Och nu när det har blivit ännu större så tar det ju ännu längre tid.

Hmm tyckte ju att jag hade en hel massa att skriva här idag ju. Men det försvann. Jag återkommer lite senare istället då :p

Så svårt!

Varje gång jag träffar lilla Isabell så har jag så svårt att ta till mej att min egna lilla Prins för ett år sedan va lika liten som hon är nu. Det är så ofattbart att tiden bara har rusat iväg det senaste året. Tycker inte alls det var längesen man kom hem från BB med det lilla knytet som bara sov, åt och sket. Tycker inte det var så längesen som man gladdes åt det första leendet, när han kunde sitta upp för sej själv första gången, när han vände sej om, när han började krypa. Detta gör mej faktisk lite lessen i ögat. Nu säger jag inte alls att jag inte är glad åt det han gör nu, så som uppfattar saker och ting på ett annorlunda sätt, eller att han kan göra sej förstådd på ett eller annat sätt, eller att han snart kommer att börja prata. Men jag saknar faktiskt tiden då han bara var ett litet knyte. Ni får gärna tycka att jag är dum i huvet men bäbistiden va underbar, den va det för mej i alla fall.

 

 

 

 

 


Fredagsmyyys!

Precis hemkommen efter lämning på dagis. Det går bättre för var dag som går. Känns bra. Han har ju vart megaduktig på dagis denna veckan. Igår va nog det roligaste av allt.. Dom är ute varje dag mellan halv 10 och 11,15. Igår va Prinsen såååå trött så han somnade i gungan när dom gungade. Haha! Då är man bra trött, jag menar han älskar att gunga, det är bland det bästa han vet (förutom att jaga katten :p)

Igår efter jag hämtat honom drog vi till stan för att träffa båda mostrarna, Tant Lotta och Tant Helen :)
Vi fikade lite, tjötade skit opch kikade lite i affärer. Jag köpte ingenting även om jag hittade lite till Prinsen! Duktig tjej! Sen begav vi oss hem till mormor en svänga på en kaffe. Efter det åkte vi hem och gjorde ingenting. Och denna gången gjorde vi verkligen ingenting vi myste i soffan till Mora Träsk. När klockan blev sisådär 18,30 åkte jamisen på och en kvart senare var det dax för "lelle" Sen va det bums i säng, han somnade på nolltid. Sen satt jag och la in lite räkningar och kikade lite tågbiljetter till min kära syster som förhoppningsvis kommer idag :) Jag menar jag har ju sett fram emot Gekås hela veckan :p haha!

Annars blir det en lugn dag idag. Ska åka till affären bara och inhandla kvällens mysmat. Tror allt det blir kebabkyckling i pitabröd idag, mmm :)

Lämning + handling

Prinsen är lämnad på dagis. Blev en liten stunds skrik men han va tyst innan jag hann kliva ut ur dörrn. Favorit fröken Eva var ju där :)
Hoppas hans dag blir lika bra som den var igår. Fast igår var han ju nästan själv hela tiden med alla fröknarna. Då fick han allt vara med och fika och busade helt ensam med dom Han hjälpte Marie att baka bullar. Mysigt! Det doftade ljuvligt när jag klev innanför dörren när det var dax att hämta Prinsen. Han åkte rutchkana alldeles på egen hand. Han klättrade upp för stegen och satte sej på rumpan och åkte. Sen likadant igen. Kändes inte riktigt som att han ville följa med hem.

Efter lämningen stack jag en svänga till Svenljunga för att inhandla lite nödvändiga saker som mjölk o lite sån skit som alltid går åt! Jag köpte faktiskt inget onödigt idag. Lite stolt faktiskt. Jag är världsmästare på att handla onödiga saker nämligen. Fast nu är det väldigt längesen jag gjorde det. Men det ändrar väl sej på Lördag när vi ska till Gekås :D

Nu tänkte jag att jag egentligen skulle gå och lägga mej en stund innan det var dax att hämta han igen, men känner att jag inte har någon ro till det. Jag ska packa en liten väska för vi ska ju till stan och fika, jag ska göra mej själv i ordning så man kan visa sej bland folk :p Så jag känner att jag inte hinner vila en stund nu. Men får väl ta igen det ikväll när gubben inte är hemma.

Så nu återigen tänker jag fråga vilka ni är om läser all skit jag skriver? 
Hur hittade du hit?

För jag ser ju att jag har ett x antal läsare varje dag.. Man blir lite nyfniken ;)

Torsdag morgon

Hujeda mej! Inatt har varit den hemskaste natten på mycket länge! Jag har hostat mej genom den typ! Kan inte ligga på rygg, kan inte ligga på mage, åt en sidan kan jag inte ligga heller.. För jag bara hostar! Suck!

Nicke kom o väckte mej strax innan 5, för han behövde minsann ett par kallifjonger. Och dom ligger på övervåningen. Så han tyckte jag kunde hämta de så inte Prinsen vaknar. Hyggligt va?! Han ska på firmafest ikväll så han kommer inte hem förrän efter de. Ska bli skönt med lite mammatid ikväll. Jag, chipsen och IDOL! Haha!

Hoppas på att jag kan sova lite idag när Prinsen är på dagis, för jag är helt slut! Efter han vart på dagis ska vi till stan och träffa moster/gudmor. Sen blir det nog inte mycket mer idag faktiskt..

 

Vad ska ni göra idag?


Bla bla bla

Nej nu börjar jag allt känna att mina ögon börjar bli fyrkantiga. Suttit här fan nästa i 3 dagar o kollar efter jobb. Jag har skickat iväg tusen ansökningar känns de som. Hoppas bara de e någon som nappar!

Syster men karl och bäbis va här en stund innan. Dom skulle hämta vårat ena köksbord som dom behöver låna till helgens dop! Som ska bli dundermysigt. Kommer massa folk som man inte sett på flera år. Att det ska krävas ett dop för att få till en träff är ju lite märkligt måste jag ju säga. Men samtidigt räknade ju inte syster med att dom skulle komma heller. Hehe.. Så vi skulle nog bli runt en 30 tal personer tror jag. Oj, oj, oj.. Känner en liten kille som kommer vara helt slut efter den dagen. För o inte tala om dopbarnet :)

Nu har jag precis kastat i mej en liten Billys Pan Pizza, Prinsen nanar och jag tänker faktiskt inta ryggläge i soffan en stund. Blir ju dum i huvet att söka alla dessa jobb..


När ska jag lära mej?

Tvätta maskin nr 1 med tvätt (x)

Kört Prinsen till dagis (x)

Hängt upp maskin nummer 1 (x)

Släng i maskin nummer 2 med tvätt (x)

Tänt i pannan (x)

Ätit frukost (x)

 

Guuud vad bra jag är på att ta det lugnt! När ska jag lära mej? Jag vet att om jag härjar och håller igång en hel dag så är jag helt död dagen efter, men tar jag det lugnt för det? Ehh…. NÄ! Jag vet inte hur man gör, jag e alldeles för rastlös av mej :)


Barnprogram

God morgon kära läsare!

 

Har sovit underbart gott inatt. Ända fram till 05,40 då Prinsen minsann ville gå upp. Men han va ju inte helt galen utan jag han röka, kissa, sätta igång kaffet och värma på hans ”lelle”

Han har dom senaste mornarna vart en sån myskille! Inte alls så brôtig som han brukar vara och tömma sina ”leksaksbackar” på alla leksaker så fort han bara kunnat! Utan nu är det massa mys till den underbara kanalen ”Boomerang” Den visar sånna barnprogram som visades när jag var liten, typ ”Gråben och hjulben” ”Top Cat” ”Tom & Jerry” ja massa bra tecknat är det helt enkelt. Så nu slipper vi dom häringa pedagogiska programmen på Playhouse Disney! Jag kan inte hjälpa det men jag klarar inte av Musses Klubbhus. Det är alldeles för pedagogiskt för mej. Det blir nästan lite pinsamt. Fattar ni vad jag menar? Nån som sett det som fattar? Likadant är det med Små Einsteins! Herreguuuuud! Jag blir tokig!

 

Nog om barnprogram! Idag ska jag inte göra nånting! Och jag säger som min vän Tarja, att göra ingenting innebär: Köra Prinsen till dagis, tömma diskmaskinen, fylla diskmaskinen, tvätta och hämta Prinsen igen..

Annars var det nog inget mer! :) haha

 


Råttbesök!

Hemma igen efter en tur till stan idag igen. Va på Dammråttan och hälsade på lite. Prinsen sken upp som en sol när han såg alla rödkläda tjejer!

Nåt han gjorde som gjorde mej otroligt chokad och rörd va när min gamla städparner klev innanför dörren då han sprang fram till henne och ville ha en kram! Gud va söt han va. Och hon blev minst lika chokad hon :) haha.. Sen busade han massa med Sofie, han skulle minsann hjälpa henne med morgondagens schema. Han hittade hennes miniräknare och tykte den va himla skojjig! Han tyckte inte det va lika skojj när jag sa att vi skulle åka, han skulle stanna där och hjälpa dom. Sötnosen! Men vi får väl åka och hälsa på snart igen skulle jag tro :)

 

Sen åkte vi hem till Mormor som va barnvakt åt lilla Isabell när Jeanette va och klippte sej och färgade håret. Mycket snyggt blev det iaf. Lilla Bellis va lika onöjd idag som alla andra dagar jag träffar henne. Idag skulle moster till och med få i henne mat! Och det lyckades jag med så nu står det 1-0 till moster! Ha!

 

Nu väntar jag på att pappa Nicklas ska komma hem så att vi kan flytta ner den satans sängen från övervåningen! Allt annat är nästan klart, sen blir det naturligtvis lite plock här och lite plock där men får se hur tröttis jag är när vi väl flyttat sängen.

Återkommer kanske sen!  :)


Tisdag

Nu är det snart dax att bege sej till dagis för att lämna prinsen. Hoppas det går bättre med lämningen idag. Under tiden han är där och busar ska jag förbereda flytten av sovrummet tänkte jag. Då vi har prövat min teori inatt med. Och idag vaknade han ungefär samma tid som igår. Så jag (!) bestämmer att vi flyttar ner vårat sovrum nu! Allt för att få sova lite längre på morgonen. Jag menar, vem fan vill gå upp kl 4 halv 5 varje dag om man egentligen inte behöver? Tror inte det finns så många faktiskt! Då flyttar jag hellre sovrummet och får sova till minst kl 6 :)

Efter Prinsen blivit hämtad idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på men det ser ut som att det blir en dag hemma :) Kanske är bäst. Så om det finns någon som vill komma o dricka kaffe med oss är ni hjärtligt välkommna. Allt besök är trevligt besök :)


Suck!

Åhh, jag blir tokig..
Valet är över, Alliansen vann.. Fine! Vi kan inte mer än att gilla läget. Måste det vara ett sånt jävla bråk om det! "- Jag kan inte träffa dej för vi röstade inte på samma parti" "- Nej nu måste jag säga upp bekantskapen med dej för att du röstade på SD" Alla har väl för fan rätt till en egen åsikt! Vi har väl yttrandefrihet i Sverige om jag minns rätt.  Förbannade sandlådenivå! Gahh.. Lägg av nu!

Jag röstade inte på SD även om folk nu kommer att tro detta! Men jag hatar inte folk som gjorde det. Och jag tänker inte säga upp bekantskapen med någon som gjort det! Det är upp till var och en, anser jag!


Lessen

Hua, precis kommit hem igen efter lämnat Prinsen på dagis. Usch vad lessen han blev. Men han var ju inte där på hela förra veckan eftersom han va sjuk. Men jag hoppas verkligen att det blir bättre imorn. Det gör så ont i mammahjärtat när han blir så lessen. Och man kan ju fan inte dalta med han heller för då blir det ju än värre! Och det gör ju också ont när man bara går när han e lessen fortfarande. Bläää!

Nej! Nu är det dax att hugga tag i telefonen..


Teori!

God morgon folket!

Inatt har jag sovit fruktansvärt gott.. Förutom runt halv 1 tiden då Prinsen vaknade en sväng. Men som tur va så hjälpte det att bara trycka i nappen och bädda om honom :) Och han sussar så gott fortfarande! Vi har testat min teori inatt! Jag tror att dom fruktansvärt tidiga mornarna har verott på att Prinsen har sin "lättsömn" när Nicke går upp och att han då isf vaknar av minsta möjliga lilla ljud. Så Nicke har fått sova nere inatt.. Och Prinsen sover som sagt fortfarande. Min teori stämmer då alltså. Han har inte sovit såhär länge jag vet inte hur många veckor. Så nu känner jag mej lite utvilad iaf. Och det behövs ju när man ska ringa på massa jobb..

Vad ska ni hitta på idag? Kära anonymaläsare :)

Valdagen

Valdagen är här.. Ska man äntligen kunna få titta på det man vill på teven utan att det ska bli inställt pga valdebatt. Och slippa all j*la valreklam i brevlådan. Det duger att tända i pannan med :)
Så under dagen ska vi nån gång ta oss till Sexdrega för att rösta då vi inte gjort som alla andra och förtidsrösta. Det e ju igen sport då jue :p Måste vänta in i det sista.. Sånna är vi..

Igår drog vi en sväng till Prinsens Farmor och Farfar. Va längesen vi träffades nu så då tänkte vi att vi allt kunde göra det då vi har ganska mycket idag egentligen. Eller ah, mycke o mycke.. Det ska städas lite granna då jag inte hann det igår för vi fick besök :) Hellre besök än städa.. Eller?!
Men nåt annat än städa har vi ju inte planerat.. Jo rösta me, men det tar ju ingen tid direkt..

Have a nice day everyone!

100918

Hua vad det regnar och blåser ute idag. Känns ju inge bra. Ville ju hitte på nåt med mina ♥ idag. Men man har inte sån lust när man tittar ut när det regnar, blåser och haglar! Så det blir nog en inne dag idag. Jag har röjjt ordentligt i köket nu medans lillfisen nanar gott i sin säng. Ska bara orka plocka fram snabeldraken med. Som tur är kan jag faktiskt göra det när Prinsen vaknat (om jag inte hinner innan) då han tycker om att "åka med" :D Sist jag dammsög skulle hans skor minsann åka med, sagt och gjort dom åkte med en sväng.. Haha! Han har sina konstiga idéer den där lille killen.

Igår va vi ju en sväng i stan. Fikade med Stefan och moster Jenny :) Sen bar det av en svänga till Knalleland för att möta upp mamma och "Plastmamma" (Plastmamma = Min mammas kompis som har funnit i våra liv nästan hela tiden som alltid ställt upp som barnvakt till oss när vi va små) Plastmamma skulle köpa lite kläder och det va så kul och hjälpa henne att hitta kläder. Hittade ju till o med en liten top till mej själv :) För en gångs skull.. Hittade även strumpor till Prinsen, som jag har letat efter bra halksockar. Och på Kapp Ahl hittade jag äntligen! Så det blev ett helt gäng, så nu behöver han inte ha strumpor på ett tag! Hehe..
Sen åkte vi hem till mamma och drack en kopp kaffe! Sen hämtade jag Pizza till vårat fredagsmys och sen bar det av hemåt! Skööönt efter en hel dag i stan! Det är skönt o komma hemifrån... Men så skönt det är att komma hem igen!

Vad ska ni hitta på i blåsten?

Freeeeedag!

Äntligen har fredagen kommit! Jag bara älskar Fredagar! Då vet jag att älskling kommer att vara hemma med oss i hela 2 dagar innan det är måndag igen..

Idag ville Prinsen upp kvart över 5. Älskling gick in och hämtade han, la han jämte mej i hopp om att han skulle somna om.. Det kunde ju vi tro :)
Så det va bara att gå upp.. Kaffe! Åhh vad gott det va! Prinsen busade så mycke så moster vaknade.. Inte va hon lessen för det väl? Haha.. Nu sover han igen och jag sitter med min blekning i håret. Äntligen! Har sett ut som hej kom och hjälp mej i huvet ett tag nu. Men nu är det ändring på gång. Behöver verkligen gå och klippa mej med. Får se vad ekonomin säger om det denna månaden :) Hoppas kan man göra.

Idag blir det nog en vända till stan med Moster. Bruncha lite med Stefan :) Har inte träffat stefan sen i höstas så det ska bli skojjsigt. Sen ikväll blir det nog väldans lugnt.. Tacos blir det nog idag.. Och naturligtvis Idol, om jag får bestämma :)

Vad ska ni hitta på idag?

Sol, regn och blåst!

Ja! Så kan man ju sammanfatta vädret vi haft idag. Har vart riktigt tråkigt väder.

Vi va hos Prinsens mormor en sväng, åkte runt 10 och kom hem vid 14 igen eller vad klockan nu va. Jag satt hos mormor och ringde på lite jobb dock ingen större framgång. Jag har mailat iväg ett CV till idag. Och han jag pratade med på det företaget lät väldigt positiv när jag berättade mina meriter :) Så vi hoppas att han kommer att kontakta mej. Jag fick ju allt hans "personliga" mail. Eller ah, den som går direkt till hans jobbmail :) Så nu vet jag ju att han kanske inte kommer att "tappa bort" mitt mail..

Det gick inge vidare att lägga prinsen denna eftermiddagen heller, det va samma visa som igår bara det att han inte ens slummrade till idag. Han låg i sin säng ca 2 timmar skrek och pratade om vart annat! Det va lite påfrestande vill jag lova att höra på han sammtidigt som man upptäcker att Wordprogrammet slutat fungera och det är där i jag har skrivit min CV. Suck! Bara att skriva om det i Wordpad. Såg ut som hejkon bejkon när jag var färdig. Men jag skrev en liten förklaring i mitt mail till den här personen att jag ber så hemskt mycket om ursäkt men mitt program sa upp sej :) Hoppas bara han godtar ursäkten :)

Nu väntar vi på att Prinsens gudmor ska komma, Prinsen själv har ju kastat in handuken och sagt god natt :) Men dom träffas ju imorn.. Hon är så efterlängtad. Jag har gått nästan hela dagen och väntat på att hon ska komma.. Väntat förgäves då kan man säga :p hehe.. Men hon skickade inte mess förrän kl va runt 16 och sa att hon skulle komma sent.. Men men, hon har ju massa folk som vill träffa henne nu när hon e hemma.

Imorgon har vi inga planer alls. Känner för att hitte på nåt!

Någon som har nåt trevligt förslag?
Kaffe någon?

Nä! Nu ska jag hugga in i popcornskålen! Sen är det ju dax för...... Wait for it..........IDOL!

Sov gott!

Höst?

Idag har vi såkallat höstväder.. Ena sekunden är det klarblå himmel och solen kikar fram, ena sekunden blir det så mörkt så man får gå och tända lampor lite här och var och sen så spöregnar det så mycket att bilden på teven försvinner och det står "mottagningsfel" haha..
Är hösten här? Ja det skulle jag tro iaf.. Det är ganska så deprimerande faktiskt om jag får säga mitt. Är inte alls sugen på höst nu. Varför är hösetn så deprimerande? Man tycker ju att det ska va mysigt med lite mörker och man kan tända lite ljus och bara krypa under en filt i soffan med en kopp té eller liknande. Men jag tror att höstdepresion är bland den vanligaste folksjukdommarna.. Rätta mej gärna om det är fel.. Men jag känner så många som lider utav det. Tror faktiskt jag själv är en utav dom. Kan man inte plocka bort hösten och istället bara ha vår,sommar och vinter?

Vad tycker ni? Hade inte det vart en bra lösning?


Morgongymnastik :)


Har jag nån gång sagt hur mycket...

Jag HATAR att vara sjuk?? Vaknade strax innan klockan va 5 av att jag hade ett sånt tryck i mina öron som inte va av denna värld! Jag trodde jag skulle dö rent ut sagt. Varför måste man få ont i öronen när man e sjuk? Är det bara jag eller?

Hur som helst! Idag blir det med en ganska lugn dag, min syster/prinsens gudmor kommer hit och leker lite, men innan dess ska vi brumma in till mormor för att lämna lite tvätt som hon snällt ska tvätta åt oss :)
Prinsen sover fortfarande men jag hörde honom nyss, hoppas bara att det va lite host, för han sov inget vidare igår eftermiddag så jag hoppas han sover lite längre idag iaf. Men jag tror inte jag tänker gå o lägga mej igen iaf, risken finns ju då att han vaknar.. Och när man pratar om trollen.. Nu hör jag honom!Suck!

Jaja, nu har jag iaf satt igång mitt morgonkaffe, så nu får vi se om han vill komma upp nu..

Mot soffan!

Då tar vi kväll!

Gud vad jag känner mej kreativ idag. Jag har bara inte gjort nåt vettigt alls.. Jag har dock grejjat lite i köket och plockat upp leksaker som ligger här och var. Men största delen av dagen har jag spenderat i soffan eller framför datorn. Vi har som sagt tittat på Mora Träsk 2 (!) gånger..

Prinsen ville inte alls sova nu på eftermiddagen, Men han kanske slumrade till 20 minuter eller så.. Resten av tiden han låg i sin säng protesterade han bara. När klockan va lite efter 16 så fick han komma upp. Han fick en liten flaska med "lelle" medans pappa fixade iordning lite kvällsmiddag till oss :) Duktig han är som kommer hem till oss sjuklingar och ställer sej och gör middag.. <3

I morgon kommer älskade syster hit och leker med oss. Ska bli underbart!

Men nu tror jag vi tar kvällen.. Sov gott!


Satt o pilla lite i Photoscape tidigare, detta var vad jag åstadkom :)




Så jävla bra!


Schåå

Nu har jag grejjat massor med min lilla blogg :) Jag har lyckats med nästan allt jag ville.. Jag e sååå duktig tycker jag..

Dagen hittills har vart lugn. Vi är inne på andra gången med Mora Träsk! Tack o lov att vi har fler filmer :)
Jag fick till och med Nicke till att åka o handla efter jobbet, så det slapp vi det med idag. Vet fortfarande inte riktigt när Prinsens gudmor kommer, men jag hoppas hon kommer snart (läs idag) Men hon har väl en hel massa folk hon vill hinna med att träffa nu innan hon måste åka tillbaka igen. Men jag bara saknar henne så! :(

Nu tror jag allt att mitt kaffe är klart, doftar ljuvligt! Fanns ju ingen som kunde komma o dricka kaffe med mej så jag får göra de själv. Inte e jag lessen för de.. Då slapp jag ju kliva ur mysisarna :p



Onsdag!

God morgon ppl!

Idag är det Onsdag och nu har redan halva september gått med.. Va fan! Snart Oktober och julhandlingen kan börja, känns hemskt att säga så men det är faktiskt så.. Men i år blir det nog inte så många julklappar till folk runt om kring tror jag. Känns som att vi vill lägga mestadels på Prinsen =) Tyvärr kommer ju inte hans Gudmor vara hemma över julen, då hennes jobb i Norge gör så att hon tyvärr inte är ledig då =( Och i år är det våran tur (läs otur) att ha julen hemma hos oss.. Nääe, det är inte otur! Det är ganska mysigt faktiskt. Och i år kommer det nog bli så att våra familjer firar tillsammans =) Underbart! Men det får vi väl se =)

Idag blir det som sagt inte mycket gjort. Prinsen känns bättre idag, han var inte lika geggig i ögonen när han vaknade. Men! Nu har det korkat igen ordentligt i min näsa och jag har superont i mina öron! Men jag känner mej inte sjuk =) Det är ju det bästa.Tur man har en så livlig liten Prins här hemma så att man inte bara ligger på soffan och tycker synd om sej själv..

Om det finns någon som vågar sej hit på lite kaffe, så är ni hjärtligt välkommna! =)



Kvällen

Nu har kvällen äntligen kommit. Prinsen ligger i sin säng, men han sover inte hör jag :s Han va lite kilig att få i mat nu med. Precis som att jag fick tvinga i han.. Och mamma vann denna gången med.. Han drack inte upp all "lelle" men ganska mycket. Så jag hoppas och ber till gud att han kommer sova lite längre imorn. Känner att vi kan behöva det!

Jag har försökt ett par timmar att få in en "signatur" på min blogg men ICKE! Finns det någon kunnig som läser här som kanske kan förklara för mej vad jag gör för fel? Jag har även försökt ändra storlek på texten men hittar inte heller.. Blir ju snart lite galen =)



Eftermiddagen

Max sov en stund efter vi kommit hem från BVC. Dock var det inte så länge men en stund iaf =)
Efter han vaknat o så tog vi oss en liten tripp in till mormor på en kaffe, stannade inte så värst länge men det räckte känner jag. Nu börjar min hals och öron göra ont igen =( Ska jag åka på en skitförkylning igen? Hoppas inte..
Nu väntar vi på att Nicke ska komma hem från att ha hämtat sin nya firmis =) Och snart ska ju lillfisen i säng med. Känner att det ska bli ganska så skönt! Är ganska så slut idag..

Imorn har vi inga planer alls.. Tror det blir en riktig hemmadag iaf.. Vi behöver nog det.. Båda två..



Hmm

Jag har suttit och grejjat lite med bloggen idag. Känner mej ganska nöjd. Men! Skulle vilja ha en annan header och ändra storleken på min text.. Men jag hittar det inte nånstan. Blir tokig och snurrig i huvet av att sitta och stirra på alla koder.. Finns det någon som kan hjälpa mej?

Ögoninflammation?

När Prinsen vaknade idag var hans ena öga helt svullet och geggigt. Tyder detta på ögoninflammation? Jag ska hur som helst ringa till Vårdcentralen när dom öppnar så får vi hoppas att vi får komma dit så att dom får se på det.

Annars blir det nog en väldigt lugn dag.. Mamma e fruktansvärt trött.. Fick gå upp och köra Nicke idag, sista dagen för det nu. Idag får han sin firmis! =) Yeyy!

Igår kom älskade syster Jenny hem till Sverige igen =) Har saknat henne såååå mycket denna gången! Förstår inte varför riktigt, men kan väl kanske va för jag har haft prioder av psykiskt illamående det senaste.. Och hon är så lätt att prata med =) Så nu hoppas jag att hon kommer och hälsar på oss dom närmsta dagarna.. =)



Jag har sett att det är många som läser min blogg.. Men vilka är ni?! Sjukt nyfiken på er! =)
Lämna gärna en liten hälsning =)

Björnarna på djurparken


VAB!

Idag blir en vab dag! Prinsen somnade kl 19 igår kväll.. Jag gick och la mej ganska tidigt för jag hade en känning om att det kunde bli en tuff natt. Vilket jag gjorde rätt i. Kl 12 vaknade han första gången med ett gallskrik. Gick in o gav han nappen. Kl 4 var det dax igen. Men då gick vi upp, för vi skulle ju ändå köra pappa till jobbet. 38,7 graders feber och en jäkla hosta.. Så vi blir hemma idag.

Djurparken 12/9

Ja! Idag begav vi oss till djurparken. Nickes jobb bjöd så då tänkte vi att vi ändå kunde gå då vi slapp betala själva :p haha.. Vädret var ju dock inte på vår sida direkt. Kom en och annan skur men vad gör man inte för Prinsen. Men det var ju så sjukt mycket folk så vi kom inte ens in i aphuset, tyckte jag var lite tråkigt då Max tyckte det va så roligt när jag va där med han sist =) Men tur i oturen så skulle dom precis ge dom lunch när vi va där så dom kom ju ut till oss istället =) Max tyckte dom va fina (tror jag) haha.. Han tittade hela tiden på dom iaf. Och då ska vi inte prata om hur han sken upp när han fick se nallebjörnarna! Åhh jisses vad glad han blev. Dom badade och grejjade när vi va där =) Tog några kort på dom men dom kommer upp senare. För nu ska jag gå och slå ner rôva i soffan och mysa med min prins innan det är dax för natten för hans del..
Hoppas bara att han är lika pigg imorn så han orkar med dagis. Känner att jag inte kan vara hemma nu med han. Inte nu när jag fått såpass mycket jobb som jag fått.. Dessutom är ju min sista dag på torsdag, får se om han ringer och ändrar sej.. Kan ju alltid hoppas så jag inte behöver stressa med att hitta ett nytt jobb..



Underbart!

Vi provade att ge Prinsen lite tjockare välling i fredags kväll.. Resultatet blev att han sov till klockan 6 =) Och även till idag! =) Mommy happy!

Igår var vi hos Brorsan som fyllde år. Presenten från mej var en kväll med bio och mat! Kände att det va så längesen vi fick lite kvalitetstid så nu var det dax att hitta på nåt. Så vi bokade den 25:e september men vi får kanske boka om det till helgen efter det. Vi får se! Men jag hoppas han blev glad iaf =)

På kvällen igår var våran kompis och Prinsens favorit Johan här och åt lite middag med oss.. Helstekt fläskfilé, pommes, beasås och sallad :D Efter middagen åt vi lite fruktcocktail med vaniljsås ocg tittade på Vampires sucks! Den hade sina roliga stunder =) Och som alla parodifilmer är den lite överdriven naturligtvis..

Idag är det meningen att vi ska till Djurparken, Nickes jobb bjuder =) Men jag vet inte riktigt om jag känner för det då det regnar ute. Och med tanke på att Prinsen springer runt och nyser hejdlöst, kliar sej i näsan och bara snorar. Känns inte som en god idé då.. Men vi får se hur vädret är när det är dax att åka..

Imorn är det dax för lite jobb igen, får se om vi får tag på en lånebil till Nicke annars måste jag ju sluta kl 16. Dessutom måste jag gå upp aptidigt för att köra han te jobbet! Hoppas det finns nån vänlig själ som kan låna ut en bil ett par dagar..


Snodde den här på min systers blogg.. Kan va lite kul.

Vem är du och vart kommer du ifrån?
Hur hittade du till min blogg?
Varför läser du just min blogg?
och till sist..
Något ni vill att jag ska sluta skriva om alt. skriva mer om?



9/11

Idag är det 9 år sedan attackerna mot World Trade Center.. Herregud, vart tar all tid vägen? För 9 år sedan var jag 18 år! Herregud! Vill inte ens tänka tillbaka på de. Är nöjd med livet som är nu, varför ödsla tid på att tänka tillbaka på den tid som gått?

Idag fyller käre lillebror år. Det ska vi fira genom att åka dit och fika. Jag sa till han att jag ville ha en jordgubbstårta med massa massa massa grädde på.. Men tror dock inte jag får det =( Tycker han e dum! Haha, han fyller år och jag tycker han ska baka tårta till mej, är det inte så det ska va?!
Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt. Skulle vilja hitta på nånting men samtidigt säger min kropp till mej att vi ska ta det lugnt. Får se vem som vinner, jag eller kroppen!

Vad ska ni göra idag?


Ujj!

Uscha vilken tidig morgon det blev för våran del idag. Dels för att Prinsen ville gå upp kl 03.50 och dels för att vi skulle köra pappa till jobbet! Han fick ju äntligen sålt sin bil igår, dock lite dumt med tanke på att han inte får sin firmis förrän nästa vecka.. Så vi får försöka låna en bil ett par dagar nästa vecka. Annars blir det några sånna här jobbiga dagar till.. Över helgen är det ju inga problem men när måndagen kommer är det skönt om vi slipper gå upp aptidigt för att köra han till jobbet! Men men.. Nu ska vi strax åka från mormor (som vi snällt drog upp kvart i 6 idag) och lämna prinsen på dagis för att sen åka tillbaka till stan för att åka o jobba :) blir 10-16 idag.. Ha en underbar dag allihopa!

04,15

Herregud vad trött jag är! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt detta lilla problem vi har här just nu.. Prinsen har hela veckan gått upp allt från 04,15 till 04,45.. Just nu känner jag mej så rådlös över vad jag ska göra. Jag ökade dosen på hans Bricanyl igår, men utan resultat. Eller ah, resultatet blev att han ville gå upp ännu tidigare än dagarna innan. Men tanken slog mej idag (och det gjorde jätteont!!) att han har slukat hela vällingflaskan varje morgon nästan likaså idag. Så han är ju super duper hungrig när vi går upp. Jag ger honom redan 15 månaders välling. Ska jag gå upp till nästa? Eller vad ska jag göra? Får nog ta mej en riktig fundilurare på detta. Men finns det någon som kan ge mej nåt gott råd så är det välkommet =)

Idag blir det jobb igen, fick hoppa in och jobba lite igår mellan 11-14,30. Jag slutade så tidigt för att det var dax att besöka bvc igen för 15 månaders kontroll.. Efter det tog vi en svän på ica, inhandlade lite köttfärs och krockade tomater till middagen =)
När vi kom hem var Nickes chef här, dom skulle iväg och titta på ett jobb. Medans dom va iväg så passade jag på att fixa med middagen och röjja upp så gott jag kunde. Efter Prinsens läggning var det dax för tevemys.. IDOL! I like it.. Alot!

Uscha!

3 Mornar i rad har Prinsen velat gå upp klockan kvart i 5. Det känns ganska jobbigt faktiskt, men jag har hört att han börjar hosta vid ungefär den tiden så det är väl därför han vaknar antar jag. Ändå får han bricanyl på kvällen innan han går och lägger sej. Men den varar uppenbarligen inte hela natten. Men jag ska kolla med hans sköterska på bvc idag när vi ska dit om hon har nåt gott råd =) Så man kan säga att jag är ganska slut som människa just nu. Det tar på krafterna att gå upp tidigt, försöka hitta ett jobb och vara mamma på samma gång. Dessutom blir ju dagarna så långa när vi går upp så tidigt.
Så idag ska vi faktiskt försöka att hitta på nånting. Om vi kan.. Finns det någon som kanske vill ha lite fikabesök? =) Det är bara att höra av sej isf =) Jag finns på mobilen (för er som har det numret)

Jag har dom senaste dagarna gjort allt för att hitta mej ett nytt jobb, då mitt as till chef sa upp mej pga "arbetsbrist"
Men när dom i måndags va och hälsade på på jobbet så hörde jag dom prata om att det kommer att gå upp med jobb om ett par veckor. Va?! Jaha?! Vad hände här nu då tänkte jag! Är det verkligen pga arbetsbrist undrar man nu. Eller varför. För jag vet om folk som missköter sej fullständigt men inte blivit uppsagda. Likadant med två andra anställda som varit på arbetsplatsen varje dag, och dom har med blivit uppsagda =S Vad händer?!
om det finns någon som vet om ett vettigt jobb till lilla mej, snälla säg till!



Why!

Finns det någon människa i denna värld som kan svara på varför min Prins inte vill äta sin lunch? Alltså, det spelar ingen som helst roll vad man ger honom, han ska bara inte äta det! Detta driver mej till vansinne. Kan någon, vem som helst svara på vad jag ska göra? Jag har försökt med kryddor, ketchup, all möjlig mat men inget som duger till herrn! Jag bävar varje dag då det närmar sej lunch "hur ska det gå idag"
Som mamma är man ju rädd att han ska vara hungrig. Han kan ju inte riktigt tala om för mej att han är hungrig/mätt så att jag verkligen, verkligen förstår det.

Mycket tacksam för råd och tips!

Freeeeedag!

Satte mej här och tänkte jag skulle skriva ett par rader. Men när jag väl skulle börja kom jag inte på ett skit att skriva.. Som vanligt..

Idag vet jag inte alls vad som händer.. Blir väl en tråkfredag i vanlig ordning.. Skulle vilja ta en tripp till Ullard men jag vet inte riktigt vad ekonomin säger om den planen.. Kanske ska vänta till Löningen kanske..

Hmm.. Jag la Prinsen för en liten stund sen. Men han har dom senaste dagarna vart väldigt svår att få o somna. Igår kväll tog det nästan en timme innan han somnade. Låg och pratade i sängen naturligtvis. Men innan på dagen tog det drygt 1 och en ½ timme innan han sov, och då sov han bara 30 minuter! Gahhh.. Varför ändra på detta nu när det gått så bra? Jag förstår inte riktigt.. Han kämpar och kämpar och kämpar.. Vad är problemet? Innan har han ju somnat på 2 röda sekunder när jag lagt han..  Me don't understand!

Nääe, nu ska jag försöka grejja lite här.. Och hoppas han sover en bra stund!


Sikken morgon

Och förmiddag det blev här hemma =) Underbart att alla flikkorna va här på samma gång! Massa kaffe, tjöt och skratt! Prinsen blev lycklig som få när han kom upp efter förmiddags-napen och fick se alla hans favorit flikkor här på samma gång. Men lite avis blev han som vanligt när moster inte kunde leka med han som hon brukar då hennes lilla inte alltid vill som hon vill =) Men lite bus blev det ju naturligtvis =)

Sen bar det av mot Svenljunga för att handla hem lite kissekattmat då lilla Sune har kommit till oss idag =) Prinsen älskar honom.. Klappar hela tiden och försöker dra i den lilla svansen =) Mycket gos vill han med ju. Sötnosen..

Nej! Nu ska inte jag sitta här och babbla, ska grejja lite.. Ser ut som ett slagfält här nu..



Torsdag

Gud vad veckorna går fort! Redan torsdag idag.. Eller?! Jag är så dagvild nu för tillfället så jag vet inte vad.. Men strunt samma vad det är för dag egentligen! Haha!

Idag får jag en hel massa kaffebesök =) Det gillar vi verkligen! Alla kommer på en och samma gång och det gillar jag med =) Haha.. Känner mej fruktansvärt sällskapssjuk, och har gjort ett par dagar nu. Så idag kommer Syster med Bellis, min älskade Sofia kommer med Alvin och Helen och Therese! Massa massa folk!