Råttbesök!

Hemma igen efter en tur till stan idag igen. Va på Dammråttan och hälsade på lite. Prinsen sken upp som en sol när han såg alla rödkläda tjejer!

Nåt han gjorde som gjorde mej otroligt chokad och rörd va när min gamla städparner klev innanför dörren då han sprang fram till henne och ville ha en kram! Gud va söt han va. Och hon blev minst lika chokad hon :) haha.. Sen busade han massa med Sofie, han skulle minsann hjälpa henne med morgondagens schema. Han hittade hennes miniräknare och tykte den va himla skojjig! Han tyckte inte det va lika skojj när jag sa att vi skulle åka, han skulle stanna där och hjälpa dom. Sötnosen! Men vi får väl åka och hälsa på snart igen skulle jag tro :)

 

Sen åkte vi hem till Mormor som va barnvakt åt lilla Isabell när Jeanette va och klippte sej och färgade håret. Mycket snyggt blev det iaf. Lilla Bellis va lika onöjd idag som alla andra dagar jag träffar henne. Idag skulle moster till och med få i henne mat! Och det lyckades jag med så nu står det 1-0 till moster! Ha!

 

Nu väntar jag på att pappa Nicklas ska komma hem så att vi kan flytta ner den satans sängen från övervåningen! Allt annat är nästan klart, sen blir det naturligtvis lite plock här och lite plock där men får se hur tröttis jag är när vi väl flyttat sängen.

Återkommer kanske sen!  :)


Kommentarer
Tarja

Vad skönt att få lite gjort på dagarna :)

2010-09-21 22:00:09
URL: http://lillamammabitchen.blogg.se/



Jessica

Ja det är faktiskt väldans skönt!

2010-09-22 06:24:18
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se/



Jeanetteee

fast, njae, står nog snarare 10-1 till Isabell vid detta laget :D

2010-09-22 08:04:51
URL: http://jeanetteee.webblogg.se/



Jessica

Nej nej nej, det räknas inte! :p Jag och hon ska ta ett ALLVARLIGT snack på lördag!

2010-09-22 08:30:23
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se/




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0