Uscha!

3 Mornar i rad har Prinsen velat gå upp klockan kvart i 5. Det känns ganska jobbigt faktiskt, men jag har hört att han börjar hosta vid ungefär den tiden så det är väl därför han vaknar antar jag. Ändå får han bricanyl på kvällen innan han går och lägger sej. Men den varar uppenbarligen inte hela natten. Men jag ska kolla med hans sköterska på bvc idag när vi ska dit om hon har nåt gott råd =) Så man kan säga att jag är ganska slut som människa just nu. Det tar på krafterna att gå upp tidigt, försöka hitta ett jobb och vara mamma på samma gång. Dessutom blir ju dagarna så långa när vi går upp så tidigt.
Så idag ska vi faktiskt försöka att hitta på nånting. Om vi kan.. Finns det någon som kanske vill ha lite fikabesök? =) Det är bara att höra av sej isf =) Jag finns på mobilen (för er som har det numret)

Jag har dom senaste dagarna gjort allt för att hitta mej ett nytt jobb, då mitt as till chef sa upp mej pga "arbetsbrist"
Men när dom i måndags va och hälsade på på jobbet så hörde jag dom prata om att det kommer att gå upp med jobb om ett par veckor. Va?! Jaha?! Vad hände här nu då tänkte jag! Är det verkligen pga arbetsbrist undrar man nu. Eller varför. För jag vet om folk som missköter sej fullständigt men inte blivit uppsagda. Likadant med två andra anställda som varit på arbetsplatsen varje dag, och dom har med blivit uppsagda =S Vad händer?!
om det finns någon som vet om ett vettigt jobb till lilla mej, snälla säg till!



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0