15:e December 2011

Goooood Moooorgon!

Gårdagen va fylld med fikabesök. Först på förmiddagen var vi hos Helen och hennes lilla Elin. Syster Jeanette och hennes Bellis va med där också! Det var full rulle på kusinerna hela tiden. Härjade och gjorde sånt dom absolut inte fick göra :) Haha! Så nu har Storprinsen lärt kusinen lite hyss säkert :) Haha!
Efter vi vart där åkte vi till Anette och hennes Elvira!
Hon har ju varit med om det här med att hennes bror också suttit på behandlingshem. Kändes skönt att prata av sej lite.. Och BTW så ringde han häromdagen. Jag blev som i chock. Visste inte riktigt hur jag skulle vara. Jag kunde ju inte börja gråta (vilket jag egentligen ville) för då hade ju han tyckt att det va jobbigt! Så istället överröste jag honom med frågor om hur det går, hur han mår, hur han känner inför behandlingen och allt sånt. Vi pratade inte länge, men hans samtal förgyllde
Min dag. Att höra hans röst och höra att han mår bra gjorde mej så lugn!
Nog pratat om det för nu!
Efter vi varit hos Anette åkte vi hem. På hemvägen kom jag på att jag glömt köpa mjölk, skulle göra plättar och då går det åt lite mjölk. Så först tänkte jag att jag skiter i det men så kom jag på att jag ändå behövde cigg, så fick bli en sväng till Sexdrega! Väl hemma så ville lillkillen inte somna ordentligt så jag kunde sätta igång med vad som skulle göras.. Kasta in ved, tända i pannan och göra plättsmet.. Men han fick sitta en stund i sin gunga och titta på teven medans jag kastade in ved. Och det gick ju bra :)
När storprinsen vaknat från sin lur i bilen satte vi igång och steka lite plättar.
Kvällen med lillprinsen var ganska så bra, han brukar vara gnällig och kinkig på kvällarna men igår gick det ganska bra. Vi kom i säng runt 22 tiden. Han sover fortfarande och jag fick gå upp med storprinsen vid 6.
Idag ska vi ha en hemmadag, varit ute och flängt alldeles för mycket för vårat eget bästa denna veckan. Så idag har vi inget planerat och inga måsten. Kanske bara tvätta lite och elda. Men det är sånt jag gör varje dag ändå.
Meeeen är det någon som vill ta en kopp och tjôta lite bajs, så finns jag här! Bara att slå en plinga!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0