2:a December 2011

Vi tog lite sovmorgon idag! Det va riktigt gott, nackdelen med sovmorgnar på veckan är att det inte blir nåt dagis för storprinsen. Men vi tyckte att det va skönt att sova idag. Framför allt lillprinsen som somnade kl 21,15 igår och vaknade klockan 8 idag! Wiee! Jag ska inte ropa hej än, men man kan alltid hoppas att han tänker lägga av med nattmålet. Men i och med att han bara äter en gång på natten och det är oftas runt 4-5 tiden så gör det inte mej så mycket om han vill äta. Då har jag inte jättesvårt att somna om heller. Och jag har då fått sammanhängande sömn på ungefär 6 timmar :) Så jag är nöjd!

Idag visste jag inte riktigt om jag skulle orka mej ut eller inte. Har haft sån sjuk huvudvärk sen jag vaknade fram till för en liten stund sen.
Men jag gav med mej och gjorde barnen klara och åkte till Svenljunga för att hämta ett litet paket som Nicke fått på posten. Sen åkte vi faktiskt in till stan för att ta rn kaffe hos mamma/mormor! Sen handlade vi lite på City Gross innan vi åkte hem.
Väl hemma så gjorde jag sysslorna som inte blev gjorda innan vi åkte. Plocka ur diskmaskinen, plocka i diakmaskinen, ladda kaffe x2, ladda vällingflaskor och ersättning. Och det viktigaste av allt, tända i pannan. Jag och storprinsen åt middag för en stund sen. Vi fick göra det själva idag då Nicke hade lite o göra efter jobbet idag.. Så idag blev det spagetti o köttfärsås som jag hittade i frysen..

Nu hör jag att lillprinsen vaknat med.. Så nu ska la han ha mat med :)

Tjingeling!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0