9:e December 2011

Vart en ganska tuff natt inatt.. Vi fick inte Lillprinsen i säng förrän strax efter 22 nån gång. Sen hade jag så sjukt svårt att somna. Läste lite men det hjälpte inte. Men till slut somnade jag allt.. Till 2,45 då Lillprinsen var hungrig och mammasugen. Kl 3 ljuder det andra larmet uppifrån: "Maaaaaaammaaaaaa! " Då fick ja säga till Nicke att gå o hämta honom. Trodde han skulle vara febrig när han kom ner men det var han inte, så han har väl bara drömt nåt. Men iom att jag satt och matafe Lillprinsen så trodde den stora att det var dax att gå upp. Så det tog sin lilla tid att få honom att förstå att det var mitt i natten och att man sover då. Men till slut somnade han!
Jag vaknade kl 7,20 av att jag hade en len kind mot min kind ochatt någon pillade mej i håret. Långt, långt, långt borta hörde jag Lillprinsens larm ljuda.. Knuffade lite lätt på Nicke som fick ta upp honom :) (ja han har faktiskt varit ledig idag) Så jag och Storprinsen myste lite grann! (med betoning på lite!) Sen gick vi upp allihopa och myste ner oss i soffan, lelle till Storprinsen, Ersättning till lillprinsen och kaffe till mamma o pappa..
Sen åkte vi till mamma/mormor en snabbis. Jag passade på att låna hennes dusch då jag trodde vi skulle vara strömlösa när vi kom hem igen. Och dessutom hade vi ju inte eldat nåt.. När vi kom hem igen hade vi ju faktuskt ström :) Jag började förbereda för om vi skulle få strömavbrott! Koka vatten till Ersättning och välling.. Kaffe för att hälla på termosen. Eldade lite.. Ja sånna där småsaker man inte klarar sej utan :)

Ikväll ska vi åka till min Fia-Lotta och mysa.. Ska bli mycke trevligt! Längesen nu!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0