110221 - Måndag

Ujj, nu har jag inte skrivit på ett par dagar. Men det beror på att min mamma har varit här sedan i Onsdags. Vill ju inte sitta vid datorn då ju. Men gud vad man vänjer sej fort vid att ha någon här hela dagarna. Alltid någon att prata med, någon att röka ihop med. Men nu när hon har åkt hem idag så är det enormt tyst (förutom Prinsen som leker) Det är väldigt lätt att vänja sej.. Jag hatar när det är tyst och ensamt.

Idag började dagen vid halv 7 ungefär. Prinsen tog lite sovmorgon. Vi hade mys i soffan till Musses Klubbhus, Händige Manny och vad allt nu heter som går på Playhouse Disney. Sen var det dax för klädbyte för att sen åka till dagis. Efter lämningen begav vi oss till stan för att plocka upp Fia för hon skulle hjälpa mej sy gardiner. När allt var sprättat och grejjat visade det sej att symaskinen inte fungerade.. Haha.. Lite ironiskt faktiskt när vi har försökt få till detta nu ett tag. Men då har diverse sjukdomar och dylikt kommit i vägen..
Jag körde hem henne och min mamma och åkte sedan hem igen. Kände inte riktigt för att följa med mamma upp då Prinsen sovit dåligt idag. Han vaknade dock strax efter vi släppt av henne så det hade gjort varken till eller från. Men nu leker han så snällt så..

Nu är Badrummet klart me, jag håller på att plocka in lite saker i det nu :) Så som lite handdukar och diverse andra saker som man behöver där inne. Men jag kommer att lägga upp lite bilder när allt är helt klart och jag är nöjd med inredningen.

Tjingeling!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0