Veckan som gått

Grattis syster Jeanette och Helen på era födelsedagar! Hoppas era dagar blir bäst!

Då var det lördag igen! Nu hamras det för fullt uppe på ndra våning. Operation badrum fortsätter nu! Det som har hänt är rivning, golvläggning, golvärmeslang har blivit dragen, det har flytspacklats och grejjats! Det har gått fortare än vad jag kunde ana! Men det är ju skönt! Bilder på allt kommer vid ett senare tillfälle. Lite roligare och lägga upp bilder när det är klart tycker jag :)

Veckan som gått har vart allt annat än rolig.

Måndag: Börjar dagen med att får punktering på väg till Dagis, hade sån enorm tur att Nicke var hemma och kunde komma till undsättning! Vet inte vad jag hade gjort annars. När det var grejjat så bar det av vidare mot dagis! Lämna Prinsen, hoppa över i Fias bil och mot Söder Kontoret! Mycket blandade känslor var det inför detta. Väl på kontoret så var det ju inte riktigt klart för våra arbetsuppgifter.. Suck. Så vi fick sitta en bra stund innan vi kunde köra igång. Dagen knallade på sakta men säkert! När klockan slog 17,00 var vi därifrån!

Tisdag: Dagen började med ett sms från Fia som hade så ont av sitt knä så hon inte kunde komma. Neeeeej! Blev mitt svar. Suck.. Det var bara att bege sej mot stan ensam och övergiven! Det var den längsta dagen i mitt liv! Herregud!

Onsdag: VAB! Tihi!!

Torsdag: Åter på kontoret. Utan Fia. Men bästaste Johan räddade min dag och åt lunch med mej :D Tack!

Fredag:
Kontoret, sista dagen. Den gick ganska skapligt. Det bästa på hela dagen var när dom sa att jag fick vara hemma på måndag! :)

Annars, förutom denna kontorsvistelse har veckan varit mycket bra. Dock har det inte var lugnt och skönt hemma då det har grejjats massa på kvällarna i det som ska bli badrum :) Men det får vi väl ta. Det andra jobbiga var att Nicke krockade med en älg på väg hem i Tisdags. Tur var ju att han inte hade Prinsen med sen då han klämde älgen på passagerarsidan. Bilen är nu inne på verkstad! Får se om den lagas eller inte. Som lånebil har han fått en ny V70.. Nej! Jag är inte avundsjuk, inte det minsta! *ironi*

Idag ska vi åka iväg och köpa en liten present till syster som fyller år, sen ska vi göra ett besök på Coop för att kika på duschdörrar och köpa en förhöjningsring! Sen ska vi åka till Varnum och fika hos syster då! Ska bli skönt och komma hemifrån lite idag faktiskt. Slippa se detta hemskt smutsiga hus! Det hjälper ju inte att dammsuga heller. Jag fick byta sängkläder härom dagen för att det var massa sågspån i sängen. Inte så trevligt! Och Prinsens rum ska vi inte prata om hur det ser ut. Det ligger ju vägg i vägg där dom håller på. Och det förvaras lite saker i hans rum nu. Tack och lov att han inte leker på sitt rum så ofta :D haha!

Nä! Nu ska jag grejja frukost till de duktiga arbetarna!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0