10:e November 2011

Idag var det dax för stora Prinsen att gå tillbaka till sin vardag på dagis! Tyst och skönt är det hemma.. Lill Prinsen ligger och sover och jag har precis fått i mej ett par mackor.. Ska strax hänga en madkin tvätt :)
Haha! Att ta det lugnt medans Storprinsen är på dagis finns inte hos mej.. Jag grejjar hellre medans han är där, så att vi kan mysa massa när han kommer hem. Jag har faktiskt inte så mycket tid ihop med han, han är på dagis sina 3 timmar och sen när han kommit hem är han vaken nån timme och sen sover han sina 2,5-3 timmar. Försökte för ett tag sen att dra ner på hans sovtider på eftermiddagen, då han vaknar så sjukt tidigt på morgonen, men inte hjälpte det. Det enda som blev va en tjurig kille på kvällen! Så han får sova det han behöver!

Vi vaknade lite senare än tänkt idag.. Behöver ju lite tid på morgonen när det är 2 barn som ska ha mat och kläder. Sen ska jag själv ha på mej kläder och dricka kaffe.. Men vi hann iaf och kom i väg i vanlig tid. Han blev så himla glad när han träffade sin tjej Inez.. Och visade stolt upp sin lillebror för henne :) Sen var det dax att gå o leka och han höll på o glömma pussa sin mamma :)

Nää, nu ska jag dricka en kopp te för min onda hals ochsen hänga tvätt och bege oss till dagis :)

Puss hej!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0