7:e November 2011

Idag har varit första dagen jag varit ensam hemma med båda barnen. Mormor åkte hem i fredags och pappa började jobba förra måndagen redan så han har ytterligare 5 dagar kvar att ta ut.. Och då Max har feber och förkylning så har han inte varit på dagis idag utan fick vackert va hemma med mamma och lillebror. Och det har gått superbra hela dagen trots att Max varit febrig och toksnorig, och lillprinsen har haft lite magknip och varit kinkig. Men han är ju inte så svår att få nöjd direkt så han fick lite minifomdroppar och sen somnade han så gott så..

Han har varit väldigt hård i magen och jag har försökt med allt från olja i maten till att "topsa" honom. Men då inget av det fungerade rådfrågade jag våran BVC-sköterska, vi fick rådet att köpa Lactulos. En form av laxermedel. Och han har fått det nu i 3 dagar och nu börjar den hårda magen lösas upp. Så skönt så.. Både för mej och honom :)

Jag har fått lite gjort hemma idag ändå.. Och jag är riktigt nöjd med dagen än så länge. Har tvättat lite, kastat in ved, tänt i pannan, gett köket lite kärlek och börjat röja uppe i det "nya" rummet.. Snart är det dags för lite matlagning. Men tyvärr så kommer nog lillprinsen vakna lagom till att det är dags att börja med det så det blir nog lite försenat.. Men men.. Inget att göra åt..

Sen till ett problem jag har! Det är ju som bekant farsdag på söndag! Vad ska man köpa?? Nicke är ju inte den som direkt använder skjorta och slips, så det är uteslutet. Kläder i allmänhet är uteslutet, då han inte hinner slita ut dom han får övrig tid på året.. Jag behöver råd!! Hjälp mej! Vad ska ni köpa till era pappor/sambos?

Häpp, häpp! Dags att börja med maten innan lillprinsen vaknar..


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0