Första veckan!

Ja nu har snart en vecka gått sen lillprinsen kom till världen! Det har vart en fartfylld vecka med återbesök på sjukhuset och även besök här hemma..

Söndag: Min bror, hans tjej och hennes son kommer hit på förmiddagen och fikar och kikar på det lilla underverket :) Även min älskade Fia-Lotta va här en sväng! Hon kunde inte hålla sej så länge! :) På eftermiddagen kom Farfar och hans Nina hit :)

Måndag: Lite grejjande hemma på förmiddagen innan det var dax för återbesök på sjukhuset med läkarundersökning och hörseltest.. Och han gick igenom med goda betyg :) På kvällen kom faster, hennes kille och farbror och fikade och tjötade lite skit..

Tisdag: Nicke och storprinsen var nere i garaget och grejjade. Jag packade ner lilleman i vagnen och gick ut och grejjade lite jag med :) Han sov så gott i sin vagn. Skönt att han tycker om den. Farbror Johan var här en sväng och hjälpte Nicke med hans telefon som krånglat lite och nu funkar den så bra så. Skönt att ha en alldeles egen datatekniker :) Haha! Annars var det lugnt med besök denna dagen.

Onsdag: Återigen dax för ett besök på sjukhuset. Denna gången med viktkoll och PKU-test samt utskrivning. Stora Prinsen fick följa med och även han skötte sej exemplariskt. Han sa till och med att lillebror va en duktig kille när han blev stucken i huvudet. Efter sjukhuset åkte vi till Maxi för lite handling. Sen åkte vi hem och grejjade lite mat.. På kvällen var det dax för Nicke att ensam gå på föräldramöte på dagis. Han va väl inte jättesugen på det men nån va ju tvungen. Och jag kände mej inte motiverad alls.

Torsdag: Ganska lugn förmiddag. Nicke och Storprinsen målade mitt skrivbord och grejjade lite. Framåt lunchtid kom Farbror Johan och strax därefter kom Moster Jenny :) Fikade lite, åt lite lunch och busade med Storprinsen. Jag åkte iväg till Svenljunga för att köpa cigg och lite annat smått o gott vi glömde dagen innan. Sen var det mys hela kvällen. Grannarna va över en sväng och kikade in underverket :)

Idag: Allmänt lugnt! Nicke tog med sej storprinsen till jobbet en sväng så han fick åka lite grävmaskin.. Nu kom dom hem för en liten stund sen och Prinsen sover gott i bilen. Själv har jag njutit av lugnet, dammsugit och pillat och grejjat lite.

Och Lilleman han är så snäll han! Han äter som en häst och är lugn och fin :) Han äter 2 gånger på natten med ungefär 3,5 timmes mellanrum. Och han somnar om så fort man lägger ner honom i sängen igen.
Idag kommer våran BVC sköterska på hembesök, ska bli kul att se vad han gått upp. Hoppas han gått upp till födelsevikten. I måndags vid läkarkontrollen vägde han 2885 g, och i onsdags vid utskrivningen vägde han 2940 g. Så han borde ha kommit upp till sin födelsevikt. Det återstår att se. Vikten är inget som direkt oroar mej, då han äter som han ska.

Nu ska jag se om jag kan få i mej lite mat innan mina gangstrar vaknar igen :)

Puss och kram :)


Syskonkärlek <3


Lillprinsen


Prins Leo

Äntligen har han kommit till oss!

Lördagen den 22/10-2011 klockan 14,33 kikade den 49 cm långa och 2995 g lätta killen, som vi valt att kalla Leo, ut till världen!


Torsdag 20/10-2011

Torsdag idag!
Idag ska vi ha bakdag här hemma. Dumlekakor och bullar! Men först ska jag köra Prinsen till dagis så han får utlopp av sin energi.. Han vaknade 4,30 idag.. Och då var han helt pisseblöt, han har haft 2-delad pyjamas på sej så då är det ju lätt att dra ner blöjan lite.. Så vi fick ju börja morgonen med att byta både kläder och blöja. Och inte ville han somna om heller så det va ju bara att säga God Morgon!
Själv vaknade jag 2,30 och va kissenödig, sen vaknade Loppan i magen och såg till så mamma verkligen inte kunde somna om. Tyvärr va det ju inte tecken på att han vill komma ut :( Så det blir nog en väldigt lång dag idag.

Om någon är sugen på kaffe i eftermiddag är det bara att slå en plinga!


Onsdag 19/10-2011

Idag har det vart full rulle sen jag klev ur sängen. Bara för att vi skulle åka direkt o handla när Prinsen lämnats på dagis så behagade ju han ta lite sovmorgon och inte ville gå upp 6,15 som han gjort en hel vecka. När min klocka ringde 6,45 fattade jag inte riktigt vad det var som lät. Och när jag väl vaknat till liv fick jag nästan lite panik över att jag fick sova så länge. Morgonbestyren tar ändå en stund. Äta macka, dricka kaffe, göra mej i ordning och se till så Prinsen äter sin lelle och få på sej kläder och allt.. Det kanske låter lätt, men det är lite tidspress när man knappt har en timme på sej.. Allra helst om man e lite segstartad på morgonen :D Haha!
Men vi kom iväg vid planerad tid och Prinsen mer eller mindre rusade in på dagis och började leta efter sin Inez :) Hann inte ens ge mamma puss eller kram :(
Vi begav oss mot stan för en storhandling på Willys, då det inte tog så lång tid som vi trott hann vi åka hem o kolla till mammas lägenhet. Där va min bror som hade försovit sej till jobbet, så jag körde upp honom dit.. Efter han gjort allt som han skulle göra, äta, fixa håret, borsta, tänderna.. Ja han har sina saker för sej den där Jörgen :)
När Prinsen var hämtad så åkte vi hem och packade upp allt vi handlat. Det är nästan tråkigare än och handla :) Haha!
När Prinsen tog sin eftermiddagslur så passade jag på att vila mej på soffan, men mamma somnade före mej och hon drar sånna timmerstockar så fönstrena skallrar och då är det lite svårt att somna.. :p Men jag låg iaf på soffan och tog det lugnt :) Men till slut blev jag rastlös och gick och gjorde degen till Dumlekakorna vi ska baka imorn. Vi ska även baka lite bullar imorn. Mamma fyller år på söndag så mina syskon kommer hit och fikar :)

Och på söndag är det BF med ju. Givetvis hoppas hon ju att lilleman kommer då, men jag vill att dom ska ha varsin dag. Själv hoppas jag ju att han kommer innan helgen :D

Nääe, nu ska jag fortsätta titta på Arga Snickarn!

Go kväll!


Update från BM besöket!

Varit hos BM, nu hade måttet krymp från 32 cm till 31 cm. Vilket alltså betyder att jag ska göra en extra koll.. Dock först på fredag. Men den lilla Loppan lever liv i magen så jag är inte det minsta orolig. Men jag frågade min BM om det minskade måttet inte kunde bero på att magen har sjunkt ner och det är klart att det kunde det. Men hon ville ändå skicka mej på en extra koll för säkerhets skull. Och det är ju bra ändå. Att dom håller ett litet öga :) Och så får jag ju titta på Loppan med :)

Nääe nu ska jag fortsätta mysa med Prinsen innan han ska sova sin eftermiddagslur :)


Tisdag 18/10-2011

Nej! Ingen bäbis har kommit ännu :(
Vi väntar med spänning, och lilla Therese hade fel, fel, fel denna gången :) Haha!
Idag ska jag på kontroll hos BM, mitt SF mått stod på samma som förra gången jag var där så hon ville kolla idag igen. Vet inte riktigt vad dom ska göra om det inte växer, jag menar nu är jag så när BF så tror ju inte jag får gå på några täta kontroller iaf. Och vet inte om jag är så sugen på att bli igångsatt denna gången med. Det är ingen höjdare. Man vet ju aldrig hur lång tid det kan ta, förra gången hände ju inget mer än att jag gick med starka pinvärkar i 7 timmar och det hände inget mer.. Men som tur va ville inte Prinsen att mamma skulle behöva pinas med en ny igångsättning så han beslutade sej för att komma ut självmant :) Och det tackar vi ju för :)
Vi kan ju alltid hoppas att lillebror är lika snäll :)

Annars händer det inte så mycket här.. Går väl mest här och smågrejjar hela dagarna!
Kör Prinsen till dagis på morgonen och åker hem och grejjar lite innan han ska hämtas igen. Inte mycket alltså!
Igår tog han ju sitt nya kort på dagis, och givetvis hade han ramlat under den lilla stunden dom va ute, och slagit i pannan så han hade ett maffigt märke i pannan.. Ja, jag lägger upp bilden så får ni se själva :)


Söndag 16/10-2011

Oj oj oj sikken energi jag har idag! Va ute en sväng på förmiddagen och plockade in Prinsens uteleksaker och kastade in lite ved! Sen gick vi in för brorsans tjej skulle komma och frisera Prinsen inför dagisfotot imorn :) När Prinsen lagt sej gick jag ut för att plocka in de sista grejjerna, täcka in grillen och sopa av altanen! Nu är det bara 2 blomkrukor kvar men dom får allt Nicke ta när han kommer hem för dom orkar jag inte lyfta.. Så nu är vi redo för snön :) Haha!

Igår kväll va vi hos familjen Vourela-Hall, alltid lika mysigt! Likaså denna gången! Blev inte jättesent då Nicke skulle upp o jobba idag!

Nu blir det nog lugna gatan resten av dan. Ska bara hänga lite tvätt, laga lite mat och ge köket sin dagliga dos av rengörning! Varför måste man göra det varje dag? Jag får dåligt samvete om inte köket får lite kärlek och ömhet varje dag.. Och det värsta som finns är att komma upp på morgonen och se disk ståendes, eller nåt annat för den delen! Jag vill ha ett rent och snyggt kök innan jag går och sover, annars kan jag inte sova ordentligt! Finns det nån mer än jag som känner så? Kanske inte är nån större nackdel..?

Och just nu finns det inga tecken på att Loppan vill komma ut heller :( Fast efter den här energibomben idag vet man aldrig :) Haha! Fast vet inte om jag vill att Tirre Pirre ska få rätt denna gången med! :p
Ingen som har nån gissning på när han behagar komma?


Lördag 15/10-2011

Jepp! Lördag idag! Känns dock inte så när sambon inte är hemma och Prinsen tjatar om att åka till Dagis!
Nånting som dock gör sej väldigt påminnd är att vintern står för dörren! Kallt som tusan både inne och ute, frost på marken och på bilen, och för en liten stund sen åkte saltbilen förbi! Hujedamej! Undrar om man vågar ge sej ut med bilen idag. Ska åka till hem till mamma/mormor och kolla hennes post o sånt..

Ikväll ska vi hem till älskade familjen Vourela-Hall! Äntligen! Ska bli så mysigt o träffa dom nu! Har inte blivit så mycket då Fia jobbar bara kvällar och vi har fullt upp med vårat! Men nu så.. Så nu hoppas jag att Prinsen inte blir sjuk eller liknande, det blev han ju sist vi hade bestämt nåt. Så typiskt!

Och imorn kommer nog brorsan o hans tjej, Prinsen ska friseras innan fotot på dagis på måndag. Och även där hoppas jag att han inte blir sjuk, förra året hade han 40 graders feber när kortet skulle tas. Men han orkade ändå ge ifrån sej ett leende och kortet blev kanon! Lägger upp en bild på förra årets kort :)

Have a najs daj!


Fredag 14/10-2011

Uscha vad denna veckan gått fort.. Trodde bestämt att det var onsdag idag när jag vaknade. Men till min glädje så var det fredag. Fast jag har inget direkt att hurra för då arbetsledaren på Nickes jobb (en riktig idiot!!) har beordrat övertid både lördag och söndag!!?? Trodde jag skulle gå i taket igår när Nicke ringde och berättade det! Men då tyckte jag att han skulle kräva att vara ledig på måndag ist! Meen det hade ju arbetsledaren vart snabb att berätta att "när det regnar kan ni va lediga" för då kan dom inte utföra det jobbet ordentligt ändå! Jaha! När regnar det nästa gång tror han då?! Nää! Nu får loppan se till att komma ut så Nicke kan få va hemma och lugna ner sej med oss! Ja alltså han får hemskt gärna komma ut ändå! :D

Idag var det himla kallt när vi vaknade. Gick för att kolla hur kallt drt va ute, -2,5 grade kl 5,30! Brr! Men när jag sedan lite innan 8 va ute och startade upp bilen för avtining så var det -4 grader! Då är det bara att acceptera kylan och plocka fram vinterjackan! Tur att magen inte är större för då hade jag vart tvungen o köpa ny jacka :) Haha!
Prinsen fick på sej vinterjacka och vinterskor redan igår :)
Så jag tände i pannan redan kvart över 7 idag! Skönt att få det gjort känner jag!

Nu medans Prinsen vart på dagis har jag pillat lite med Loppans kläder och grejjer.. Nu ligger allt på sin plats och väntar på hans ankomst :)
Trodde allt att det var kört igår efter det att jag pratat med Nicke om hans övertid i helgen, då blev jag så upprörd att jag fick småvärkar.. Som mellanåt va ganska starka men som givetvis avtog :( Typiskt!

Min kompis Therese slog vad under min graviditet med Prinsen om vad det var för kön och vilket datum han skulle komma.. Jag kan säga att hon hade full pott, både att det var en pojk och datumet! Denna gången har hon sagt att Loppan ska komma den 17/10 alltså på måndag.. Får väl se om hon får rätt denna gången med..
Ni får gärna vara med och gissa ni med :D Kan va lite kul :)

Nää.. Nu har jag slut på fantasi. Hörs en annan gång!


<3

Mina två favoriter!


Lugn dag!

Dagen idag har inte vart så händelserik om man säger så. Prinsen har vart på dagis och jag och mamsen har inte gjort så mycket under tiden. Slängde in lite ved och tämde i pannan typ. Nicke kom hem när jag och Prinsen kommit hem från dagis. Han skulle till farbror doktorn för att få ett intyg att han är frisk från sin ms och kan köra bil.. Knasigt det där..men bäst att göra då dom drog in hans körkort förra gången, och det mina vänner var det bökigaste jag vart med om.. Han jobbade nere i gbg och jag i Borås. Jag fick köra honom ner till Skene på morgonen dät han blev upphämtad. Sen hämta honom på eftermiddagen.. Hujeda mej! Så det får inte hända igen..

Eftermiddagen var lugn. Prinsen sov sina timmar och jag passade på att vila mej på soffan. Somnade nog till nån gång eller två :D Vart så himla trött dom senaste dagarna. Idag har jag inte mått helt hundra hellet, kraftig huvudvärk och illamående som kommit och gått.. Hoppas de inte blir nåt utav det bara..

Imorn blir det nog lika lugnt skulle jag tro! Vågar inte boka nåt eller åka nån länhre sträcka känner jag.. Men trivs ganska bra hemma då det gör mej inget.. :)


Uff

Har varit vaken till och från hela natten pga ihållande värk.. Varje gång jag vänt på mej har jag trott att det var dax att väcka sambon för avfärd mot förlossningen. Men vid närmare efterkänning så har det inte varit så :(
Sen jag gick upp imorse runt kvart över 7 så har det värkt. Men det är inte mer än ihållande tyvärr.. Känner ett starkt tryck neråt, men inte mer än så.
Har försökt hålla igång så gott jag kunnat idag. Nu för en stund sen beslöt jag mej för att strtka de där gardinerna som väntat på mej en vecka eller så, efter ha strukit 3 panellängder var jag tvungen att sätta mej ner då det trycker så! Men ska snart hugga tag i de resterande snart! Funderar bara på om jag ska stoppa Prinsen i ett bad först! Eller om jag ska vänta med de lite.. Svåra beslut har vi här :)

Sambo skulle jobba över idag en stund, så det blir väldans lugnt här.. Hoppar matlagningen idag och tar en smörgås till kvällsmat idag.


Tisdag 11/10-2011

Brr.. Kallt idag! Både inne och ute.. Känns att hösten står för dörren! Märks på vedförbrukningen om inte annat! Dkillnad på sommarhalvåret då man behöver elda var 3-4:e dag och nu varje dag! Sååå tråkigt är det!

Idag är Prinsen hemma från dagis.. Han tog lite sovmorgon idag.. Så det fick bli hemmadag idag! Funkar ju bra när mormor är hos oss då jag som sagt inte orkar i samma mån längre.. Och idag är det värre än värst. Ont som en jag vet inte vad, undrar om den lilla Loppan vill komma ut nu eller vad han vill.. Jag vill att han ska komma nu :D Vi får väl se hur dagen ter sej! Försöka röra mej så mycke som möjligt kanske, lite lättare sagt än gjort men får ju försöka!

Annars då? Vad händer i era liv? :)


14 dagar

Ännu en helg har sprungit förbi oss! Igår på dagen var min bror och hans tjejs son här och lekte med oss :) Jag körde hem dom framåt eftermiddagen, och åkte hem för att göra mej i ordning för kvällens fest! Sambons chef har fyllt 50 år och nu var det dax att fira honom.. Det var en fantastisk fest med god mat, trevligt folk och massor med underhållning. Jag förstår inte hur underbara Susanne har hunnit med att grejja allt detta! Hon är en klippa! Allting klaffade helt och hållet.. Längesen jag hade så trevligt! Framåt tio tiden kände jag lite småvärkar, men jag gick ut och satte mej utanför en stund och pratade med lite folk och kände hur det sakteliga avtog. Jag kände inte att det riktigt var läge att åka till förlossningen med en icke så nykter sambo :) Haha! Frågan är bara vem som skulle kört oss in :) Men idag har det varit lugnt med värkar. Vi har vart iväg en sväng hos Prinsens farfar och fikat. Annars har det väl inte vart en så effektiv dag.. Men skönt det med :) Nu har vi duschat och badat hela familjen och vi har myst ner oss i soffan för kvällen. Imorn är det dagisdax igen och ett BM-besök för min del.. Alltid lika mys och lyssna på Loppans hjärta! Annars är det en lugn dag i morgon! Känner inte att jag orkar med så mycket. Eller för den delen vill åka så långt bort med tanke på de värkar jag haft. Så är nog klokt att stanna hemma och grejja istället..

Kärlek

Att man kan känna en sån enorm kärlek för någon man aldrig träffat!
Från första dagen jag fick veta att du fanns, har jag älskat dej! Att det ska ta närmre 10 månader innan jag får träffa dej är olildligt. Alla funderingar över hur du ser ut och hur din personlighet är, dom tar nästan knäcken på en.
Kam du inte bara komma hem till oss nu? Jag vill ha dej hos mej nu! Vill inte vänta mer!

Jag älskar dej, mitt lilla knyte!


16

Nu är det "bara" 16 dagar kvar tills den lille skrutten beräknas komma. Mina känningar har börjat att avta tyvärr så vi får nog allt vänta på den lilla loppan.
Idag kommer min mamma igen :) Men först är det dagis och lite handling som står på schemat. Har precis tagit mej en dusch, skönt när man har en snäll Prins som låter en göra det på morgonen för det är den bästa tiden att duscha på tycker jag :) Duscha av sej nattsömnen!

Imorn är det 50-års kalas för Nickes chef. Ska bli himla kul, längesen jag såg fram emot nåt. Men detta har jag väntat på. Att jag inte har längtat efter nåt kan nog bero på att jag haft så ont och vart trött.. Men nu känns det som om jag fått helt ny energi :) Och då får man ta vara på de :)
Sen får vi se hur länge mamma stannar hos oss. Hon ringer varenda morgon då hon inte är här för o kolla hur jag mår och känner mej! Skönt att det finns nån som gör det med :)

Haha! Igår när jag va nere i Kinna så var det en tant som kom fram och sa att hon tyckte Max va så himla fin, och frågade om han var min! Jaaa, sa jag.. Så fick hon syn på magen och sa "Jasså han ska bli storebror med, hur länge har du kvar?" "Ja det är inte mer än 17 dagar" sa jag.. Hon backade ett par steg och sa "Nääe de tror jag inte på, du är ju så himla liten!" Haha!
Lite kul!

Häpp! Snart dax att placera rumpan i bilen!
På återseende.. Eller säger man kanske återläsande/skrivande...? Hehe!


111006

Sikket jäkla väder vi vaknade till idag. Men ingen idé att klaga för jag tror inte att det blir bättre då. Det är höst, bara att inse det tyvärr. Vare sej man vill eller inte.. Jag kan faktiskt tycka att det är mysigt, få tända massa ljus och krypa ner i soffan och morgonmysa med Prinsen.
Idag tog han sovmorgon till halv 9. Vilket var skönt för min del. Vaknade strax efter 4 av att jag hade "mensvärk" i ryggen.. Reste mej ur sängen och var uppe och gick lite. Men det hjälpte inge vidare. Gick o la mej igen men kom på att jag kanske skulle ta en alvedon! Dum idé då jag efter 10 minuter spydde upp den.. Alvedon på tom mage = ett snack med Ulrik! I samma veva kom Nicke upp och undrade hur det va.
Gick och la mej igen och läste lite. Såå avslappnande kan man säga, somnade på 5 minuter! Sov till dess att klockan ringde kvart i 7.. Lyssnade efter Prinsen som brukar vakna då men då jag inte hörde nåt så snoozade jag! Ända till halv 8! Då beslutade jag att jag inte tänkte väcka honom för att han ska till dagis i 3 timmar! Så idag är han hemma med mamma :)

Jag har hittills idag tänt i pannan, kört en maskin tvätt, slängt den i tumlaren och möblerat om i vardagsrummet :) Jag har hittat lite oförbrukad energi idag! Helt underbart! Är lite kaffesugen med, men såå tråkigt att dricka kaffe själv bara.. Nån som e sugen på en kopp? Hör av er bara :)


Smajl!


18 dagar

Idag är det "bara" 18 dagar kvar till BF. Den senaste veckan har jag haft känningar på startad förslossning varje dag, men ingenting händer. Tyvärr kan det ju hålla på såhär nu ett längre tag :( Min mamma kom som sagt hit i torsdags. Men idag åker hon hem igen :( Meen hon kommer ju på fredag för hon ska ju vara barnvakt till Prinsen på lördag då vi ska fira Nickes chef som fyller 50 år :) Dom är dock lite oroliga över att vi inte ska komma, men vi får väl hoppas på att vi kan det. Även om vi kanske inte stannar hela kvällen kanske..

Idag vaknade Prinsen klockan 5,50.. Trodde han skojjade med mej men han var klarvaken när jag kom upp och hade då inga planer på att somna om.. Suck! Vi myste ner oss i min säng tills han druckit sin lelle, då blev det fart på han och han blev så busig så. Skulle killas o grejja! Så det va ju bara att gå upp..
Han har blivit så himla duktig med pratet.. Kommer MINST ett nytt ord om dagen, och han sätter ihop meningar mer korrekt nu :) Så stolt över min lilla kille.. Så mycket lättare att förstå vad det är han vill nu :)

Nää, nu ska jag försöka ta tag i hemmet innan det är dax att hämta Prinsen igen och då kör vi hem mamma/mormor..


111003

Måndag var det då igen.. Vart flyger tiden iväg? Tyckte inte det var längesen det var fredag :s

Men iaf, helgen har passerat och vi har vart på 30-års kalas och 27-års fest :) Det var mycket trevligt! Tanken var att vi skulle gått till Bygdegården i lördags men då jag inte riktigt kände för det så åkte vi istället till Ari och Veronika och firade henne på hennes dag :)
Det var jättetrevligt. Bara nytt folk.. När klockan hade blivit lite över 12 så kände jag hur det började trycka i magen så jag sa till Nicke att vi borde åka, men det tog ytterligare 1,5 timme innan vi kom iväg... Men det var falsklarm som vanligt :( Hoppas inte att det tänker hålla på såhär i ytterligare 3 veckor.. Då kommer jag ju bli knäpp..
Vi fick lite sovmorgon igår då min mamma var här med Prinsen i lördags, eller ah hon kom ju redan i torsdags och är kvar ännu om i fall att vi skulle behöva åka in..
Jag och mamma gav oss iväg och handlade lite, när vi kom hem så var det så tyst, då visa det sej att Prinsen somnat i pappas famn precis efter vi åkt :)
Cissi var här en sväng och drack en kopp kaffe och tjôta lite skit :) När hon åkt så kom brorsans tjej och klippte mej, helt underbart att bli av med lite hår. Så idag ska det bara i lite färg :) Prinsens farfar kom en sväng han med, så här var det full fart igår. Nicke klippte gräset för sista gången i år (hoppas jag)
Sen var det dax för bad för grabbarna och jag själv tog en underbar dusch! Sen spelade vi bingolotto och bara myste!

Idag är dagis stängt så Prinsen får spendera dagen hemma med oss.. Kan vara skönt för oss alla ändå :) Inga planer alls för dagen, men nu börjar jag känna mej lite rastlös.. Men vet inte vad jag ska hitta på riktigt. Dammsög gjorde jag igår, köket är i hyfsat skick och ingen vidare tvätt har jag heller.. Får fundera på detta lite!

Vad ska ni hitta på idag?