Lugn dag!

Dagen idag har inte vart så händelserik om man säger så. Prinsen har vart på dagis och jag och mamsen har inte gjort så mycket under tiden. Slängde in lite ved och tämde i pannan typ. Nicke kom hem när jag och Prinsen kommit hem från dagis. Han skulle till farbror doktorn för att få ett intyg att han är frisk från sin ms och kan köra bil.. Knasigt det där..men bäst att göra då dom drog in hans körkort förra gången, och det mina vänner var det bökigaste jag vart med om.. Han jobbade nere i gbg och jag i Borås. Jag fick köra honom ner till Skene på morgonen dät han blev upphämtad. Sen hämta honom på eftermiddagen.. Hujeda mej! Så det får inte hända igen..

Eftermiddagen var lugn. Prinsen sov sina timmar och jag passade på att vila mej på soffan. Somnade nog till nån gång eller två :D Vart så himla trött dom senaste dagarna. Idag har jag inte mått helt hundra hellet, kraftig huvudvärk och illamående som kommit och gått.. Hoppas de inte blir nåt utav det bara..

Imorn blir det nog lika lugnt skulle jag tro! Vågar inte boka nåt eller åka nån länhre sträcka känner jag.. Men trivs ganska bra hemma då det gör mej inget.. :)


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0