Onsdag 19/10-2011

Idag har det vart full rulle sen jag klev ur sängen. Bara för att vi skulle åka direkt o handla när Prinsen lämnats på dagis så behagade ju han ta lite sovmorgon och inte ville gå upp 6,15 som han gjort en hel vecka. När min klocka ringde 6,45 fattade jag inte riktigt vad det var som lät. Och när jag väl vaknat till liv fick jag nästan lite panik över att jag fick sova så länge. Morgonbestyren tar ändå en stund. Äta macka, dricka kaffe, göra mej i ordning och se till så Prinsen äter sin lelle och få på sej kläder och allt.. Det kanske låter lätt, men det är lite tidspress när man knappt har en timme på sej.. Allra helst om man e lite segstartad på morgonen :D Haha!
Men vi kom iväg vid planerad tid och Prinsen mer eller mindre rusade in på dagis och började leta efter sin Inez :) Hann inte ens ge mamma puss eller kram :(
Vi begav oss mot stan för en storhandling på Willys, då det inte tog så lång tid som vi trott hann vi åka hem o kolla till mammas lägenhet. Där va min bror som hade försovit sej till jobbet, så jag körde upp honom dit.. Efter han gjort allt som han skulle göra, äta, fixa håret, borsta, tänderna.. Ja han har sina saker för sej den där Jörgen :)
När Prinsen var hämtad så åkte vi hem och packade upp allt vi handlat. Det är nästan tråkigare än och handla :) Haha!
När Prinsen tog sin eftermiddagslur så passade jag på att vila mej på soffan, men mamma somnade före mej och hon drar sånna timmerstockar så fönstrena skallrar och då är det lite svårt att somna.. :p Men jag låg iaf på soffan och tog det lugnt :) Men till slut blev jag rastlös och gick och gjorde degen till Dumlekakorna vi ska baka imorn. Vi ska även baka lite bullar imorn. Mamma fyller år på söndag så mina syskon kommer hit och fikar :)

Och på söndag är det BF med ju. Givetvis hoppas hon ju att lilleman kommer då, men jag vill att dom ska ha varsin dag. Själv hoppas jag ju att han kommer innan helgen :D

Nääe, nu ska jag fortsätta titta på Arga Snickarn!

Go kväll!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0