120417

Klockan är nu 4,03!
Jag sitter här med en icke sovande Storprins. Han kom intassande till oss vid 2 tror jag klockan va!
Och som vanligt hade han svårt att somna om vilket resulterar i att jag inte kan somna om då det är trång och varmt i sängen. Lillprinsen började vakna vid 3,30 och Storprinsen va fortfarande vaken då. Jag gav Lillprinsen nappen och tog Storprinsen och gick upp! Kommer bli en sjukt lång dag. Jag vet en tjej som kommer vara helt slut ikväll. Men jag får skylla mej själv lite. Jag glömde ge Storprinsen medecin igår kväll. Så detta är väl resultatet av det. Så ikväll ska jag absolut inte glömma det!

Igår va vi hemma hela dagen. Va riktigt skönt faktiskt.
Vid 8,30 så kom Storprinssrn och sa att han va trött och ville sova. Jag va lite skeptisk till det men jag smorde in honom och gick upp och la honom. Han kom ner 3 timmar senare! Så trött va han nog allt! Han va inte så hemskt gnällig efter det att han sovit. Men han har ju ingen vidare matlust. Men jag fick allt i honom lite lasagne till lunch.
Han var lite piggare igår och orkade leka mer.
När Nicke kom hem så åt vi lite och sen va det dags för Lillprinsen att få sin kvällsmat och gå och nana. Jag tog med mej Storprinsen upp så han fick bada och jag duscha. Han tyckte nog det va skönt att bada, kopporna kliar nog inte så då. Men jag har ju märkt att han kliar på dom nu "/
Sen va det dags för han att gå och nana.
Sen va det lite lugn och ro i soffan innan John Blund kom och slog till mej i bakhuvet med en slägga!

Har börjat på min nya bok nu "Rånet" det är den som är baserad på Helikopterrånet. Jag verkligen älskar sånna böcker! Har precis läst klart "Livet Deluxe" Rekomenderar jag verkligen.
Men inte ens en bra bok kunde hålla mina ögon öppna igår.

Idag ska vi åka till mamma/mormor. Vi ska åka och kolla på en ny soffa till henne. Sen ska vi handla lite smått och gott, hoppades jag skulle slippa handla innan fredag. Men Storprinsens välling räcker inte till dess :( Så då får vi göra det idag.
Annars blir det lugnt. Nicke ska på möte ikväll igen så det blir nog tidig sänggång för mej, det finns ju inget bra på teven på tisdagar fick jag ju erfara förra veckan.

Uff! 4,27! Lika bra att säga; Morrn!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0