Torsdag 2/8

God Torsdag!
 
Igår hade vi en familjedag! Först va vi och hämtade lite saker till Pappa Nickes grävmaskin. Och sen köpte vi som sagt en ny vagn till Lillprinsen. Vi gjorde även ett besök i Rångedala hos Nickes chef. Skönt att alltid känna sej välkommen även om det är en vanlig dag. Vi drack lite kaffe och tjöta lite skit. Sen va det dags för lite lunch. Vi bestämde oss för att köpa med lunch och äta hemma hos mormor.
 
Sen åkte vi hem och grejjade lite. Nicke och Storprinsen va ute medans jag och Lillprinsen va inne och städade. Vid 16,30 tiden åkte vi mot Aplared då Nicke skille hjälpa Johan att förbereda för makadamet som kommer idag. Så där blev det kaffe, tjöt och kvällsmat. Vi va hemma runt 20,30 med två mycket trötta barn. Jag blev inte långvarig uppe efter barnen lagt sej då jag inte kände mej helt 100. Men idag är det helt okej. Jag är jättetrött men inte alls som jag va igår.
 
Vet inte riktigt vad det va med Lillprinsen igår. Han spydde massor, och det va typ bara vatten. Det va inte så att det va maten han spydde upp. Han har några tänder påväg men jag har aldrig hört talas om att dom spyr när tänder är påväg..? "/ Så jag hoppas han är bättre idag och inte spyr nånting.
Dagen idag är oplanerad. Skulle tro att det blir en hemmadag. Har lite tvätt att tvätta och så.
 
Vad ska ni hitta på idag?
 
 


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0