Lördag 29/12

God Lördag!

Vad dagarna går fort. Snart är det ett nytt år.
Inga nyårslöften här inte. Har ni några nyårslöften?

Gårdagen va lika lugn (läs tråkig) som de andra dagarna efter jul denna veckan. Jag och Storprinsen åkte bara en sväng till affären. Men det va allt. Lillprinsen va då hemma, han skulle sova men gjorde inte riktigt det.
Annars gjorde vi inget speciellt.
Vi hade en riktig sån innedag. Vi tittade på film och myste. Innan lunchen tittade vi på "Happy Feet 2" och när vi hade vart iväg och handlat och så så tittade vi på "Ice age 4" Storprinsen älskar dom filmerna!

Innan Storprinsen gick och la sej så tittade vi på "Shrek" som gick på kanal 5.
Så det blev mycket film igår.
Själv va jag supertrött av allt göra-ingenting (som verkligen va INGENTING) så jag gick och la mej tidigt och somnade direkt nästan.

Har nåt i kroppen som inte riktigt vill bryta ut. Trött och nere hela tiden och jag har ingen direkt matlust heller.
Vette sjutton vad det kan vara.
Hoppas det försvinner snart.

Idag ska vi åka till stan. Finaste Therese fyller år idag så dit ska vi!
Får se om pappa Nicke följer med. Han höll på att grejja i garaget igår så han kanske skulle va kvar hemma och fixa med det. Han blir ju så rastlös av att vara ledig :) Haha!
Vet inte riktigt när vi åker. Får se när det passar bäst.

Tror Lillprinsen kommit in i en sån separationsfas. Han har alltid varit lätt stt lägga såväl på dagarna som kvällsrna. Men nu vill han inte riktigt. Han skriker och är jätteledsen. Men det tar ändå inte lång stund innan han somnar, men just att han skriker innan han somnar har han aldrig gjort innan. Mer än när vi började med fem-minuters-metoden.
Storprinsen hade en liknande fas när han va liten, så tror att det kan vara så. Det är väl egentligen bara att vara hård som en sten och inte lyssna när han gråter. Det är jobbigt men det får ju bara gå. Det går väl över snart.

Nähä! Det va nog allt jag hade nu!
Hoppas ni får en fin lördag!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0