2:a Februari 2012

Trött, tröttare, tröttast!
Lillprinsen vaknade och var helt hysterisk inatt vid 1-tiden. Skrek som en stucken gris. Vet inte vad det berodde på. Men ny blöja och lite mat och han somnade om som den Prins han är.
Sen vaknade jag igen nu vid 6 av att han gnydde, satte på hans radio och gick upp och kolade kaffe i hopp om att han skulle somma om. Samtidigt hör jag Storprinsen gasta från övervåningen. Och Lillprinsen ville inte somna om inte. Så nu har vi mysstund i soffan.

Igår vid lunchtid såg jag att Storprinsen tog sej för örat och höll på att greja med det. Jag frågade om han hade ont. Varpå han säger ja. Men man kan ju inte lite riktigt på vad en 2,5 åring säger alla gånger. Men jag tryckte iaf vid örat och han rykte bort huvudet. Så då fick det bli ett samtal till VC. Fick en tid 2 timmar senare. Och javisst! Öroninflammation var det här! Kåvepenin i 10 dagar! Sen frågade jag om det fanns nån bra salva för hans kliande utslag. Då skrev han ut en klåd-dämpande meducin som han ska få 2 gånger om dagen.
Så här är det sjukstuga. Tack och lov smittar han ju inte! Men känner mej inte tvungen att hitta på nåt ändå. Han orkar ju inte leka i samma mån som han brukar ändå. Så det är ju inte schysst att dra iväg honom på nånting ändå.

Kom iväg oc handlade igår efter det att Nicke kommit hem från jobbet. Tog med mej Lillprinsen som ändå behövde sova. Så åkte vi till City Gross och handlade. Det värsta att ha med Lillprinsen är att man inte får stå still med kundvagnen nån längre tid för då blir han otålig. Så vihann inte långt in i affären innan han började gnälla.
Men nu har jag fått handla upp det mesta som behövdes :) Känns bra! Skulle tro att vi bara behöver köpa hem lite mjölk men annars finns allt :) Lovley!

Idag ska vi fortsätta med smakisarna. Ska fortsätta med gröt ett par dagar för att sen hoppa på att ge han lite burkmat!
Jag stod och funderade på majskrokar i affären igår, men det är väl ändå lite för tidigt att ge han? Eller?! Jag kommer inte ihåg hur gammal Storprinsen var när han fick det första gången. Men jag avvaktar nog lite med det ändå!

Idag kommer Nickes kusins man och stänger av vattnet på lilla toaletten. Har fått en liten vattenläcka/skada där. Så nu måste vi bryta upp golvet där och fixa till det. Det är väl lite tur i oturen. Har ju länge velat göra om det men det har inte riktigt varit prio 1!
Näst i tur stod egentligen tvättstugan som är i behov av renovering. Vi har klinkerplattor kvar sen renoveringen av badrummet uppe. Dom tänkte vi ta dit, men nu får vi tänka om och ta dom till den lilla toaletten istället.

Så! Vad hittar ni på idag? :)


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0