4:e Februari 2012

Morrn! Eller vad ska man säga. Klockan är 5,10 i skrivande stund. Jag sitter i soffan och tittar på reprisen av "Adam live"

Lillprinsen vaknade 4,30 och ville ha mat. Men sen kunde ja inte somna. Hur pigg som helst. Så nu ska jag dricka ett glas kaffe och sen gå ner och tända i pannan och vänta på att värmen kommer. Kikade på termometern nu för en stund sen härligt friska -19,4 grader! Härligt härligt!

Igår eftermiddag packade jag in barnen i bilen och åkte och lämnade in min matta. Sen åkte vi hem till mormor en snabbis. Då ångrade jag mej med mattan då det skulle kosta 850:- att tvätta den! Då kan jag likaväl köpa en ny! Så jag ringde dom och sa att jag ångrade mej och frågade om jag va besvärlig. Nej du är inte den försya svarade han då! Haha! Sen åkte vi en sväng till Willys då mjölken tröt hemma. Och givetvis blev det lite annat med! Som vanligt! Att jag aldrig lär mej. Sen lämnade vi av mormor som vart med och handlat och sen åkte vi hem! Nicke hade redan kommit hem och stod och höll på med maten när vi kom in! Duktig sambo jag har!

Maten hamnade i magen och som vanligt föll "disklotten" på mej! Hellre att jag gör drt annars får jag göra om det ändå ;P
Sen intog vi soffläget bara! Gjorde inget direkt! Barnen kom i säng efter 20 nånting! Sen va det egentid! Godisskålen kom fram då kan jag säga! Nicke syndade massor igår! Han åt potatiskluftor till maten OCH godis! Men då får hannonte äta nåt sånt idag alls. Börjar man slarva så vill det gärna fortsätta så. Men han har gått ner 10-12 kg nu så nu får han inte ge upp!

Idag är en oplanerad dag. Och så förblir det nog. Vill inte förvärra Storprinsens hälsa. Han har det tillräckligt nu. Även om han inte smittar så är det inte nån man kan åka till heller. Alla är ju rädda för o bli sjuka givetvis!
Nicke ska ju givetvis jobba. Önskar skiten kunde va färdig snart så vi kan få ha han hemma. Men imorn eftermiddag ska vi iväg till Olsfors till Ari och Veronica och spana in deras nya hus :)
Yayy!

Nää nu ska ja gå o tända i pannan för jag fryser arslet av mej!

Puss hej!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0