Onsdag!

Igår hade vi som sagt Anna-Karin och Mike och deras barn här på besök. Blev inget långt besök men det är det lilla som gör det :)
Men hoppas vi ses snart igen!

Efter dom åkt så åkte jag för att hämta Storprinsen på dagis. Sen åkte vi till Ica för att köpa mat till Lillebror. Men då hade dom inte den maten "/ Jag vill minnas att jag köpt den där förut! Så Nicke skulle köpt mat innan han åkte hem men det glömde han av, och jag glömde påminna honom med för den delen. Så får fixa det idag istället!
Idag kommer min mamma hit och myser med oss hela dagen. Hon tar en fördtjänst ut och kommer runt 9 tiden. Sen åker hon hem i eftermiddag igen.

Igår flytspacklades det på lilla toaletten. Tyvärr räckte inte spacklet så vi får köpa lite till. Men nu händer det grejjer iaf :) Så nu blir det klinker på golvet istället för det tråkiga betonggolvet som va innan.

Och som ni ser! Jag har bytt design igen. Fick ett meddelande igår om att det inte gick att kommentera mina inlägg så jag trodde att det berodde på designen. Men så va inte fallet. Det är Blogg.se's app som har lite buggar. Även om man har "klickat" i kommenterbar så går det inte att kommentera dom! Såååå tråkigt att det krånglar! Man vill ju ändå ha några kommentarer.
Så om någon vill vara gullig och försöka kommentera detta inlägget vore det himla snällt.
Jag är inte 100% nöjd med designen nu kan jag säga. Men får fixa till lite smågrejjer så kanske jag blir nöjd sen. Och jag tycker ju faktiskt att det är ganska kul och sitta och fixa med designen :)

Hittar ni på idag?

Nu ska jag gå ut och starta min bil som fått stå ute och frysa under natten :(


Kommentarer
Johanna

Jag skriver väll en kommentar och hoppas på att det funkar :)

2012-02-15 08:11:53



Jessica

Funkar ju kanon :)

2012-02-15 08:43:24
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se/




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0