Sikken natt!

Oj vad veckan flyger iväg! Torsdag idag redan.
Idag ska vi till BVC med Lillprinsen. Ska bli kul och se hur mycket han gått upp på en månad :) han har ju vuxit p längde med har jag ju märkt :) Han har fått gå upp till storlek 74 nu. Men det är väl nu som han kommer plana ut i vikten. Jag vet att Storprinsen va tjock som en julegris och rätt som det var så "stannade" han. Han gick inte upp så mycket i vikt som han gjorde i början. Och sen när ha började krypa så förbrände han ju fettet :) Och nu är han ju smal som en sticka! Men han äter som en häst numera :) Och det är så skönt!

Igår gjorde vi ett besök hos pojkarnas moster och kusin. Men först va vi tvugna att plocka upp mormor.
Jag frågade Storprinsen på morgonen om vi skulle åka till moster. Varpå han svarade: "Måste hämta mojmoj först! Sen åka moster!" Så då fick vi allt göra det! :)
Hos moster bjöds det på nybakad Silviakaka. Tog mej även friheten att äta frukost :) Sen bjöds det även på lunch. Efter det fick Lillprinsen sin lunchflaska och srn begav vi oss hemåt. Va hemma runt 14 tiden och jag va helt slut. Orkade inte göra nånting vettigt alls. Så snabeldraken fick en extra vilodag. Vi gjorde Storprinsens favoritmat till kvällsmat, ankpaka! Ja ni kanske kan räkna ut själva vad det är..? Det tycker han är så gott. Nicke får ju dock inte äta det men han tog en liten fuskdag igår.

Idag är det som sagt dax för BVC och efter det så är det mammagrupp. Jag och grannen Johanna sa att vi kunde ge det en chans iaf, så får vi se sen vad vi tycker. Efter mammagruppen blir det hemfärd direkt för att få i Storprinsen litte mat då han ska åka till Pappas jobb i eftermiddag. Åh vad han har pratat om detta hela veckan. Kul att han kan ha nåt att se fram emot :) Och om man frågar honom vad han ska göra på Torsdag så säger han att han ska åka till pappas jobb :) Efter att jag kört dit honom så blir det att åka hem och fortsätta fixa lite. Rasta snabeldraken blir det nog.

Vet inte vad det vart med Lillprinsen inatt. Han vaknade först 00,30 och då fick han lite mat, han åt bara en halv flaska så sedan var det dax igen 02,30 då åt han en halv flaska till. Och sen vaknade han igen 5,30 då ville han ha ännu mer mat, men återigen bara en halv flaska. Tror att det kan vara hans mun som är problemet. Han hade lite feber igår kväll med :( Lille gubben!
Så man kan säga att jag är lite trött idag! Men men. Bara att bita ihop och hoppas att nästa natt blir bättre!
Imorn bär det av till stan för några ärenden. Och imorn får jag även träffa min älskade bror!! Åh som jag längtat! Är lite som ett barn på julafton! Pratade med honom igår och han lät väldigt glad och positiv :)

Nää nu går det andra larmet från vårat sovrum!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0