31:a Januari 2012

Tisdag idag och vi har fortfarande hemmadag. Storprinsen har fortfarande sina utslag, men idag fick jag reda på vad det var för nåt. Virusprickar! Kommer i samband med feber och virusinfektion. Har han aldrig haft förut, men nån gång ska vara den första! Och dom kunde sitta i upp till en vecka "/ Dom smittar inte men han har ju då en infektion i kroppen. Han är lite snorig men det är allt. Så han får väl kanske vara hemma resten av veckan med antar jag. Dumt att börja sprida nåt på dagis. Känns ju som en typiskt dålig idé :)

Jag höll på att få andnöd när jag tittade på nyheterna igår. Det var tal om bensinpriset! 14:88 kr/liter! Gahh! Inte konstigt att man väljer att stanna hemma om man kan. Man får ju tänka sej lite för när man är ute och åker, försöka göra allt man kan på en och samma gång. Handla det där extra mjölkpaketet, eller den där godispåsen man vet att man ändå kommer bli sugen på när lördagskvällen kommer.
Det är liksom inte fett att ha 2 barn, men vi har själva valt det! Jag skulle inte välja bort dom mot nånting annat. Jag har själv valt att stanna hemma dom flesta dagarna i veckan. Men vet ni vad? Jag trivs hemma! Finns inget bättre än att kunna gå hemma och dra i mina fula mjukisbyxor och kanske en mössa på huvet för att gömma burret. Jag trivs med det. Det får mej att må bra!
Och när vi väl hittar på nånting, ja då blir det oftast en heldag hemifrån. Och då får jag nästan lite panik. För det har ju då inte blivit eldat på hela dagen kanske och då är det ju svinkallt när man kommer hem på eftermiddagen. Ja visst! Ni får gärna tycka att jag är tråkig. Men låt det vara så då! Jag ser till mej, mina barn och mitt hem i första hand! Ja, jag känner för att hitta på nånting varje dag. Men tyvärr funkar inte det så. Jag skulle inte må bra av att varje dag ha nånting att göra, nånstans att åka. Tider att passa här och där.
Sån är jag, like it or not!

I veckan så ska vi börja med smakisar på Lillprinsen :) Wiee! Som jag längtat! Haha, så underbart att se alla miner som blir av den underliga konsistensen och smaken på maten! Kommer aldrig glömma när Storprinsen började få burkmat! Har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! Så jag ser verkligen fram emot detta!
Vi börjar nog lite lätt med gröt på morgonen tror jag :) Ska sitta med kameran i högsta hugg så ni ska få se hur han ser ut :)

Nu är jag sådär trött på min design igen. Får se om jag hittar nån ny, och om jag orkar fixa till allt igen! Det lär vi väl märka :)

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0