Lördag 7/7

God Lördag Sverige!

 

Äntligen funkar appen igen! Det va på tiden kan man säga :) Så nu kan jag ju bjuda på lite bilder igen :) Yayy

 

Igår så hade vi en lugn förmiddag hemma. Lillprinsen sov 2,5 timme och jag och Storprinsen gjore inte så mycket faktiskt. Vi åt frukost vid 10 tiden och sen fixade jag lite och vi åkte sen mot stan. Vi hämtade först upp mamma/mormor som även hon ville följa med till Therese! Vi drack kaffe och tjöta skit som vanligt. Himla mysigt! Blev lite längre än jag tänkt men vad gör det :) Sen åkte vi till City Gross för att köpa snus/cigg och helgmys. Mamma skulle till apoteket. Pappa Nicke va redan hemma när vi kom hem :) Det hör inte till vanligheterna kan jag säga. Men vi åt lite, jag köpte grillad kyckling på City Gross. Men den var jag lite missnöjd med. Smakade väldigt underligt och till och med Storprinsen ville inte ha den "/ Sen myste vi ner oss i soffan. Jag fick så sjukt ont i magen så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Men idag har det släppt :)

 

Idag ska Pappa Nicke fixa med min bil :) Den gör små ryckningar när man kör med den. Otroligt jobbigt! Så han ska rengöra spjällhuset igen och så får vi hoppas på att det hjälper :) Sen så kommer även underbara Therese hit och stannar till imorn :) Sååå mysigt ska detta bli! ❤

 

Att sluta med nappen var inga stora problem alls för Storprinsen! Det har gått hur bra som helst. Och nu har han varit utan den i... Ja, vad är det nu? 2 veckor? Ja det måste det vara. Så skönt är det! Och nu i 2 dagar har han inte heller velat ha blöja :) Men igår morse så hände den "stora olyckan" i kalsongerna så han fick ta ett skönt morgonbad :) Men det hade han ju inget emot :) Igår kväll sa han till och med till att han va kissenödig men då hann han inte sätta sej på pottan utan det kom bredvid :( Men jag tycker han va duktig som sa till att han va kissenödig :) Så får vi se om han vill ha någon blöja idag när han kommer upp. Hoppas att han känner sej redo för att bli blöjfri nu :)

 

Och vad gäller Lillprinsen så ställer han sej upp i tid och otid :) Han går utmed soffbordet eller soffan :) Men han har fortfarande inte riktigt fattat hur han ska göra för att komma ner på rumpan igen. Så han står och gnäller tills någon av oss hjälper honom. Haha! Någon som har en förklaring till varför han vaknar 4,45 varje morgon? Alltså det är prick (!) 4,45! Inte 4,44 eller 4,46!

 

Nääe nu ska jag ta lite mer kaffe innan Lillprins bus vill ha sin välling (som han numera vill ha istället för gröt) Ha en fin dag!

 


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0