Söndag 1/7

God söndag Sverige! 
 
Idag går mina tankar till min älskade pappa som skulle fyllt år om han hade funnits i livet. Så grattis älskade pappa/morfar på din dag! 
 
Gårdagen började ganska tidigt med Lillprinsen som ville upp redan 4,45 :( Dom andra två kom vid halv 6 ungefär. Tog en ganska lugn morgon. 
Vi va ute en sväng medans Lillprinsen sov. Vi gick igenom virket som ligger här och skräpar. Kollade vad som går att använda och inte. Kan säga att det va inte mycket som gick att spara. 
När vi drog bort presseningen så hittade vi ett gigantiskt myrbo, och det kryllade av myror överallt. Fy vad äckligt det är! 
Kändes som att det kröp myror på mej hela tiden "/
Vi gick in och fikade lite och då vaknade Lillprinsen givetvis.Så efter vi fikat så packa jag och Lillprinsen in oss i bilen och åkte ner till Sätila för att hämta lyktorna till min bil. Sen gick vi in på Willys en sväng och handlade lite.
När vi kom hem var grabbarnas farbror här och fixade till ett golv till sin balkong. Vi gjorde lite hamburgare och sen bytte vi lyktan på bilen. 
Vid 16-tiden åkte vi upp till Aplared för en myskväll hos familjen Vourela -Hall! Grillat bjöds det på :) Mumsigt. Va hemma igen vid 22 med två jättetrötta barn. Så det va inga problem alls att få dom i säng :) 
 
Idag tog vi lite sovmorgon allihopa (därav den sena uppdateringen) så vi haft ordentlig mysmorgon och nu sover Lillprinsen en stund. Vi ska åka in till Knalleland senare för att träffa grabbarnas mostrar! Lite lunch ska vi äta där med. Ska bli mysigt detta. 
Annars blir det ganska lugnt innan vi åker. Ska hänga en maskin tvätt om en stund och tända i pannan kanske. Spöregnar ju ute så värmen står sej inte så bra :(
 
Hoppas ni får en fin dag trots att det regnar! 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0