120308

Natten har varit mycket bättre. Har väl sovit av ren utmattning.
Lillprinsen vaknade av pappas alarm tror jag. Så då fick han lite mat och så somnade han som vanligt.
Gud vad jag vill flytta han till sitt rum nu. Det är bara en dörr som saknas nu. Sen kan han flytta dit!

Idag är det mammaträff :) Ska bli skönt att komma ut och träffa lite folk. Men först ska Storprinsen köras till dagis. Sen vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Mammaträffen börjar 9,30 och samtidigt känns det onödigt att åka hem mellan men vad ska man göra..? Brukar vara hemma runt 8,30 efter jag lämnat Storprinsen. Så får väl åka hem för en halvtimme och hoppas att Lillprinsen vill sova kvar i bilen. Han brukar i regel vakna när jag stänger av bilen. Vill inte vänja honom vid att sova med bilen igång. Men dom senaste gångerna har han iaf sovit 30 minuter efter jag stängt av bilen. Lite skillnad mot Storprinsen som kan sova i bilen 2 timmar :) Haha! Tur man har en "barnvakt" som fungerar med batterin :)
Efter mammaträffen ska vi hämta Storprinsen och sen blir det en eftermiddag hemma. Klockan 16 ska vi bege oss mot Kinna för att göra ett nytt försök att ta ut pengar. Banken va ju stöngd i måndags "/
Vilket påminner mej att jag måste ringa AD-center idag! Så imorn ska min bil få sina nya bromsar :) Och Storprinsen får vara hos sin älskade mojmoj! Hon ska sen följa med hem över helgen. Nickes syrra fyller år imorn och ska ha fest på lördag. Så för att han ska kunna gå på den och kunna komma hem så kommer hon hit :) Kan ju inte lämna barnen för att hämta honom även om dom sover..

Så kom den däringa snön inatt! Man kan ju inte låta bli att bli lite depp. Men Mars är ju fortfarande en vintermånad och då får man räkna med det! Bara att gilla läget tyvärr! Men det skulle visst övergå i regn framåt kvällen eller eftermiddagen så det försvinner nog fort. Och i nästa vecka skulle det bli upp till 13 grader varmt :) Det gillas mycket!

Nää nu vaknar den lille med så ny ska vi mysa innan det är dags att bege sej!


Kommentarer
Johanna

Vilken bank ska ni till??

2012-03-08 07:40:31



Jessica

Swedbank :)

2012-03-08 08:43:37
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se/



johanna

jahaaa jag kan bara nordeas tider ;P

2012-03-08 09:12:24




Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0