120327

Oj oj oj! Mars börjar närma sej sitt slut med! Skönt!
Snart är våren här på riktigt! Då man inte behöver oroa sej för om det ska komma mer snö eller inte. Men nu har dom inte varnat för snö här nere på ett tag! Så vi får hoppas det håller sej så. Men nu börjar dom häringa andra problemen när värmen kommer. Våran brunn! Vågar inte ens tvätta bilen hemma då det inte regnat på ett bra tag! Så får nog faktiskt ta en sväng till stan för att fixa det. Kanske inte idag men vi får se. Sen ska den städas ordentligt invändigt och torka rutorna invändigt. Visst ja! Måste ringa försäkringsbolaget idag och fråga vad självrisken för glas ligger på! Framrutan på bilfan är ju så repig och dan så jag ser knappt när solen ligger rakt på. Och jag har fått ett stenskott så att det blitt en stjärna. Dock på passagerarsidan. Men jag har ju tänkt byta ruta ett tag nu så nu får det väl bli så!

Idag blir det nog (!) en lugn hemmadag. Storprinsen är inte så snorig idag, mer hostig "/ Men kan va skönt att va hemma idag. Trots att jag vet att jag kommer bli rastlös framåt lunch!
Men måste tända lite tidigare i pannan idag så kidsen kan bli rena ikväll! Och även jag. Storprinsen åt sin välling så sakta igår så jag hann inte med en dusch innan "Sofias Änglar" började! Så får försöka med det idag! :) nicke behagade komma hem vid 20,30 ungefär. Då hade han flyttat över sllt från sin gamla bil till den nya och tvättat den gamla ochhan drack säkert en och annan kopp kaffe med om jag känner honom rätt :) Haha! Vilket förtroende jag har för honom!

Fick veta igår att den häringa ligan som snor fyrhjulingar och grejjer var i närheten. Snäll granne jag har som skickar sms och varnar om det :) Tack Johanna! Så jag har väl inte sovit jättebra inatt. Sjukt att man ska behöva sova dåligt pga det!
Skulle nog skita ner mej om det skulle knacka på dörren och jag inte kände igen personen. Men jag tänker då inte öppna! Blir isf ett samtal till polisen.
Nån av er som haft påhälsningar av dom??

Nä men vad ska ni hitta på idag? :)


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0