120502

God Onsdag!

Då va ledigheten slut för Nicke för denna gången. Han är nog inte såååå sugen på att gå upp idag verkar det som.

Gårdagen bjöd på sol hela dagen, så underbart! Familjen Vourela-Hall kom vid 9 tiden, Johan skulle hjälpa Nicke med veden.
Storprinsen och Wille gick ut med papporna och hjälpte dom lite :) Vi mammor satt på altanen och försökte ta hand om lille Alvin :)
Lillprinsen sov 2,5 timme på förmiddagen. Så då passade jag på att tvätta min bil :) Men drt blev ju inte mycket bättre, så mycket asfaltsrester det sitter på bilen! :( Vi hade ingen avfettning hemma. Men Nicke får la ta med bilen till Rångedala och låna deras dunder-avfettningsmedel :)

Vi blev klara med veden igår :) Så skönt! Jag fick hjälpa Nicke att stapla det sista. Men det gick ju bra. Lillprinsen satt i vagnen och tittade på :) Haha!
Sen va det dags för Nicke och Storprinsen att hoppa i badet. Och igår fick jag äntligen klippt Storprinsen med. Han tycker ju att det är lite jobbigt, men jag kom minsann på hur jag skulle göra :) Låt som en bil :) Haha! Han skrattade så han höll på o kikna! Öronen är ju jobbigast men även det gick ganska bra :)

Idag ska storprinsen till dagis igen :) Efter vi hämtat honom ska vi åka till Volvo med min bil :) Sen ska vi köra hem mamma/mormor. Nicke ska till verkstan ikväll och byta däck på sin bil. Han kör ju fortfarande med dubb :) Haha! Klantarsel!
Så jag och grabbarna få en ensamkväll idag. Kan va rätt skönt ibland :) Och nu är det ett tag sen! Resten av veckan är fullkomligt oplanerad. Och så ska förbli! Har varit några väldigt intensiva dagar här hemma nu, så nu vill jag bara slappna av och bara va. Är så trött i kroppen.

Hur har eran långledighet varit?


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0