Måndag 28/5

God måndag!
Ny vecka nya möjligheter!

Visst är det fantastiskt att vakna av att det är ljust ute och att fåglarna håller musikal för en :) Så underbart!
Inte vakna till det mörka trista som man gör under vinterhalvåret.

Igår testade jag på livet som 3-barns mamma. Inga konstigheter alls.
Syrran och Daniel va här och lämnade Bellen strax efter 9, och vi började med att äta frukost. Sen medans jag röjde av frukosten och skulle lägga Lillprinsen så gick dom 2 stora upp på Storprinsens rum. Sen gick dom ut i trädgården och lekte.
När lunchen serverades så vart Bellen så himla trött så jag la henne i vagnen så hon fick sova en stund.
Storprinsen testade verkligen mitt tålamod igår. Han åkte upp på sitt rum innan lunchen då han bara tjurade och skrek. Så då tänkte jag att han kanske ville sova lite. Men nä! När jag lite senare gick upp för att gå på toa så hörde jag hur han satt och sjöng i sitt rum :D Min lilla sångfågel! Så då fick han gå ut igen innan vi skulle äta.
Vid 14-tiden kom min "extramamma", hennes mamma, hennes dotter, sambo och lilla Rasmus :) Drack lite kaffe och tjôtade lite skit :) Sen kom syrran och Daniel och hämtade lilla Bellen. Sen åkte dom vidare till Daniels mamma för att gratta henne på morsdag!

När Nicke kom hem så kom gräsklipparen ut. Sen fixade vi i ordning trappan som är upp från garaget. Så nu är den fin igen. Så nu hoppas vi att den håller denna gången :) Sen startade vi grillen (igen) Storprinsen som valt ytterligare denna gången. Men idag får det allt bli nåt annat. Hinner inte grilla då vi ska iväg på möte på dagis ikväll. Så då ska mamma/mormor ha båda barnen oc lägga dom :) Hon är väl lite nervös över att lägga Lillprinsen, men det kommer gå så bra så! Det brukar inte vara några konstigheter.

Nu har barnen fått en ny pool på altanen :) Älskade syster köpte med sej en till dom från Gekås. Så den blåstes upp och det fylldes i lite vatten i den igår. Så nu ska vi bara försöka få badkrukan aka Storprinsen att gå i den. Han har blitt en riktig liten badkruka :( Under hans första sommar så badade han ute, i den poolen vi hade då, varje dag. Med eller utan kläder :) Gärna med blöja. Men nu kan man inte ens få han att doppa ena foten. Men det är väl ingen idé att tjata, det kommer väl. Vill han så vill han :)

Så firades min morsdag! Nicke frågade vad jag ville ha i present, men jag är inte mycket för det där. Och sen tycker jag att det är inte upp till mej att komma på vad han ska köpa till mej. Då försvinner charmen lite. Då kan jag lika gärna köpa det jag vill ha själv. Eller hur?! Kalla mej gärna oromantisk, men så tycker jag!
Och varför kan man inte visa att man älskar sin mamma alla 365 dagar om året. Varför bara en dag?

Så! Passa på att njuta av solen idag, senare i veckan ska det regna. Och det ska hålla i sej ett par dagar! Men klaga inte på regnet! Vi behöver regn med! :)

Ha en fantastisk dag allihopa!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0