Onsdag 30/5

God Onsdag!


Sovit som en liten prinsessa inatt. Så underbart!

Idag ska jag och barnen spendera hela dagen hemma hos mamma/mormor. Jag ska lämna in bilen på Glastjänst så dom kan byta min vindruta, äntligen.
Ska lämna bilen mellan 7-8 och den är klar mellan 15-16 på eftermiddagen. Så jag lämnar först Storprinsen hos mormor sen åker jag ner med bilen och tar Lillprinsen i vagnen och går upp till mormor. Tur det inte är jättelång mellan iaf.
Så detta kan bli en mycket spännande dag. Så vi kan ju alltid hoppas på någorlunda väder så vi kanske kan gå ut på lekplatsen en stund :)

Igår så åkte ju min fina mamma hem. Blir så tomt när hon åker hem men samtidigt skönt att komma in i vanliga rutiner igen.
När hon hade åkt så satte jag igång att damma, dammsuga och torka golven. Tog rum för rum och gjorde det extra noga denna gången. Annars händer det ju att man kanske "fuskstädar" men nu är det gjort ordentligt. Röjde bort lite i kontoret så nu ser man det fina skrivbordet igen :) Haha! Men jisses vilken tid det tar när det ska bytas blöjor, matas barn, klä på/av barn som ska ut/in hela tiden, äta kvällsmat själv och lägga barn. Men så skönt nu när det är klart. Så nu luktar det gott i halva huset iaf :) Hann ju inte med övervåningen igår så den ska jag ta imorn tänkte jag. Det tar ju inte fullt så lång tid. Det som kan ta tid, då jag är noga, är badrummet. Men det är det klart värt. Men då kan ju barnen leka på Storprinsens rum så länge så har jag lite koll på dom iaf :D Haha!

Va inne på http://skatteverket.se">http://skatteverket.se">http://skatteverket.se%3C/a%3E">http://skatteverket.se">http://skatteverket.se%3C/a%3E">http://skatteverket.se%3C/a%3E">http://skatteverket.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://skatteverket.se">skatteverket.se igår för att kolla när skattepengarna börjar betalas ut. Och det börjar dom med på måndag :D Yayy! Så i nästa vecka blir det en tripp till Gekås! Hoppas bara Fina Fia kan ta barnen :) Går mycket smidigare om dom inte är med. Men kan hon inte så kan hon inte och då är det inget att göra åt. Så då får dom vackert följa med isf. Vi hade med oss båda barnen när vi va där innan jul, och det gick bra :)


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0