Torsdag 31/5

God Torsdag!

Jahopp! Sista dagen i Maj månad! Vart sjutton försvinner alla dagar? Dom bara rinner iväg och det känns som man inte hinner med nånting alls!

Igår spenderade vi som sagt dagen hos mamma/mormor.
På förmiddgen där stoppade vi ner Lillprins bus i vagnen, då han behövde sova lite, och gick ut på den lilla lekplatsen. Lillprinsen sov inte så länge, 20 minuter för att var exakt!
Min extramamma kom med på besök då hon hade ärenden istan så hon kom och fikade lite.
Efter vi fikat så la sej Storprinsen i hennes famn och somnade där (!) Sen sov han i mormors säng i 2 timmar. Lillprinsen slumrade till han med. 1 timme kanske. Hade ingen större koll på det :) Haha!
Vid 15 tiden så körde hon ner mej så jag kunde hämta bilen och sen åka för att köpa snus till Nicke. Barnen stannade kvar hos mormor. Sen åkte vi hem. Hade mina vanliga uppgifter att fixa ju :) Elda, ladda kaffe x2 och fixa till välling. Kom även på att jag missade att städa hallen i förrgår så det gjorde jag med. Röjde upp bland alla skor som låg överallt och dammsög av. Torkade golvet när Lillprinsen lagt sej och vi fått upp lite varmvatten! Så idag när Storprinsen kommit hem så blir det fortsatt städ, på övervåningen.

Idag är det annars dags för min bil att besiktigas "/ Hujedamej! Jag bävar lika mycket varje år! För jag vet att det alltid blir nånting! Fast förra året fick jag dock ingen ombesiktning! Fick bara bra och veta på mina däck. Men när jag förklarat att däcken jag beställt inte kom i tid så slapp jag ombesiktning :D Haha!
Så håll alla tummar och tår för att det går jättebra idag, 8,55 ska vi vara där.
Efter besitkningen åker vi och handlar så jag slipper åka iväg på fredag igen! Sen blir det säkert en sväng hem till mormor innan det är dags att hämta Storprinsen på dagis :)
Och i eftermiddag ska vi iväg och hämta lite fönster som ska användas till altanen. Vi (läs jag) har haft funderingar på att bygga ett tak över altanen. Och nu har vi fått fönster till det :) Så den kommer bli inglasad! Guuud så underbart!

Det va nog allt för nu!

På bilderna är det Lillprinsen som backat in under mormors säng och inte kommer därifrån.
Och på den andra är det två
Slagna hjältar i mormors säng!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/500624/images/2012/pic_204742599.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/500624/images/2012/pic_204742599.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/500624/images/2012/pic_204742609.jpg" class="image">


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0