Fredag 2/11

Gooooood Freeeeeeedag!
 
Regnet smattrar mot rutorna, det är kolsvart ute. Härlig morgon. Det bästa med detta är att man får tända upp massa mysljus!
 
Gårdagen va ganska lugn. Va nere på dagis runt 9 tiden. Det droppade in lite barn då och då. Va inte så många men inte för att mina barn brydde sej om det direkt.
Dom lekte på och stojade som bara den. Vi föräldrar fick en chans att slappna av lite och prata.
Vid 11,30 åkte vi hem för att göra lite lunch som bestod av pannkakor. Torsdagsrutin :)
Sen gick Lillprinsen och la sej, han hade då inte sovit på förmiddagen som han brukar. Jag och Storprinsen va ute och kastade in lite ved och sen myste vi ner oss i soffan. Jag va så sjukt trött. Så det där med att jobba som dagisfröken är nog absolut inget för mej. 2,5 timme och jag var helt färdig. Men man vänjer sej säkert :)
 Jag låg på soffan en stund och bara blundade. Storprinsen kom emellanåt och kollade så jag inte somnat :D Haha! Men jag behövde bara vila lite. Sen var jag pigg som en mört!
 
Fixade till kycklingen som jag köpte häromdagen. Jag och grabbarna åt lite kvällsmat och sen gicka jag och duschade medans dom lekte på Storprinsens rum.
Sen var det dags för dom att bada. Dom älskar verkligen att bada.
Efter badet var det lite bus, pappa Nicke kom hem lagom till dom badat färdigt.
Så dom hann busa lite med pappa med innan de skulle sova.
 
Lite efter 20 så kom Veronica och Ari för att hämta en soffa. Hon har letat efter en soffa ett tag har jag sett på Facebook, men aldrig tänkt på att vi faktiskt har en stående. Haha! Så jag sms:ade henne och sa att den är hennes om hon vill ha den :) Så nu är vi av med den :) Den har länge bara stått och skräpat som en extra-soffa i vardagsrummet. Men häromdagen blev jag irriterad och flyttade in den i vårat sovrum. Men nu är den borta :)
Ska se om jag kan hitta en annan fin stol att ställa där istället. Ser hemskt tomt ut där nu. Får kika runt lite.
 
Idag är det med en dag på dagis. Så vid 9 åker vi väl ner dit och busar lite. Så eftermiddagen lär väl bli ungefär som igår. Lillprinsen sover hela eftermiddagen, jag vilar på soffan och Storprinsen gör allt för att inte somna :D Haha!
Skulle behöva åka till affären, men vet inte hur jag ska pricka in det bara. I och med att Lillprinsen inte sover på förmiddagen så måste han göra det på eftermiddagen ordentligt. Och jag känner ju kanske inte riktigt för att ge mej iväg vid 16-tiden. Så det får nog vänta tills imorn.
 
Ska sätta mej och kika runt på de böcker jag behöver idag med. Kicki hade hittat böcker för runt tusenlappen på cdon.com.
 
 
Med detta säger jag, God morgon!
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0