Onsdag 21/11

God Onsdag alla fina!

Hoppas ni har sovit gott. Det har jag verkligen gjort! Hela natten, inte varit uppe en enda gång som jag normalt brukar vara :)

Idag är det dagiskörning och pluggeli plugg plugg som står på schemat! Hoppas lite på att bli nåt sånär klar med uppgiften idag. Har några frågor kvar. Men nu har jag dom där svår frågorna kvar, som är svåra att hitta svar till.. Och känner ingen som jag direkt kan fråga om jag inte får svar från min lärare.
Pratade med min mamma igår och läste frågan för henne. Det blev tyst i luren, följt av.. Vi kanske ska höras sen...? Haha!

Och Nicke kan jag ju inte ringa och fråga på dagtid då han har fullt upp med sitt.. Jaja, får se om jag får tag på min lärare idag.

När jag hade fått hem mina gangstrar igår så va det dags för matlagning. Jag hade förberett lite innan jag åkte och hämtade dom så det va inte så mycket att göra.
Efter maten gick jag upp och satte upp en julstjärna i Storprinsens rum. Men får nog bli att köpa en annan till hans rum då det blev svårt att dra ner rullgardinen :(

Sen blev det lite mys och bus innan läggdags.
För första kvällen på hela veckan hittills så kände jag mej pigg. Så det blev inte sänggång klockan 20 igår :D haha!

Hoppas alla får en bra dag!

Trötta barn jag har. Bilden på Storprinsen är från igår kväll och den på Lillprinsen är från igår morse :)


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0