Söndag 18/11

God Söndag!

Känner jag mej faktiskt nåt sånär utvilad.

Idag vet jag inte riktigt hur dagen ser ut. Inget alls planerat. Mer än att jag måste åka till affären, då Lillprinsens välling nästan är slut. Klarar bara ikväll med men sen är det slut.
Och sen klockan 16 ska jag va iväg på ljusparty. Tar med mej Lillprinsen så Storprinsen och Pappa får lite kvalitétstid :)

Gårdagen va full rulle. Pappa Nicke gick ut och skulle göra den där till brevlådorna. Då tog jag fram sköljmedelsvattnet och en trasa, satte på musik och körde igång med städning. Man får passa på när energin ligger på topp. Har inte orkat detta det senaste.
Det tar ju lite längre tid än normalt att städa hela huset när båda barnen är hemma och vakna.
Det skulle ju lagas mat med och grejjas med annat. Men men!
Nu är det städat iaf. Dock skurade jag inte golven igår. Lite svårt att göra när dom är vakna :)

Passade även på att plantera om lite blommor/växter som jag länge gått och funderat på :) Men nu är det gjort :)
Sen va det dags för lite matlagning igen. Stekte kotletter, gjorde en sås, la ner kotletterna igen och så fick de stå och puttra i 1,5 timme. Mums!
Vi provade på att göra egna chips. Hade vi haft en annan olja så hade det blivit smaskigt men olivolja är ingen hitt då det ger smak :(

Igår va det dags för Magnus Ugglas dag i "Så mycket bättre"
Tycker ingen gjorde det riktigt bra faktiskt. Jag är ju lite svag för Miss Li, och hennes version av "1:a gången" va ganska bra faktiskt. Jag trodde däremot att Darin skulle förstöra "Astrologen" helt och hållet. Att han skulle göra den i nån uppspeedad pop version. Men njae. Den går att lyssna på. Men inget som jag kommer välja att sätta igång här hemma iaf!

Hoppas ni alla får en trevlig söndag!

Den här bilden är så klockren!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0