Torsdag 29/11

God Torsdag!

Herregud! Torsdag! Och snart har den här månaden gått med! Fy bubblan!

Idag blir det en tripp till Gekås! Julklappsshopping! Sen blir det säkert lite annat skräp med som jag säkert inte behöver. Men ska försöka hålla det billigt :) Haha! Good Luck!
Nä men har det mesta till grabbarna så den biten är klar. Sen är det ju inte så längesen jag va där heller.
Så idag kommer bästaste Nina och tar hand om mina grabbar!

Igår va nästan dagen från helvetet! Nää inte riktigt men den va jobbig. Jag satt lite fast på en fråga i kalkyluppgiften och jag kom verkligen ingenstans. Men som tur va så hade jag lite uppgifter från boken att göra. Men jag kunde inte riktigt släppa den där frågan.
Jag pratade med min lärare i telefon. Då fattade jag helt och hållet, men när vi la på så va allt borta. Så frustrerande!
Men jag knåpade ihop lite grann i mitt block så får se om jag är nöjd med det eller om jag vill ändra nåt.
Blir ju inget plugg idag då. Kanske ikväll eftersom Nicke ska på julbord, så jag är home alone again!

När jag hade hämtar mina gangstrar igår så åkte vi för att hämta pizza, då jag inte hade varken motivation eller ork till att laga nån mat.
Pappa Nicke kom hem i vanlig tid igår. Det va skönt. Efter maten var det bad och dusch på schemat. Storprinsen skulle duscha. Men när han insåg att pappa skulle bada så ville han bada också. Så han blev extra ren :) Lillprinsen fick duscha lite snabbt då. Ingen av barnen tycker om att ha den andra med sej i badkaret :( Synd! Storprinsen blir tjurig så fort Lillprinsen ska va i badkaret med honom. Blir nog bättre när dom blir äldre.
Även kul att Storprinsen visar att han kan duscha. Vilket han har avskytt tidigare.
Sen va det mysdags innan läggning!

När jag hämtade barnen på dagis visade Storprinsen tydligt att han hade ont nånstans. Men han kunde inte vsa vart. Men efter klämande och känande så konstaterade vi typ ljumsken/låret/benet. Jag ringde 1177 och då fick vi komma in. Men läkaren hittade ett blåmärke på höften så han har nog slagit i den. Så vi fick åka hem :) Men jag vet inte jag. Känns mer som om han sträckt sej. iaf på sättet han går. Vi får se hur han är idag.. Annars skulle vi söka för det igen..

Det va nog allt för mej! Hoppas ni får en bra dag idag!

Storprinsen kunde. Leka på VC trots lite ont❤


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0